2777
2789
سلام سما جان خوبی فدات ؟؟؟
خیلی خوشحال شدم بلاخره قطعی شد کارتون ومدارک رو دارین می فرستین
ببخش من یه سوال مبتدی دارم
تو سایت مهاجر سرا می رم استرس می گیرم ونمی دونم چی به چیه
شما خیلی اطلاعاتت خوبه لطف کن جواب سوالهای من رو هم بده عزیزمممممم
پدربزرگم به نان می اندیشید ..پدرم به آزادی و...من اکنون به نان وآزادی.....
سلام به همه

*مصی* جان من متوجه نشدم شما کانادا هستی و از طریق منیتوبا رفتی و حالا می خوای برای کسی اقدام کنین؟

من اینو می دونم که کسی که می خواد برای شخص دیگه اقدام کنه باید پی ار بوده باشه و اینکه 1 سال از سکونتش در منیتوبا گذشته باشه

حالا دوست باشه یا فامیل اصلا فرقی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا من خودم تصمیمم قطعیه ولی شوهرم دوست داره اما بخاطر تعهد کاریش تا دوساله دیگه نمی تونه

حالا من می خام خودم اقدام کنم تا دوسال دیگه هم شاید هنوز جورنشه
اگه بخام خودم مین بشم بدون شوهر با سه تا بچه البته با چشتوانه ی مالی شوهرم میشه من شنیدم اونجا برا زنها وبچه ا خیلی اهمیت قایلن مثل این جا نیستن خودم امتیازم کمه
شوهرم امتیازش بالاست اما حوصله این کارها رونداره میگه تو انجام بده من بهت بول می دم وباهات میام چه شوهر سرخوشی دارم ههههه

راهنماییم کن الان سه ساله دنبالشم اما هیچ اری نکردم

مدارکم رو اماده کنم بدم ترجمه بعد بست کنم؟؟

لطفا مرحله به مرحله راهنماییم کن عزیز دلم ممنون از زحمتت
ببین آفاق جون

به نظر من بهترین راه استانی هست.

اگه دارایتون 300 تا باشه

150 تا شو می ذارین برای تاسیس یه شرکت و یا سهام می خرین با این 150 تا

75 تاشو هم باید ودیعه بدین به دولت کانادا که بعد از 2 سال که مطمئن شدن شما شرتتون رو خوب راه می برین و تولید مالی داره براشون بهتون بر می گردونن
اهاا منظورت سرمایه گذاریه ...اخه می ترسم ما باهوش هستیم خیلی اما اصلا شم اقتصادیمون خوب نیست فقط بلدیم درس بخونیم وکار کنیم ههه بیزینس اصلااا میشه صوری شرکت زد؟؟اگه بخام همین جوری برم عادی مثل بقیه باید چکارکنم عزیزم؟؟
اینی که گفتم برای ساسکاچوان هست

برای یوکان با 250 تا سرمایه و 150 تا نقد بدون ودیعه هست که با شرایط شما جوره

فقط چیزی که هست زن عموی من خیلی منو در مورد استان یوکان ترسوند و ما اوون زمانی که می تونستیم منصرف شدیم.

می گفت بیشتر بومی های کانادایی هست (مثلا از این سرخ پوستا) حالا درست یا غلط رو نمی دونم .