سلام بچه ها خوبید ما هم داریم میایم کانادا به امید خدا.8سالی هست ارمنستان زندگی میکنم.میخواستم ببینم چه چیزها ی باعث میشه رد مدیکال بشیم.اخه ما مدیکال انجام دادیم پست کردن برامون. ولی متاسفانه تنها مورد بد فشار من بود که وقتی استرس میگیرم بابام میره.که اونم از م اتزمایش تکمیلی گرفتن ضمیمه کردن که نتیجه آزمایشام خوب بود.میشه بهم بگید ممکنه بخاطر فشار رد صلاحیت پزشکی بشم یا نه.اخه م فشار خونی نیستم قرص هم مصرف نمیکنم ولی بعضی وقتها یهو فشارم باب میره
سید ایلیا کوچولو مامان.خوش آمدی به این دنیا.خدایا هزار بار ممنون.شکرت ای مهربون
ممنون می می جون.اخه یه نوار قلبم گرفت گفت یک کوچولو مشکل داره.ولی دیگه اکو نکرد.اخه من نه سابقه ناراحتی قلبی دارم نه فشار.از دو ستان دیگه هم منون میشم جواب بدن
ممنون مامی جون بازم اخه شنیده بودم بیماریهای که خرج گردن دولت هم بندازه رد میکنن.اخه من که بیمار نیستم .تو ازمایش نشان داده فشار به کلیه صدمه نزده و ناگهانی هست.چون م میدونم اکثر کسانی که بطور دایم فشار بالایی دارن کلیه شون دچار مشکل میشه
دنیا جون نگران این چیزایی کوچیک نباش ایشالله به زودی میای کانادا و بقول خودت اونهایی که خرجهای بالا دارن واسه تو که چیزی نیست اصلا منظورشون از هزینه بالا این چیزا نیست