2777
2789
مرسی سماء جون. هستم فقط یه کم سرم شلوغ شده بود.
عزیز جان سوال 3 رو نمیدونم ، کلا در مورد گردش حساب و این داستانها زیاد اطلاعات ندارم.

لبخند جان سوال سختی پرسیدی، ولی هر کاری هم که اینجا درآمدزا باشه و همونو یاد بگیری برای اینکه اینجا جا بیفتی کلی مسیرهایی رو باید طی کنی و داستانهای خاص خودش رو داره.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامانای گلی که سیستم عامل گوشیتون اندروید هستش یه نرم افزار توپ توی مایکت هست برای بچه های نانازی . کلی شعرهای خوشگل و بچه گونه توش هست . پسر من که از گوش دادنش کلی لذت میبره و خیلی هم با دقت گوش می کنه . اسمش هست کودکانه . اگه نرم افزار مایکت رو داشته باشید تو قسمت تازه ها می تونید دانلودش کنید . اگر نه یا مایکت رو نصب کنید یا از این لینک تو کامپیوترتون دانلودش کنید . مطمئن باشید ازش لذت می برید .
http://myket.ir/appdetail.aspx?id=com.andromo.dev261743.app244207
راستی اگه خوشتون اومد یه 5 ستاره ی خوشگل به نرم افزار بدید :*
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
صد گل جون میخواستم ببینم تو ساسکاتون پسته و گز یافت میشه قیمتش حدودا چقدره و از ایران میاد یا از کشور دیگه ای؟
همین طور مردم اونجا انواع صنایع دستی ایران رو دوست دارن یا رغبتی به این جیزا ندارن؟ مغازه ای دیدی که صنایع دستی ایران رو بفروشه؟
شروع ثبت نام گرین کارت لاتاری آمریکا
اطلاعات کامل را من در سایت زیر دیدم
شانس خودم و همسرم رو امتحان می کنم
برام دعا کنین

http://www.ganjico.com/Page/36/%D9%82%D8%B1%D8%B9%D9%87-%DA%A9%D8%B4%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA
سما جون راستش نمیدونم سوال 4 رو. استنباطم اینه که تو فرم جایی هست که اطلاعات فامیل رو بنویسید و اینکه توضیحی احتمالا باید داشته باشه که چه مدارکی ارسال بشه. بهتره دوستایی که فامیلی داشتند تو کانادا و اقدام کردند بیان راهنماییت کنن.
ساریناز جون من در مورد بازار کارهای هنری اصلا اطلاعی ندارم. سااااااری
اینجا که انقدر شمع های خوشگل پره تو فروشگاهها فکر نکنم شمعهای دست ساز بصرفه. موارد دیگه هم باید خودش کلی زحمت بکشه بازاریابی کنه از روشهای مختلف.
راستش من تو تاپیک آمریکا دیدم یه خانمی بدلیجات خیلی خوشگل درست میکرد که عکساشو گذاشته بود و بچه ها راهنماییش کردن که کاراشو آنلاین تو آمازون یا ای بی بفروشه.
مامان رهام جان، من مونترال زندگی نکردم فقط 2-3 باری مسافرتی رفتم. تا اونجایی که من میدونم جزء ارزونترین شهرهای کاناداست ولی اوضاع کار خوب نیست ولی خوب بستگی به رشته کاری هم داره.
یکی از بچه های این تاپیک 2-3 سالی مونترال بوده احتمالا بیاد براتون توضیحات خوبی میده.
ولی خوب کل مطالب تاپیک رو هم بخونید کللللیییی اطلاعات دستتون میاد.