2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصه نخور سما جون اگه خدا بخواد همه چیز حله . توکلت به خدا باشه. انشاله همه چیز درست میشه
باور کن روزی که بیای بگی ویزات اومده من فوقالعاده خوشحال میشم . اگه قابل باشم برات دعا میکنم.
با این که ندیدمت ولی دوست دارم . جدی میگم . موفق باشی
مرسی عزیز دلم .منم دوست دارم مهربون.

آره واقعا از خدا می خوام اگر قسمتمون هست با سلامتی و دل خوش درست بشه و واقعا مثل پارسال نیستم.

واقعا هر چی خدا بخواد همونه. امیدارم خدا دل خوش بده چه اینور آب چه اوونور.

بچه ها سپیده امروز بهم زنگ زد و کلی خوشحالم کرد. گفتم نگرانش نباشین.خدا رو شکر حالشون خوبه.
سلام بچه ها

لطفا بگید این گردش 6 ماهه حساب قضیه اش چیه؟کجا باید حساب باز کنیم؟چقدر پول و چطور بچرخه؟

یعنی همه پولی که میذاریم بانک باید بمونه تا 6 ماه؟ما خانواده 3 نفره هستیم
با تو دوباره زن شدم.....
IHONEY و صد گل جون، من 7 سال کانادا بودم و یه سالی هم هست که آمریکا هستم البته بینش 2 سال و نیم ایران بودم. دخترم 7 سالشه و کانادا به دنیا اومده. با اینحال که دست تنها بودیم و زایمان سختی هم داشتم ولی ازهمه چیز راضی بودم.

صد گل جون اینجا تا سه ماهه اول تحت نظر پزشک عمومی هستی ولی دقیقا از 3 ماهگی به بعد زیر نظر پزشک متخصص. حتی زایمان طبیعی رو باید پزشک متخصص انجام بده چیزی که تو ایران ماما انجام میده فقط مهر متخصص زده میشه. من خیلی از دوستام اینجا بچه دار شدم تا حالا نشنیدم که کسی زیر نظر پزشک عمومی باشه. اگه کار به سزارین بکشه که حتما دکتر خودت انجام میده و اگرزایمان طبیعی هرکسی که شیفتشه که معمولا 3-4 تا بیشترمتخصص زنان تو اون بیمارستان نیستند بنابراین احتمال اینکه دکتر خودت باشه زیاده ولی در کل به نظرم این خیلی مساله مهمی نیست (والا موقع زایمان طبیعی دیگه فقط میخوای نی نی بیاد دیگه مهم نیست چه دکتری بالا سرته :(((((((( بعدش هم که دکتر خودت میاد برای چکاپ. از وقتی هم که بارداری تا زایمان همه مراحل دکتر رفتن و آزمایشات و سونو گرافی و .... خیلی راحت و بی دردسره و یه سنت هم خرج نمیکنی. حالا در نظر بگیراینکارا تو ایران و با آدمای خوش اخلاقی که تو مراکز درمانی هستنند.

ولی در کل همه اینا به نظرم مسائلی هست که در کوتاه مدت نمود میکنه و اهمیت چندانی نداره، چیزی که تو بلند مدت نمود داره همون محل تولده (البته از نظر من). درسته که کانادا مهاجر زیاد داره ولی اینطور نیست که براشون هیچ فرقی نداره. حالا در آینده با این موضوع مواجه خواهید شد. نمونه های زیادی من شنیدم و دیدم که میپرسند کجا متولد شدی، حتی خیلی از فرمها رو که پر میکنی اینو میخوان. یکی از دوستامون تعریف میکرد که نمیدونم کجا بوده و چه کاری داشته ولی آفیسری ازش سوال جواب میکرده و ازش پرسیده
What is your nationality?
اونم چون پاسپورت کانادایی داشته میگه
Canadian
آقاهه با یه حالتی پرسیده
Where did you born?

