2777
2789
سما جون یه دنیا ممنون
من کسیو ندارم که واسم پرداخت کنه ازین کارا هم تا حالا نکردم. باید برم یه شرکتی بگم که این پولو واریز کنه؟خب از کجا بدونم که واریز کردن؟
راستی مبلغش چقدر هست؟و به چه شماره حسابی یا چیز دیگه ای باید واریز بشه؟
با تو دوباره زن شدم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام پلنگ صورتی عزیز چند وقت پیش میل زدم ولی گویا بدستتون نرسید بهرحال ماهم فوریه 2014تصمیم داریم بیاییم کلگری میشه یککم از شرایط زندگی و کار برام بنویسی خوشحال میشم باهاتون اشنا باشم من یه پسر 4 ساله دارم نمیدونم شرایط مدرسه اونجا چطوره با تشکر
ساغر جون وقتی برای خودت اکانت می سازی خوب اگر مبلغ واریز بشه نشون میده.

مرحله های کارت رو توی اکانتت نشون می ده.

کی میای تهران؟

زنگ بزن اینجا ببین می تونن برات فقط با مستر کارت پرداخت کنن؟ یعنی بگو کارای جانبیش با خودم شما فقط هزینه ها رو برام بدین.

اونا هم یه پول اضافی می گیرن و این کار رو می کنن.
http://www.jahaniimmigration.com/

نمی دونم الان هم این کار رو می کنن یا نه اما اصولا بدشون نمیاد.
سلام .الهام جان اون ایمیل چون ایمیل اصلی من نیست دیر به دیر چکش میکنم ببخشید.سوالتو خیلی کلی پرسیدی عزیزم.میخوای هرچیزی که مدنظرت هست رو یا همینجا بپرس یا واسم ایمیل کن و همینجا بهم بگو که ایمیلمو چک کنم تا جایی که بتونم خوشحال میشم راهنمائیتون کنم.ولی کلا الان شرایط کاری خوب نیست و واسه همین هم ما مجبور شدیم از اول اکتبر بریم ادمونتون چون همسرم اونجا کار پیدا کرد ولی توکل به خدا.امیدوارم تا اون زمانی که شما میاین شرایط خوب شده باشه.مدرسه هم که از سن4سالگی پری اسکول بعدش 5سالگی کیندرگاردن و بعدش مدرسه رفتن اصلی شروع میشه.که جاهای خوب ویتینگ لیست دارن و من دخترمو بعد از 8ماه تونستم اونجایی که دوست دارم بذارم و واقعا تو اون هشت ماه خیلی اذیت شدم نه بخاطر مسافت و این حرفها چون مهد تو ساختمونمون بود.کلا از مهدش راضی نبودم و زمین تا اسمون با مهد الانش فرق داره.تو این یکسال هم داون تاون بودیم و خیلی راضی بودم چون همه چیز نزدیکمون بود.هر دوتا مهد دخترم/محل کارمون/کلاس زبان/سی ترین و ... و این برای سال اول خیلی مزایا داشت ولی کلا واسه بیشتر از یکسال پیشنهاد نمیکنم.
سما جان نه خانمی اولین اسکیل نیستیم اون که زود پر میشه
سعی کنید از یه اسکیل دیگه اقدام کنید کافیه فقط چند سال توی اون زمینه کار کرده باشید زیرمجموعه همه رشته هایی که فکر میکنید به کارتون نزدیکه رو چک کنید...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
مرسی سما جوون
من یکی از آشناهام رو پیدا کردم که ویزا کارت داره؟با اون هم میشه دیگه؟یا نمیشه؟
فقط الان گیرم اینه که چطوریه معلوم میشه که این پول رو من با اون کارت واریز کردم یعنی چون کارت من نیست چطوری به اسم من واریز میشه؟
دیگه دارم خل میشمممم
با تو دوباره زن شدم.....
کیانا جون اخه برق که نیست.از کدوم رشته اقدام می کنی؟
الان به نظرت از کدوم رشته ما می تونیم.سابقه مار رو جور می کنیم فقط کدوم به صنایع می خوره.

ساغر جونم همسرم یه اکانت درست کرد عموم پول رو ریخت و تو امانت ما نیومده بود.بعد هی میل زدیم و عموم هم یه اسکن از واریز بانکی براشون میل کرد و اونا تیک واریز مبلغ رو برامون زدن.واسه همین از اول میل بزن و توضیح بده.

رازی جونم همونه که بار بهت گفتم.پارسال حدود ۲۴ هزار دلار می شد.نسیم بهم معرفی کرده بود.سرچ کن گیتا و سارا مهاجرت .
خانم گیتا با خانم سارا باهم کار می کردن.