2777
2789
سلام

اره سارا دیشب که ساده بردم عقب یکمی پف می کنه جلوی موهام خیلی ها دوست دارن اما من از پف مو بدم میاد.

خلاصه که به خیر گذشت.

رازی مرسی دیروز کمک کردی خوشگله.شما کارتون در چه حاله الان؟
نمیدونم سما جون شوهرم داره زبان میخونه معلم خصوصی گرفته نمیزاره با وکیل صحبت کنیم میگه داداشم گفته خودش حرف میزنه
از اونور برای رشته های فنی گفتند حتما جاب افر نیازه
فرم ارزیابی پرنده مهاجر رو چند بار پر کردم ولی جواب نمی دند
برای امسال که فکر نکنم برسیم شاید سال دیگه تازه اگر بازم رشته شوهرم رو بخواند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راز جون نمی خواد فرم پر کنی.به خود امیر خان میل بزنه.انوشه جان میلش رو برای من نوشته بود چند ص قبل.

چرا نیم رسین میرسین اگر خدا بخواد.

بعد هم چرا جاب افر می خواد حتما؟ چیزی ننوشته
سلام خانمهای خوشکل

سما خانم مو قشنگ داری تمرین میکنی واسه کانادا؟ اخه میگند رشته آرایشگری خیلی خوب جواب میده ههههههه

شوخی کردم چه خبر خانم ؟ نگفتی همسرت کجا آزمون میدند؟

راز گل سرخ خانمی کی گفته واسه مهاجرت فدرال جاب آفر لازمه؟!!یا شاید منظورتون از یه روش دیگست؟
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سلام

هاهاها

مامان کیانا من عاشق موهای سه سانتیم که راحت باشم اگه به من باشه موهامو پسرونه می زنم اما مصی بلند دوست داره.
اگه بلد بودم که این گند رو نمی زدم.

مصی احتمالا تهران ایلتس امتحان بده چون ازاد پر شده.گویا ازاد بهتره نه؟ من که می گم بریم ارمنستان.
رازی

دختر خوب اینجا نوشته

۱- داشتن یک پیشنهاد شغلی رسمی و به تایید دولت رسیده و یا یک تائیدیه مدرک تحصیلی و یا فنی از کانادا

یعنی می تونی مدرکت رو بفرستی wes تا به تایید دولت کانادا برسه .اینجوری که من می فهمم.

(((((((((((((((((((یا یک تائیدیه مدرک تحصیلی ))))))))))))))))))))
سما جون یعنی مدرک رو بفرستیم wes . فقط همون مدرک کافی فرستاده بشه؟
کمککککککککک
استرس گرفتم خخخخ چیا رو باید بفرستم ؟
اگه بخوام سال دیگه اقدام کنم الان بفرستم یا همون موقع اخه میگم شاید معجزه شد همین امسال اقدام کردیم
البته نه از این اقداما که بچه ها تو سایت میکنندا از این اقداما که شماها برای رفتن انجام میدید
هاهاهاها

عالی بود

ببین به نظرم مدارک رو بده ترجمه اول بعد هم بفرست wes چون اعتبار این تاییدیه 5 ساله است و هر وقت بخوای می تونی اقدام کنی.

یه آیلتس 5 هم می خواد .نمی دونم همسرت در چه حده زبانش اما می شه ادم خودش رو برسونه به 5.

چه رشته ای هستن؟ یه سابقه کار هم جور کنین.اول زنگ بزن اینجایی که می گم خیلی با حوصله برات امتیازت رو حساب می کنه.ببین با این شرایط امتیازتون می رسه یا نه؟
مرسی سما جون
ریز نمرات نداره فقط مدرک فنی حرفه ای داره تاسیسات و سرد کننده ها
سابقه کار هم شوهرم کارمنده . میتونیم از یه شرکت سابقه کار بگیریم ولی بیمه ش مرتبط نیست.

سابقه کار رو فقط با سر برگ یه شرکت و مهرش باشه قبوله؟؟؟؟

سما جون دقیقا چه مدارکی رو باید بفرستم برای WES . مثلا گذرنامه . سابقه . مدرک تحصیلی چیا میخواد؟
ترجمش کافیه یا اصل مدارک رو میخواند؟

کجا زنگ بزنم به امیر پرنده مهاجر؟؟؟؟

چقدر سوال
سلام

خواهش مامی هیراد جونی

رازی ببین برای wes باید مدرک خودتون (کپی برابر اصل شده ) و ترجمه مدرک تحصیلی رو بفرستین. اول توی سایتش میری و یه اکانت ایجاد می کنی.

بعد مدارک رو پست می کنی و از طریق مستر کارت هزینه رو پرداخت می کنی.اگر کسی رو نداری اونور که بتونی از طریق مستر کارت پرداخت کنی میری یه شرکتی اوون این کار رو می کنه.

مامان کیانا خیلی بهتر می دونه بذار بیاد ازش بپرس.

اما ما برای wes کپی برابر اصل مدرک و ترجمش (که نامردا می گن نرسیده با اینکه اولین چیزی بود که گرفتیم و گذاشتیم)

و ریزنمرات فارسی و ترجمه که ترجمه رو قبول کردن و فارسی باید از دانشگاه بره.

اما باز هم این میل امیره بهش میل بزن سوال کن. amir@migratingbirdinc.com