راز گل سرخ عزیزم اون چیزی که خوندم دلیلش دقیقا همونه که خودت گفتی یعنی یا پیشنهاد کاری یا مدرک تحصیلی یکی از دانشگاههای کانادا ...که این روش برای ماها تقریبا غیر ممکنه
ولی مطمعنا برای شما هم راهی هست
من و سما مدرک تحصیلی همسرمون با همسر شما فرق می کنه برای همین متاسفانه نمیدونم که چکار باید بکنید ولی اگر شما هم به روش ما باشه باید اول برگه wesرو بایه سری مدارک مثل
اصل دانشنامه و ریز نمرات
ترجمه دانشنامه و ریز نمرات یا کپی رنگی کلیه صفحات ترجمه ( فتوکپی برابر اصل شده دانشنامه و ریزنمرات که ضمیمه ترجمه است باید کپی رنگی گرفت.) کارت ملی
فرم پر شده wes اینم سایتشه:www.wes.org
بردیم معاونت بین الملل دانشگاه آزاد و اونها هم برامون پست کردند wes که البته شما رو نمی دونم باید کجا ببرید
بعدهم همسرم هم خودش مدارک کپی رنگی دانشنامه و ریزنمرات رو خودش پست کرد
یعنی دوبار باید پست بشه یک دفعه از طرف دانشگاه یک بار هم خودمون
امیدوارم تجربیاتم به درد شما هم بخوره...
ولی من جای شما بودم اول با یه وکیل تماس میگرفتم و همه سوالاتم رو ازش میپرسیدم معمولا مشاوره وکیلها جلسه اول مجانیه ...
موفق باشید...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سما جان اونا بی برنامه نیستند شما یکم استرست زیاد شده خانمی وگرنه 10 شهریور برابر با اول سپتامبر تازه ثبت نام می کنند که اولین امتحانشون هم می فته 12 اکتبر یعنی 20 مهر
از 10 شهریور مرتب هر روز چک کن چون خیلی زود پر میشه برای ارمنستان هم مامان ساغر جون راست میگه ارمنستان دیگه خوب نیست همه ترکیه رو تایید میکنند که اون هم نسبت به ایران هزینش بیشتر میشه...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!