من خودم با دخترم از ایران میومدیم به کانادا به خاطر یه مشکلی تو پاس دخترم مجبور شدیم تو لندن بمونیم و بریم دفتر مهاجرت کانادا تو لندن. من رفتم اشتباهی دم در سفارت با کالسکه و بچه و کیف. بعدش نوبتم که شدن آقایی که اونجا بود گفت نمیتونی این چیزا رو ببری داخل بعدش هرچی توضیح میدادم که مشکلم اینه طرف خیلیییییییییی برخوردش بد بود ولی وقتی وسط حرفام فهمید دخترم کانادا به دنیا اومده واقعاااااااا نمیدونید با چه لحنی پرسید
Was she born in Canada?
بعدش هم که زمین تا آسمون رفتارش عوض شد و کلی وقت برام گذاشت و راهنماییم کرد.

تازه وقتی بچه هم بزرگ میشه میگه چرا من و اینجا به دنیا نیووردید :)))))))))))))

اینه که میگم اگه کسی این امکان براش هست که بچش رو کانادا به دنیا بیاره بهتره این کار رو بکنه. ولی خوب هر کی باید به شرایط خودش نگاه کنه.
سماء جون نگران نباش ایشالله کارات به خوبی انجام میشه. خدا رو شکر که سپیده خوبه ولی دلمون واسه نوشته های سپیده ، ممول ، نسیم ، پلنگ صورتی ، بقیه دوستان که دیگه نمیان اینجا تنگ شده.
مامان ساغر جان در مورد گردش شش ماهه حساب( زمانی که همچین ایمیلی میاد گردش شش ماه اخیر رو میخوان)

اگه میخوای پول تو حساب بذاری و بمونه و خیالت راحت باشه حساب ارزی باز کن. البته این احتمال هم هست که اگه دلار بالا بره یه دفه مقدار ریالیش رو بدن البته پارسال این جریان بود الان شاید تک نرخی شده دیگه این نباشه.

از منم گردش شش ماهه خواسته بودن و قید کرده بودن که حساب حتما باید به نام اون کسی باشه که پرونده به نامش هست یعنی مین اپلیکنت. ما قبلا میخواستیم گردش حساب شوهرم رو بدیم که وقتی این جریان پیش اومد شوهرم اصرار که نه گردش حساب تو رو میدیم. من اصلا از حسابم اسفتاده نمی کردم یعنی ثفر به معنای واقعی. خلاصه پولی سه روزه جور کردیم و تو حساب ریخیتم و بعد براشون توضیح دادم که به خاطر شرایط بد اقتصادی تو ایران ما ترجیح میدیم پول تو حسابمون نباشه و اونها هم قبول کردند. ولی به نظر من شما پول بذار و بردار یعنی حسابت کار کنه. همه پول رو تو حساب گذاشتن اونم مبلغ ریالی بدترین کاریه که ممکنه انجام بدی.
اینم اضافه کنم که به ما گفته بودند که شش ماه تا یه سال کارتون درست میشه در حالیه 3 سال طول کشید که مدیکالمون اومد و 3.5 ویزامون. کسانی بودن که همون اول پول رو تو حساب گذاشته بودند. اون موقع دلار 980 بود اگه اشتباه نکنم. موقع رفتن ما شده بود 3600 تمن!!!! هر چند که ما هم دلار نخریده بودیم از اول ولی میخوام اینو بگم که طرف طبق حرف اینا پول رو تو حساب گذاشته بود اونم ریالی و اینا که کشش دادن اون هم میترسید پول رو از حساب برداره و ارزش پولش رو حساب کن بعد از 3 سال به کمتر از یک سوم رسیده بود.
تی تی جون حق با شما است انگار اسم آلبرتا بد دررفته

شاید کار همسرتون خوبه که فقط 90 تا میگیرین
من هنوز بهشون اعلام نکرذم آدرسم عوض شده تا ببینم چقد تغییر میکنه
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!