2777
2789
میشاد نذاشتن بمونیم خواهر :)
اره تابستون بود اومدیم . البته همین اهواز هم جهنمیه برا خودش . تو افتاب که میری بیرون انگار اتیش گرفتن تو صورت ادم
لیلیان جون شوهرمنم شرکت نفته . منم دوست دارم زودتر بریم و از شر همه چی راحت شیم
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
ممنون مصی جون و شیوا جان

نسیم جون وای که چه سفری داشتید خدا را شکر سلامتین و خوشحالم سه بار بهار را تجربه کردی

وای نسیم این دشمن بوده نه دوست برای بیسمت 950 تا اوخ اوخ اونم چه کارایی کردن ها :(((
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شهرزاد جون همیشه همین بوده یه اتفاق‌هایی‌ تو زندگیمون افتاده که خودمون هم فکرش رو نمی‌کردیم ولی‌ آخه حسابی‌ لجم گرفت دو روز نشده زد زیر حرفش

لیلیان گلی‌ ایشالا همین روز‌ها ویزاتون میاد چقدر خوب که دانشگاه افتاده دنبال کار دانشجو هاش

مامان سارا جون سه ماه میشه روند ولی‌ خداییش خیلی‌ هم سفت و سخت نیست مهدی تو ونکوور بعد از ۵ ماه عوض کرد.

سارا جون باید به این کار هاش عادت کنم‌ها ولی‌ نمیدونم چرا باز حرص میخورم
دوستای خوبم از همتون ممنونم چون چند تا سوال دلشتم که با خوندن اغلب صفحه های تابیک به جواب های کامل و واضحی رسیدم.
تشکر خاص از نسیم جون و ممول جون !
راستی نسیم جون به ارشان خوشگل هم رای دادم و ممول جون بلاگت را خوندم!عالی! احسنت به شما و این قلم زیبایی که داری.
ارزوی موفقیت و سربلندی برای همه دوستای خوبی که اینجا پیدا کردم،دارم.
منم رای دادم به پسر خپلو نسیم جون,ماشالا خیلی با نمکه ادم دلش میخواد گازش بگیره جانم فکر کنم برنده بشه بقیه بچه ها همه 2-3 تا رای بیشتر ندارن ولی پسر ما 61 رای داره

راستی بچه ها من یه سئوال دیگه داشتم میخواستم ببینم این کلا سهایی که ایران بهش میگن کارگاه مادر و کودک اونجا چی میگن؟؟
میخوام تو این مدت 2ماهه پسرمو یه جائی ببرم بازی کنه مثل play house باید چی رو سرچ کنم این چیزها رو پیدا کنم .....
میخوام خودم هم پیشش باشم بازی کنه بعدش بیایم خونه.