2777
2789
azizammmmmmmmmm

sad gol joon eshala ke hatman vasatoon khobe khob bashe ama qabl az inke move konin (shahretono avaz konin) kheyli deqat konin hame javaneb ro dar nazar begirid age mitunin ye mosaferat chand rooze berid hamechio bebinid baed move konin

samayi eshasla ke harchi be salahetoon hast vasatoon pish biyad azizam
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
اول ممنون بابت دعاهای قشنگتون.آرزو جان درست میگی.خودم هم همیشه که این وبلاگها رو میخوندم کمتر به وبلاگی میرسیدم که از بدیهای اینور هم نوشته باشه.همیشه تعریف.همیشه عکسهای خیلی خوشکل تو فیس بوک که البته منکر خیلی از این خوبیها هم نمیشم و منکر این هم نیستم که برای برخی دوستان اینجا حکم بهشتی رو داره که دنبالش بودند .منم هدفم این نبود که بخوام بگم اینجا بده و ... فقط میخواستم بگم درکنار همه ی خوبیها این بدی ها هم هست.با چشم باز بیاید.مثلا یک موردش اخراج شدن ناگهانی از کار هست فقط بخاطر خراب شدن اوضاع اقتصادی نه بخاطر خوب کار نکردن کارمند.به جرئت میتونم بگم که هیچوقت به این موضوع تو هیچ وبلاگی برنخوردم و وقتی برای خودمون پیش اومد هضمش خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر کنید سخت بود.فکر کن صبح زود مثل هرروز دیگه اماده میشی میری سرکار بعد مثل جن بالا سرت حاضر میشن که وسایلتو جمع کن برو خدانگهدار وکاش حداقل دلیلشو بهت میگفتن.که دراین باره سپیاجون قبلا اشاره کرد.حالا اگر ما این موضوع رو میدونستیم اینقدر واسمون هضمش سخت نبود و حداقل امادگی یک همچین اتفاقی رو داشتیم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامان سودا جون امیدوارم همیشه این ارامش جاودانه باشه واستون ولی عزیزم ما بخاطر تنها چیزی که اینور نیومدیم پول بیشتر بود چرا که خدا رو شکر تو ایران اصلا مشکل مالی نداشتیم.خیلی از چیزهایی که میتونستم الان برای دخترم تو ایران فراهم کنم اینجا تو کانادا هنوز نتونستم یکیشو جامه ی عمل بپوشونم و خیلی وقتها بخاطر این موضوع ناراحت میشم.وابستگی هم به خونوادم درسته زیاده ولی اونقدرها هم زیاد نیست چرا که تونستم یکسال دوری رو تحمل کنم.ولی حرف من چیز دیگه ای هست.مثلا وقتی اینجا مراسم جشن و پایکوبی حالا به هر علتی هست و میبینی همه خوشحال و شادن.یه لحظه دلم میگیره که چرا مردم من . خونواده ی من نباید یک همچنین رفاهی رو تجربه کنن و اینجاست که میگم در اوج خوشی احساس میکنی یک چیزی کم داری و شادیت کامل نیست و چقدر خوبه که بشه این موضوع رو تو خودمون حل کنیم ولی من هنوز نتونستم
مامان کیاناجون اصلا هم خنده دار نیست چرا که تو هم دقیقا مثل منی.منهم فقط بخاطر همسر و دخترم قبول کردم ولی هیچوقت منتی هم بر سرشون نیست چرا که اگر من موافقت نمیکردم خوب نهایتش نمیومدیم پس خودم هم خواستم.ولی اگر موافقت نمیکردم موندن اونها اجباری حساب میشد و هر اتفاقی که در اینده می افتاد من مقصر بودم ولی الان قضیه فرق میکنه با اینکه ما اومدیم اینور حالت اختیاری حساب میشه.پس عزیزم بشین خوب فکر کن و سنگهاتو با خودت واکن که وقتی ایشالا اومدی هر چقدر هم عرصه بهت سخت شد هیچوقت در نیای به همسرت بگی من بخاطر تو قبول کردم.چون مطمئنا بعضی وقتها عرصه تنگ میشه همونطور که صدگل عزیز با همه ی اون اشتیاقی که برای اومدن داشته بازم بعضی جاها تو شک افتاده که ایا کار درستی کردم؟ پس برای من و شما که با تردید اومدیم قضیه شکل جدی تری به خودش میگیره.امیدوارم هر چی خیره همون واستون رقم بخوره
سما جون همسر منم خیلی منضبط و قانون مانونی هست و این سیستم هرج و مرج ایران از محیط کار بگیر تا درجه های بالاترش اذیتش میکرد ولی وقتی اینجا هم شاهد یک سری بی قانونی ها, بی نظمی ها , دودره بازی ها و... شد دید بله چقدر اینجا با اون چیزی که روش حساب میکرد فرق داره ولی در کل نتونسته نظرشو عوض کنه چون واسه اون با وجود همه ی این چیزها داشته هایی که اینجا کسب کرده به داشته هایی که از دست داده چربیده خدا رو شکر ;)
سلام بچه ها خوبید ما هم داریم میایم کانادا به امید خدا.8سالی هست ارمنستان زندگی میکنم.میخواستم ببینم چه چیزها ی باعث میشه رد مدیکال بشیم.اخه ما مدیکال انجام دادیم پست کردن برامون. ولی متاسفانه تنها مورد بد فشار من بود که وقتی استرس میگیرم بابام میره.که اونم از م اتزمایش تکمیلی گرفتن ضمیمه کردن که نتیجه آزمایشام خوب بود.میشه بهم بگید ممکنه بخاطر فشار رد صلاحیت پزشکی بشم یا نه.اخه م فشار خونی نیستم قرص هم مصرف نمیکنم ولی بعضی وقتها یهو فشارم باب میره
سید ایلیا کوچولو مامان.خوش آمدی به این دنیا.خدایا هزار بار ممنون.شکرت ای مهربون
سلام بچه ها خوبید ما هم داریم میایم کانادا به امید خدا.8سالی هست ارمنستان زندگی میکنم.میخواستم ببینم چه چیزها ی باعث میشه رد مدیکال بشیم.اخه ما مدیکال انجام دادیم پست کردن برامون. ولی متاسفانه تنها مورد بد فشار من بود که وقتی استرس میگیرم بابام میره.که اونم از م اتزمایش تکمیلی گرفتن ضمیمه کردن که نتیجه آزمایشام خوب بود.میشه بهم بگید ممکنه بخاطر فشار رد صلاحیت پزشکی بشم یا نه.اخه م فشار خونی نیستم قرص هم مصرف نمیکنم ولی بعضی وقتها یهو فشارم باب میره
سید ایلیا کوچولو مامان.خوش آمدی به این دنیا.خدایا هزار بار ممنون.شکرت ای مهربون