من مدرکم رو دانشگاه تورنتو معادل کردم به هیچ دردی نخورد برای تحصیل، کالج و دانشگاه فقط ریز نمرات شما رو میخواد و همه مدارک، و course description برای درسهای که قبلا خوندی و دوباره نمیخوای تکرار کنی .
چون سر آمد دولت شبهای وصل - بگذرد ایام هجران نیز هم
برای course description تا اونجایی که من میدونم ترجمه مترجم رسمی هم لازم نیست خودت میتونی بری تو وبسایت دانشگاههای کانادا course descriptionها رو پیدا کنی بعد لیست درسهایی که خوندی رو بنویس (طبق ترجمه کارنامت) و بعد از تو اون copy paste کن آخر هر درسم خودت بنویس این معادل این درس اینجاست. مهدی برای peng این کار رو کرد (به پیشنهاد یکی از دوستان) و همه درس هاش رو قبول کردند
پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پرازیاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست، دگر غصه چرا؟!
(سبحان الله یا فارِجَ الهَمّ و یا کاشفَ الغَم فرِّجْ هَمّی و یَسِّرْ امری و ارحَمْ ضعفی و قِلةَ حیلتی و ارزُقنی من حیث لا اَحتَسِبُ یاربّ العامین)
ترجمه: منزه است خداوندی که بر طرف کننده غم ها است. غم و مشکل من را برطرف کن، بر ضعف و کمی چاره ام رحم کن و مرا از جایی که گمان نمی کنم روزی ده ای پروردگار جهانیان.
حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: هرکس مردم را از این دعا با خبر کند در گرفتاریش گشایش پیدا می کند.
التماس دعا...
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد, آفتاب در حال غروب است...
سما جان سلام ما کار ارزشیابی مدارکمون رو انجام دادیم امیدوارم شما هم مشکلتون حل شده باشه اگر توی این زمینه سوالی داشتید من درخدمتم میتونم توضیحات کامل رو به ایمیلتون بفرستم اینجا نمی نویسم چون توضیحات یکم زیاده و فکر می کنم حوصله خانمها سر بره منتظر جوابتون هستم...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سلام به همگی مرسی خیلی خیلی کمکم کردید ممنونم تیفانی جان چی می خواهی بدونی؟ ببین اگر برای تحصیلات میاین که همه جای کانادا به نظر من خوبه چون یک سکوی پرتابی براتون میشه به سو ی آینده بهتر از نظر منطقه شهری هم غرب رودخانه خوب نیست این شامل جنوب غربی هم میشه(خیابان 33-20-22) شهر سردی هست ولی خیلی آفتا بی هست
ما 7 ماه پیش آمدبم تیفانی می خواهم از تجربه بگم شاید بدردت بخوره ببین ما از این ساکهای برزنتی که برای مکه استفاده میشه گرفتیم بعد همسرم برد یک خیاط کمی کوچکش کردن سایز مناسب هواپیما ومن اصلا چمدان بزرگ نداشنم و 3تا هم سایز کوچک برای کابین گرفنم واین کلی به نفع من شد هر چمدان بزرگ حدود 6-7 کیلو هست مخصوصا که برای ساسکتون امکان فریت بار نیست سرویس قاشق وچنگال غذا خوری وسرویس کارد وچنکال میوه خوری اونجور که ما در ایران داریم نیست وخیلی هم گرونه سرویس قابلمه هم خوبه ولی چدن تفلون که بدرد برنج میخوره کتری وقوری -سینی -چاقو آشپزخانه -استکانهای خوشگل مخصوص چای-دم کنی برنج من کیفهای زنونه که داشتم آوردم خیلی بدردم خورد درضمن به نظر من لوازم آرایشی که دارید بیارید وسایل کامپیوتر هم کانادا گرونه مثلا به نظر من هدفون و موس بیارید البته من لب تاب ار اینجا گرفتم در ضمن زرشک و زعفران و رشته آش یادتون نره بقیه چیزها هست آجیل اصلا نیارید گر بچه داری حتما چند تا (7-8 تا)ازمولتی ویتامین یاشریت آهن اگر هنوز استفاده میکنه بیارید که تو کانادا که خیلی گرونه
وتمام کتابهایی که لازم دارید رو در یک جعبه بگدارید د پیش خانواده و هر وقت آمدید ومستقر شدید بگید براتون پست مطبوعات کنند با پست زمینی خیلی به صرفه هست
صدگل جون مرسی از اطلاعات مفیدی که دادی شوهرم باید سپتامبر اونجا باشه من ترجیح میدم اون که مستقر شد چند ماه بعدتر بیام ما تو ایران تقریبا زندگی خوبی داریم البته چندسال سختی کشیدیم اما دل کندن ا ز پدر و مادر وزندگیم یکم برام سخته تمام هدفمون از اومدن اینه که تو اون محیط بچه دار بشیم و بتونیم یکم جایگاه اجتماعیمون رو تغییر بدیم راجع به این شهر تاحدودی تحقیق کردم مطمینا صرفا برای گذروندن تحصیل اینجا موندنی هستیم خیلی دلم میخواد بیشتر از تجربیاتت استفاده کنم مثلآ اینکه اجاره سوییت و یا خونه مناسب زوج حدودا چقدره؟ هزینه خوراک و پوشاک؟
دوخوابه بین 1100 تا 1300 میشه یک چیز خوب پیدا کرد البته ایرانیهای اینجا هم خیلی خوبن مخصوصا دانشجوهاست مثلا برای عید مامراسمی رو که دانشجویان دانشگاه ترتیب داده بود رفتیم خیلی خوب بود. در این سایت هم میتوانه قیمت خونه ها رو ببینی http://saskatoon.kijiji.ca اولش هم خرج زیاده برای خرید اولیه حدود 17000$ خرج شد که 5000$ مربوط به ماشین بود ولی ما یک خانواده 4 نفره هستیم وفقط ماهی 3 با بیرون غدا میخوریم حدود 1200 خرجمون میشه که با اجاره خونه 2300$ میشه
مرسی صدگل جون ان شالله موفق و سلامت باشی از اینکه تو نی نی سایت دوستی پیدا کردم که تو این شهر زندگی میکنه خیلی خوشحال شدم ممنون بابت در اختیار گذاشتن تجربیاتت