2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لیسانس جامعه شناسیم. همسرم دندونپزشکه اما کانادا مدرک دکترای اینجا رو قبول نداره و باید اونجا ازمون بده که بسییییااار سخته. تا تازه بعنوان دندونپزشک قبولش کنن
خدای خوبم بابت همه چی شکرررر....
سلام بچه ها
ماهم قصد رفتن به کانادا داریم در حال حاضر دارم واسه امتحان آیلتس میخونم باید از هر اسکیل حداقل 6 بگیرم
سما جان شما تو چه مرحله ای هسنی؟
امسال رشته من جزو لیست مشاغل هست ولی نیمدونم تا سال دیگه چی پیش میاد
خیلی نگران آیلتس هستم چون اگه امسال نتونم بگیرم سال دیگه 35 سالم میشه و باز کمبود امتیاز دارم
من با امیر هم صحبت کردم و قصد داشتم بعد از گرفتن نمره کارهای مهاجرت رو بهشون بسپارم آخه من هم مشکل بیمه دارم و باید سابقه کاری با فرمتی که اونها میخوان داشته باشم وگرنه فکر میکنم خودم از عهده اش برمیاومدم
خدا به هممون کمک کنه
با تو دوباره زن شدم.....
سلام دوستان .ممنون میشم به سوالم جوب بدید .میخواستم ببینم اگه بخواییم از طریق سرمایه گذاری اقامت کانادا رو بگیریم چقدر باید سرمایه داشته باشیم ؟با خرید خونه اقامت میدن ؟
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )
بچه ها که رشته های پزشکی-دندان پزشکی-دارو سازی هستید همه استانهای کانادا مثل هم نیستند وبعضی هاشون ورد به کار خیلی آسونتره ازجمله استان ساسکچوان که همین هم باعث شده ایرانیهای خوبی داشته باشه واکثرا پزشک هستند

مامان آلوجه من شرایط سرمایه گذاری رو نمیدونم ولی 100% مطمئن هستم که با خرید خونه اقامت نمیدن
مامان ساغر منتظر جوابت میمونم اما توروخدا کمک کن.
ببین گلم همسرم ایران دندونپزشکه ومنم لیسانس دارم. شوهرم میخواد واسه ادامه تحصیل بره کانادا. خیلی پرس وجوکردیم اما در مورد مراحلش هرکی یه چیزی میگه. خواستم اگه امکانش هست یه توضیح کلی از مراحلش بدی و اینکه شما چیکارا کردی و ما از کی بریم کلاس زبان و هرچی که میدونی مهمه. واینکه اگه کسی میتونه کمکمون کنه به ما معرفی کن گلم. وااااااااااقعا ازت ممنون میشم چون شما در حال اقدامی اطلاعاتت به روزتره.
من منتظرتم عزیزم.
خدای خوبم بابت همه چی شکرررر....
سلام دوستان خوبید گاهی میام میخونمتون و نوشته هاتون رو میبنم همگی خوب و سلامت باشید ساکنین کانادا درراه کانادا درحال تصمیم گیری و همه

الان تا ص300 خوندم کسی درمورد فرزانه ابروانی نوشتهبود این نفر کار مهاجرینش رو جور میکنه ولی خیلی پولکیه و ادم دلسوزی نیست اصلا حواستون بهش باشه من ضربه بدی چند سال پیش از این خوردم....
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.