2777
2789
سلام پلنگ صورتی عزیز از اونجایی که من با خوندن این تاپیک کلی چیز یاد گرفتم ترجیح میدم همینجا سوالاتم را بپرسم تا شاید کمکی هم به دیگران باشد یه جور ادای دین به تاپیک.
عزیز من همسرم استاد زبان دانشگاه هست دکترای زبان داره و منم لیسانس فیزیک پسرم که بهمن قراره بریم 4 سالش تمام میشه ما با تحقیقاتی که کردیم تصمیم گرفتیم ایالت آلبرتا لند کنیم جالا بین کلگری و ادمونتون موندیم فرقی هم نمیکنه ماهیچکدوم مهندس نیستیم که کار تخصصی انجام بدیم من الان به توصیه یکی از دوستا اینجا کلاسهای مجتمع فنی تهران را شرکت میکنم که 6 ماهی هست با دانشگاه کانادا قرارداد بستن و بعضی ازرشته ها رو مدرک بین والمللی میدن من رشته اصول و تئوری لوله های نفت و گاز و میرم میدونم که نمیتونم باهاش کار پیدا کنم ولی اگه بشه میخوام دوره های sait کلگری رو برم تا شاید کاری جور بشه همسری هم تو کارهای فنی مثل برقکشی و لوله کشی داره کلاسهای عملی فنی و حرفه ایو میره واقعا نمیدونم کافیه یا نه ولی داریم نهایت سعیمان و میکنیم باقیش توکل برخدا .
حالا با این وجود به نظرتون ادمونتون بهتره یا کلگری همسرم میگه ادمونتون بهتره واسمون هم فرقی نمیکنه ولی با سرچی که میکردم اجاره های کلگری به نظرم زیاد اومدم و همسرم هم عضو یکی از این سایتها شده که درخواستهای کاری همه ایالتها بهش میل میشه میگه ازادمونتون بیشتر میاد البته همش جنراله حالا واقعا موندم امکانات ادمونتون برای تجصیل پسرم چطوره و اوضاع خونه ها و.... خلاصه ممنون میشم کمکم کنی
سما جون من هم نگران همین هستم که پول رو واریز کنیم ولی اونجا ثبت نشه

مامان کیانا جون شماره جایی که گفتین رو داری؟تو کدوم خیابونه؟اول اکانت ساختین بعد پول رو دادین اونا واریز کنن یا همه کاراشو اونا کردن؟مبلغی که باید پرداخت بشه به دلار کانادا پرداخت کردین؟و اینکه چقدر بوده؟
بچه شما دانشگاه آزاد ثبت نام کردین یا تهران آیلتس؟مگه الان برای 9 نوامبر که همون 18 آبان میشه ثبت نام میکنن؟اگه اینجوریه من جا موندممممم
با تو دوباره زن شدم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راز گل سرخ دقیقا نمی دونم همین جوری یه فکری اومد به ذهنم سرچ کن شاید به دردتون بخوره اینجوری ادامه تحصیل هم میدید

مامان ساغر آدرس شرکت لوح رایانه: تهران میدان انقلاب خیابان منیری جاوید یا اردیبهشت (روبروی سینما بهمن) ساختمان دانشجو پلاک 61، طبقه دوم. تلفن : 02166484852، 02166484853 ، 02166484854 ، 02166484855

اینا فقط هزینه ارزشیابی رو پرداخت میکنند کار دیگه ای نمی کنند به دلار باید حساب کنی

تهران آیلتس ثبت نام کردیم درسته که الان بسته شده ولی زده reopening soon پس حواست رو جمع کن این سری جا نمونید خانمیhttp://www.ieltstehran.com/index.php?sn=timetable اینم سایتشه
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سما با پارتی بازیی چیزی؟؟؟؟؟؟

فکر کنم یک سال هم باشه بسه ها...

ازاینجا میگم:http://www.westpass.ca/?page_id=207
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
ساغر چرا بدتر از من استرس گرفتی؟

براشون میل بزن از قبل توضیح بده هیچ مشکلی نداره.

ادمن هر چی باشه هاهاها.

ببین برای ما یه اشتباهی کرده بودن گفته بودن که ترجمه اصل مدرک رو نفرستادین در حالی که فرستاده بودیم.

ما هم میل زدیم و توضیح دادیم (البته نه من با این زبان ناجورم که هر چی بیشتر می گذره داره بیشتر یادم میره)

بعد از چند روز بررسی کردن و قبول کردن و تیک رو زدن.

مامان کیانا جون نمیشه دیدم اصلا هیچ کدوم ربطی به صنایع نداره.

ما بی خیال امسال شدیم.

به عموم هم گفتم گفت بهتر هر چی بی خیال تر بشی یهو دیدی درست شد.راست هم می گه.سر تاییدیه مدرک الکی حرص خوردم وقتی بی خیال شدم درست شد.

کسی می دونه پروسه چند سال طول می کشه؟
حالا به قول مصطفی مدارک رو جور کنیم که اگر خدا خواست و ژانویه دوباره لیست دادن زود بفرستیم.

مامان کیانا جون عزیزم پول رو الان توحساب دارین؟یعنی از کی باید باشه تا کی.یا فقط باید گردش مالی باشه.