2777
2789
سلام ممول جون
من سال دیگه برای اقامت دائم میخوام بیام فعلا همه چی در حد تحققیقه تا 2 هفته دیگه میرم مونترال 2 ماه میمونم برمیگردم .
من تمام وسایل برقیم نوهستش دلم نمیاد مفت رد کنم بره مثل اسیاب مخلوطکن وغیره.......
الان هنوز با دلار 2500 حساب میکنن حالا سال دیگه اله اعلم.............
به هر حال مرسی عزیزم از جوابت
فی فی جان انشاالله به سلامتی بیاین .
خوبه فصل خوبی هم میاین . مونترال هواش خوبه .
من فکر کردم با دلار آزاد حساب میکنند نمی دونستم 2500 حساب میکنند . پس تو هم مثل من دلت نمیاد بگزی از وسایلت :)))))))))

حالا تا سال دیگه ببین چی میشه .
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان
مامان گلاره جدی میگی؟وای شاید همدیگر رو میشناسیم متولد چه سالی هستی نکنه همکلاس هم بودیم .خانواده ات هنوز همونجا هستن.متولد 59 هستی؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
خب لیلیان جای صنعتی که درآمد خوبی هست میان هم سابقه کار وهم پولی جمع میکنن و بعد جای بهتر با آب وهوای خوب...الان همکارم و رئیسم منتظر کارهاشون هستن برای استرالیا

مطمئنا مهسا هم به پولش هم سابقه اش احتیاج داره که اومده ..چون اینجا گرمه...
میشاد جونم اطاعت امر شد
والا راستش ما نه برا پولش اومدیم نه سابقه اش . اواز دهل شنیدن برای ما که از دور خوش بود :) . حقوقی که الان شوهر من میگیره سال 87 تهران می گرفت و ما می گفتیم کمه حالا بعد از 5 سال و با این اوضاع گرونی ببین وضعمون چیه :(
ما دلیل اومدنمون این بود که به خاطر یه سری مسائل می خواستیم چند سالی رو پیش پدر و مادر همسرم باشیم . اونا اهوازن پدرشوهرم شرکت نفتی هستش .
البته خب خوبی اش اینه که دیگه کار ثابته و هی نگرانی بیکاری نداره . ولی نه انچنان حقوقی داره و بدتر از اون اینکه وقتی میری تو شرکت نفت باید تمام شخصیت و عقایدت رو بذاری بیرون بری تو و بشی همرنگ جماعت وگرنه سه سوت بیرونت که می کنن هیچ یه کاری هم دستت میدن .
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
مرسی نسیم جونم انشا... ویزامون صادر بشه خیلی کلافه ایم...

میشاد جونم ببین دوستم ما اگر که ویزامون نیاد و بمونیم مجبوریم که همسرم رو هُل بدیم به سمت یه کار دولتی! و اگه شرکت نفت رو وارد بشه فقط و فقط به این دلیله که پول بیشتری بگیره! ادارات تو ایران خیلی کم میدن! واسه منم پول خیلی مهم شده... و نمیخوام اجازه بدم شوهرم حقوق زیر 3 تومن بگیره اگه که شرکت نفت هم حقوق بالایی نداشته باشه...ترجیح میدم شرکت بزنه
در آمد شرکت نفت برای کارشناس ارشد مکانیک بدو استخدام میدونید چقدره؟
.
قربونت مهسا جون ...نیوساید رو میشناسی؟

لیلیان ببین همسر همکارم یکی از این پتروشیمی ها کار میکرد و چون برای نصب بعضی تجهیزات با شرکتهای عمانی قرارداد دارن (شرکت عمانی ولی بیشتر پرسنلس از کشورهای اسکانیناوی بودن) خب این فرد( شوهر همکارم) هم توی نصب با اینها بود خودش و لیاقتش رو نشون داد پیشنهاد کار به شرکت عمانی داد اونها هم از خدا خواسته قبول کردن برای شش ماه مرخصی بدون حقوق گرفت و عمان رفت بعد که دید اکی هست اومد زن و بچه رو هم برد از این شرکت هم استعفا داد... خب تصور کن عمان کار کنی حقوق عالی بگیری از همونجا هم پیگیر برای استرالیا هستن که برن...
لیلیان سوال میپرسم بهت اطلاع میدم ولی ولی اینکار رو نکن برید خیلی بهتره
اینجا گرما و گرد خاک .. امکانات.... ارزش پول رو کلا نفی میکنه..(این نظر من هست)
اره میشاد جونم می شناسم
لیلیان جون اول که اگه استخدام بشه رسمی نیست حقوق کمتری میگیره . اما اما کلا در بدو ورودش اصلا رو 3 تومن حساب نکن عزیزم . شوهر من مهندس کامپیوتره دریافتی اش حدود 800 هستش بعد از 2 سال
ضمنا به قول میشاد امکانات خیلی خیلی کم ، اب و هوای مزخرف و گرد و مخصوصا محدودیت های شرکت نفت برای شخص همون پولی هم که میگیری رو بی ارزش می کنی . اگر هم که قالتاق نباشی بعد از 30 - 40 سال کار ته تهش یه خونه و 2-3 تا ماشین داشتی باشی و یه حقوق نسبتا خوب که اصلا نمی ارزه به تحمل این همه سختی
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
مامان عسل جان من که اصلا سوالتون رو ندیدم

اما الان به سختی می تونی بدون وکیل جاب افر بگیری

مگر اینکه از طریق اینکدین و یا سایت های کاریابی بتونی پیدا کنی

اونم برای اینکه اونجا ساکن نیستی خیلی سخت ویزا میدن