الهام جان 5 ماه تو ایران هیچی یاد نمیگیره. میاد تو محیط یاد میگیره.
تنها کاری که باید بکنی اگه اینجا اومدی و خواستی مهد یا... بذاریش باید بهش یه سری کلمات رو خودت یاد بدی مثلا چطوری آب بخواد. چطوری بگه میخواد بره دستشویی یا اگه بچه ای زدش به مربی بگه و...
البته خب ممکنه یه کمی اینجا هم طول بکشه تا جابیفته ولی بیاد اینجا از اول اصولی و با لهجه اینجا یاد بگیره بهتره تا اونور بره کلاس و...
یه سری کارتونهای زبان اصلی میتونی از الان براش استفاده کنی تا رنگها و حروف و...یاد بگیره
سلام دوستان مقیم کانادا یه سوال وضعیت کار اونجا چطوری دوستایی که استرالیا هستن که خیلی ناراضی بودن من مهندس نقشه بردارم کسی راجع به وضعیت کاری این رشته اونجا چیزی می دونه مرسی
سلام دوستان امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشد. من یه چند وقتیه سرم شلوغ بود وقت نمیکردم اینجا سر بزنم. سما جون در مورد سوال اولت اگه 6 ماه تداخل داشته باشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. میگه هم درس میخوندم و هم کار میکردم. سوال دومت هم آره میتونی بری پلیس + 10 ولی اینکه کی میاد بستگی داره کجا بری. تو کرج 1 هفته ای جواب میدن و خودت دستی میری میگیری ولی شوهرم تهران رفت براش پست کردن و بیشتر طول کشید.
راستی دوستانی که در مورد پست زمینی از ایران به کانادا اطلاعات دارن میشه بیشتر توضیح بدن که چه طوریه؟ منظور همون پست عادی هست؟ چقدر طول میکشه برسه و اینکه هزینش چطوره؟
سلام به همگی و نشکر از مطالب خوبتون.......می شه بهم بگید بلد بودن چه شغلی در ایران در کانادا مفید و باعث اشتغال و درامدزایی میشه؟ممنون از مطالب مفیدتون من خانه دارم و تازه برای مهاجرت اقدام کردیم می خوام یه کار بدرد بخور پیدا کنم بازم ممنون