بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نسیم جون چقدر خوب که همسرت از کارش راضیه تو هم خودتو واسه آینده ناراحت نکن هزار و یک اتفاق میفته که از اختیار ما خارجه مطمئن باش بهترین براتون اتفاق میفته.
من تلفن ازش ندارم باید برین توپخونه پشت شهرداری یه پاساژ هست که طبقه دومش همه ترانسفورماتور سازند . از هر کی بپرسی میشناسند . طبقه دوم انتها سمت چپ . هر چی بخوای برات درست میکنند . ما 1500 واتشو خواستیم مبلغ 70000 تومان واسمون درست کرد که خیلیم سنگینه :)) برای چی میخواین شما ؟ چه وسیله برقی میخواین که آوردنش میاارزه ؟ :) کلا اینجا همه چیز به قیمت مناسب هست بعید میدونم الان دیگه با دلار 3500 پول باربریش بیا ارزه . مگر اینکه وسایلتون ارزشمنده و دارین همه رو با کانتینر میارید .
و گرنه قیمت باربریش نمی صرفه براتون . باز خودتون حساب کتاب کنید :)
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
آره میشاد جونم . ... :)) اتفاقا ماهشهر هم اومدم . اول قرار بود بیاییم اونجا و اومدیم کلی دنبال خونه گشتیم . چقدر هم سفر خاطره انگیزی بود برامون . ولی وای وای گرم بودا
لیلیان جونم دعوا نمی کنیم عزیزم . داریم در مورد شهر میشاد جون ;) میگیم
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
میشاد نذاشتن بمونیم خواهر :) اره تابستون بود اومدیم . البته همین اهواز هم جهنمیه برا خودش . تو افتاب که میری بیرون انگار اتیش گرفتن تو صورت ادم لیلیان جون شوهرمنم شرکت نفته . منم دوست دارم زودتر بریم و از شر همه چی راحت شیم
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد