2777
2789
مرسی مصی جونم.

دیشب شوهر خواهرم میگه سما لاتاری هم باز شده ها.گفتم عمرا ثبت نام کنم.هیچ سالی ثبت نام نکردم.

الانم نمی کنم نمی خوام یه استرس دیگه هم بگیرم و فکرم مشغول دو جا بشه همین کانادا بسه.

تازه کانادا و آمریکا دهن کجی دارن با هم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما سلام.من یک خاستگار دارم که از طریق نیروی کار متخصص کبک چند وقت که مونترال زندگی می کنه.اگه من با ایشون عقد کنم شما میدونید چند وقت طول میکشه به من ویزا بدن.لطفا راهنماییم کنین
آسمون فکر کنم تازگیا سفارت رو مورد هایی مثل شما خیلی سخت گیری کنه من این چند وقته خیلیا رو دیدم با وجودی که 2-3 سال هم بود از عقد رسمیشون گذشته بود درخواست ویزاشون رد شده
اونا میترسن که نکنه یکی با عقد صوری بیاد کانادا و دنبال کرفتن اقامت باشه
به نظرم با یه وکیل مشورت کن
سلام دوستان
ما تو راه مهاجرتیمممم و مرحله مدیکال رو خدا رو شکر پشت سر گذاشتیم.
یک راهنمایی ازتون میخوام. اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.
برای عضویت تو انجمن مهندسی استان انتاریو از کجا باید شروع کنیم؟ دوس دارم بدونم میشه مراحل اولیشو از ایران انجام بدیم یا نه؟ بعدم اینکه مدرک معادل کردن و اینا تو پروسش هست دیگه اره؟
خدایا شکرت :)
دوستای ساسکاتونی میشه در مورد آوردن مقداری وسیله از ایران راهنماییم کنید

ساسکاتون فریت نداره

من رفتم سایت پست ایران رو چک کردم خیلی با پست برام گرون در میاد

یکم گشتم دنبال شرکت هایی که باربری و کارگو انجام میدن انگار تو تحریم اونا هم کاری ازشو ن بر نمیاد

صدگل جون شما به پست مطبوعات اشاره کردی میشه اگر تو خاطرت هست بگی هزینه هاش به چه نحوی بود؟

توروخدا کسی اگر راهی که به صرفه باشه و میدونه معرفی کنه مثلا امکانش هست بشه با کشتی یا گمرک بار به ساسکاتون ارسال کرد؟

محبوب جون کانادا هم احتمالا مثلا آمریکاست دیگه.خانم پسر عموی من تمام وسایل برقیش رو داره فریت می کنه.

و حتما می تونه استفاده کنه.

اما به نظر من اصلا نمی ارزه.اگر ایران می فروخت می تونست اونجا بخره و راحت تر استفاده کنه.
محبوب جان رو وسیله برقی ها یسری اطلاعات نوشته
اگر روی وسیله برقیت اینو نوشته باشه میتونی ببریش
input 110-220
اونجا با 110 کار میکنن اگر جمله بالا رو دیدی تنها با خریدن یه تبدیل 3 شاخه از لاله زار که قیمتی هم نداره میتونی وسیلت رو ببری
اگر نوشته باشه 220-240 هیچ کاریش نمیشه کرد و نمیشه استفاده کرد
من لپ تاپ ، موبایل ، دوربین رو چک کردم میشد ببرمشون اما مثلا اپی لیدی یا آب میوه گیریم کار نمیکردن
شکل و شمایل این نوع تبدیل سه شاخه رو تو فروم های اپلای ابرود گذاشته بودن تو گوگل بزنی میاد
سما جون به نظرم اگر بشه وسیله ای رو برد و فریت کرد به صرفه تره تا اونجا بخری
من زندگیم رو دارم میفروشم همه چیزمو مفت فروختم باورت نمیشه خونم خالی شده اما فقط 1500 بابت فروش اون همه وسیله دستمو گرفته که به دلار تبدیلش کنم شاید فقط پول یه لپ تاپ درجه 3 بشه و بخوام همون وسایلم رو حتی دست دو از سمسار بخرم عمرا دیگه بتونم
محبوب جان وسیله های برقی ایران با برق اینجا کار نمیکنه مگه اینکه وسیلتون هم با برق 110 و هم 220 کارکنه که معمولا اینا هم خیلی کم هستند تو بازار و هم گرونقیمت.
من خودم 2 بار در واقع از ایران مهاجرت کردم :(( هیچ وقت وسیله فریت نکردم و زیاد موافق وسیله فریت کردن هم نیستم. وسایل درشت رو که نمیشه فریت کرد ، میمونه وسیله های کوچکتر که معتقدم با همون پول فریت میشه همینجا همونها رو خرید. البته سرویس قاشق و چنگال و کارد میوه خوری و فنجون کریستال و قوری و قندون و سینی چای جتما از ایران با خودتون بیارید. ولی خیلی چیزهای دیگه همینجا میرید نو میخرید بدون اینکه دردسر بسنه بندی و .... بکشید. البته حتما باید یکی راهنماییتون کنه که چی رو از کجا بخرید و خیلی موقعها هم حراج میشن.
سلام دوستان
می خوام تو لاتاری شرکت کنم شانس برنده شدنم چطوری بالا ببرم.

خیلی به این موضوع اهمیت می دهم؟؟؟

یعنی اومدن اونجا فقط از این راه برام ممکنه؟ وگرنه بی خیال راههای دیگه

خواهش می کنم دوستان کمکم کنیدو راهنمایی شفاف ارائه بدین. ممنون می شم.

می تونم از آی پی کشورهای دیگه استفاده کنم؟؟ یک وکیل می گفت که میشه
ولی من می ترسم.....
مامان علیرضا جان

این قضیه کاملا شانسیه و هیچ چیز توش دخیل نیست جز همین شانس.و هیچ جوری نمی تونی مثلا امتیاز بیشتری نسبت به بیه شرکت کننده ها داشته باشی.

برای چی از آی پی های کشورای دیگه؟

اگر بفهمند که کلا حذفی از قرعه کشی.