2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیفی جون اینجا میگن mother and baby یا mother and toddler حالا بستگی به سن بچه داره. یادم نمیاد شما کدوم استان دارید میرید ولی‌ ontario یه مراکز دولتی داره به نام early years centre که نصف روزه و مجانی‌. من ارشان رو یه جایی‌ میبیرم به اسم gymboree play and music که خوب این پولیه ولی‌ از کارشون راضیم یه ساعت‌هایی‌ کلاس هست یه ساعت‌هایی‌ هم بازی‌ آزاد برا بچه‌هایی‌ که بزرگ تر هستند. الان دیدم میرین مونترال نمیدونم اونجا از این کلاس مجانی‌‌ها هست یا نه چون اونجا مهد مجّانیه. gymboree هم انگار اونجا شعبه نداره بزار یه سرچی بکنم بهت خبر میدم
نجما جون ایشالا خیلی‌ زود زود یه نی‌نی سالم میاد پیشت. شوهر من هم مادر پدرش فامیل هستند و سه تا از بچه‌هاشون رو به خاطر مشکلات ژنتیکی از دست دادند ولی‌ خوب دو تا بچه سالم هم پیدا کردند. تازه اون موقع آزمایش‌های ژنتیک نبود که در دوران بارداری بفهمند هر سه تا بچه به دنیا اومدند و بین ۴ تا ۶ سالگی فوت کردند.
نجما جون برات تو خصوصی پیغام گذاشتم لطفا چک کن عزیزم...خیلی ناراحت شدم توضیحاتت رو خوندم انشالله که این دفعه خدا یه نی نی سالم و ناز بهت عطا کن گلم ...بله ما الان دو سال میشه که برای کبک کانادا اقدام کردیم و منتظر مصاحبه هستیم ...
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
سلام به همگی
نسیم جون به سلامتی جابحا شدی؟نظرت راجب کلگری چیه؟
سپیده جون بیا بگو چه خبر ؟انشالله که همه چیز روبراه هست
پلنگ صورتی-مصی-نجما-شهرزاد-مامان سارا- سما -تی تی جون همگی خوبین؟(ببخشید اگر کسی حذق شده)نجما جون انشالله خدا بزودی یک نی نی سالم بهتون میده
راستی اکر بخواهیم شهرمون رو عوض کنیم به نظر شما باید مبل و...بفروشم وبرای جابجایی وسایل از چه راههایی میشه استفاده کرد
این mover را ازکجا میشه تهیه کرد؟
سلام به همه
صدگل جون من خوبم ، مرسی شما خوبی؟

در جواب سوالی که پرسیده بوذی بستگی داره که جایی که میرید چقدر با شهر فعلیتون فاصله داره و اینکه وسایلتون چقدر با ارزشه. مثلا اگه وسایلت نو هستند و مثلا از ساسکاتون میرید کلگری به نظر من یه U-Haul رنت کنید و همه وسایلتونو با خودتون ببرید.