2777
2789
آناناس جون اگر واقعا علاقه داری به نظر من روی کار ناخون کار کن ومدارکش رو بگیر چون کانادایی ها خیلی خیلی به ناخونهاشون میرسن و95% لاک دارن البنه من فکر میکنم کار آرایشگری هم خوب باشه ولی بک توصیه هم دارم روی زبانتون کار کنید چون من یک خانم ایرانی آرایشکر اینجا میشناسم که در کارش موفق هست و یک دوره کالج اینحا رفته برای آرایشگری با اینکه 10 سال ایران که بوده آرایشکر بوده وبرای کالج احتیاج به زبان هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقعه تحویل مدارک باید از یه حساب هم که یه مقدار پول توش داری پرینت بگیری و واسشون بفرستی اونها می خواند

بدونند که تو حداقل پول رو داری ولی به تعداد افراد بستگی داره توی سایتها سرچ کنی مبلغی رو که باید اینجا داشته

باشی رو میتونید پیدا کنید. نگفتید شما آیلتستون رو گرفتید؟

سایتی که صدگل جون بهتون معرفی کردند خیلی مفیده میتونید جواب خیلی از سوالهاتون رو بگیرید...

یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سما جون ما از 4 جا پذیرش داریم کانادا از دانشگاه ساسکچوان پذیرش با فاند داریم
امریکا، استرالیا ، یه کشور اروپایی هم تو لیستمون هستن در حال حاضر جور کردن مدارک ویزای کانادا رو تو اولویت گذاشتیم
سما جان نه گلم این موجودی حساب رو باید با بقیه مدارک و آیلتس تحویل بدیم همون پرینت حساب bs هستش که تیفانی

جون گفتند .

البته امروز یه چیزی شنیدیم اونم اینکه بانک مرکزی برای ترجمه پرینت به دلار 1200 دولتی برامون حساب میکنه نه 3500

آزاد. اگر راست باشه خیلی کمتر لازمه پس انداز کنیم و این خیلی به نفعمونه البته اگر حقیقت داشته باشههههههه
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سلام به همگی
اگر از طریق اسکیل ورکر اقدام کرده باشید هم نیاز به گردش 6 ماه حساب هست دقت کنید گردش 6 ماهه نه مانده حساب
و در هر بانکی که حساب داشته باشید حتی میتوانه مجموع چند حساب باشه به دلار نرخ دولتی حساب میکنند وبانک بهتون نامه میده که مثلا اینقدر موجودی شما به دلار هست
سلام

صدگل جان حساب باید حتما مال همسرم باشه که قراره ایشون اقدام کنند یا اینکه میتونه مال من هم باشه؟