2777
2789
مامان سارا جون منم در مورد سوالت میخواستم بگم همون طور که نسیم جون گفتند اتوبوس های Greyhound میبرند و تقریبا از همه شهرها به همدیگه این سرویس رو دارند. یه محودیت هایی از لحاظ اندازه و وزن دارند و همونطور که باز نسیم جون گفتند به درد وسایل بزرگ خونه نمیخوره. اونارو باید با شرکتهایی حمل و نقل فرستاد.
ما اوایل سال 2009 از ادمونتون به اوتاوا موو کردیم که نزدیک به 10 تا بسته 35 کیلویی فرستادیم از این طریق و حدود 350 دلار هزینه کردیم. ماشینمون رو هم با یه شرکتی فرستادیم که کلی طول کشید برسه و کلی هم هزینه کردیم و اصلا اینو توصیه نمی کنم. بهتره که بفروشید و دوباره تو شهر جدید بخرید اگه مسافت زیاده.
این رو هم بگم که اگه اهل رانندگی طولانی مدت هستید و وسایل خونتون جوریه که زیاد ضرر میکنید واسه خرید و فروشش میتونید یه U-Haul کرایه کنید و 2 یا 3 روز رانندگی کنید : ) این کار رو 2 تا از دوستای من کردند.

در مورد قیمت خونه بگم که تقریبا همه جا قیمتاشون بیشتر از مونتراله : ((
ایشالله که کاراتون خوب پیش بره.

نسیم جان ببخشید فضولی میکنم شما اگه ونکوور هستید چرا وسایلتونو با U-Haul نمیبرید؟؟؟؟ چون ونکوور و کلگری خیلی هم از هم دور نیستند.
فی فی جون نه لزوما بچه نباید مهد بره و اگر بچه تو دو سالشه و تو هم سر کار نری و درس هم نخونی میتونی بگی مهد نرفته. اما وقتی مدرک مهد و مدرسه نداشته باشی هزار تا چیز دیگه ازت میخوان. مثل اجاره نامه یا وام بانک برای خونه یا مدارک اشتغال همسرت و باز اگه بگی همسرم کار نمیکنه یک چیز دیگه ازت میخوان. ضمنا حتما باید بچه ات تحت نظر پزشک باشه و اگر بگی من بچه ام دکتر نداره معنی نداره چون بچه نیاز به چکاپ و واکسیناسیون و ... داره. در هر حال میل خودته ولی الان مدتیه که خیلی سخت میگیرن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان عزیزم

نسیم جون بابت اطلاع رسانیت در مورد مشاغل ممنون رشته شوهرم بود ولی مشکل عمده ما برای رفتن فقط و فقط مدرک زبانه که هنوز نگرفتیم کلی حالمون گرفته شد .خیلی خوشحال شدم شوهرتون سر یه کار خوب رفتن و انشالله بسلامتی اسباب کشی کنید
رمز وبو هنوز نفرستادیا ا ا ا ا ا
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
صد گل جون معمولا مدارس یا انگلیسی هستند یا فرانسه تو انتاریو از کلاس چهارم به بچه‌ها فرانسه یاد میدن ولی‌ خیلی‌ خوب نه همون جوری که تو ایران به ما انگلیسی یاد میدادن سوال دومت رو هم نمیدونم
خیلی ممنون که جوابمو دادید
هلیا جون معمولا هر لیست رو که اعلان میکنند تا 2 یا3 سال تغییر نمیدند 39 رشته ار 2008-2010 و29 رشته از 2010 تا 2012وهمسرتون یک معلم خوب بگیره و شروع کنه اگر امسال هم نشه شانس اومدنتون سال دیگه خیلی خیلی زیاده در ضمن یک حساب گردش مالی میخوان که گزارش 6 ماهه هست از حالا اونو تهیه کنید وبه بظر من پیش چند وکیل برید تا راهها ومدارکی که لازمه بهتون بگن انشالله که درست میشه
صدگل جون من در مورد اتاوا و تورنتو میدونم که بعضی از مدارسشون هست که 50٪ فرانسه و 50٪ انگلیسیه. و باید آدرست تو اون منطقه باشه که بتونی ثبت نام کنی. معمولا واسه کسایی که بچه مدرسه ای دارند بهتره اول مدرسه رو انتخاب کنند و بعد خونه که البته کار سختیه :‌((
دخترم 1 ماهی تو یکی از همین مدارس تو اتاوا درس خوند که البته اکتبر اومدیم آمریکا و تو شهری که هستیم 1 مدرسه فرانسه زبان داره و اونجا ثبت نامش کردم که تا کلاس 3 درسهای اصلی به زبان فرانسه است و از کلاس 4 به بعد 50-50 انگلیسی-فرانسه میشه.
فی فی جان من فکر نمیکنم اگه بخواید فقط 2 ماه بمونید و برگردید بتونید واسه child tax benefit اقدام کنید. چون اول باید یه مدتی رزیدنتی داشته باشید مثلا 3 ماه (استان با استان فرق میکنه) و بعد بتونید اپلای کنید. نیاز هم نیست که بچه مهد بره ولی برای اینکه نشون بدید شما رزیدنت اونجا هستید مدارکی ازتون میخوان.
راستی یه چیز یادم اومد. دوستانی که در حال موو کردن هستند تمام رسید های مربوط به جابجایی رو نگه دارید حتی بلیط های پرواز و ..... میتونید موقع Tax پر کردن اینها رو claim کنید.