2777
2789
سما جان والا چی بگم چیزی که به رشتتون بخوره پیدا نمی کنم امیدوارم تا اون موقع که همسرت آیلتس امتحان بده پر نشده باشه. خدا بزرگه نگران نباش خانمی سعی کنید فعلا روی آیلتس تمرکز کنید

برای چندم ثبت نام کردید؟

ما قراره از طریق تکنسین ابزار صنعتی اقدام کنیم ...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان ساغر جون شرکت لوح رایانه این کار رو انجام میده از ما که 4-5 ماه پیش برای دست مزدش150000 گرفت...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
نه خانمی شما نمی تونیدربطی به صنایع نداره

رشته تخصصی همسرم ابزار دقیقه برقه و به مدت چند سال هم توی این سمت (تکنسین ابزار صنعتی )فعالیت داشته...
چراااااااااا اینقدر نگرانی خانمی؟نگرانیت کاملا بی مورده.تازه نصفش پر شده. تازه اگر هم امسال نشد سال دیگه.

چرا اینقدر عجله؟

سما جان نگفتید واسه چندم ثبت نام کردید؟
سما جان چرا دو بار ه؟هم 13 هم20؟

ما متسفانه دیر به ثبت نام رسیدیم تا 6 بعداز ظهر خونه نبودیم واسه همین دوتا اولیها پر شده بود علی هم برای 18 آبان ثبت نام کرد

خدا بزرگه نگران نباش انشالله میرسید.

سما جان خوشحال میشم دوستیم رو قبول کنی...