2777
2789
خواهش می‌کنم شهرزاد جون.شما‌ها دیگه اندازه خواهر به من نزدیک شدید هرچی‌ اون می‌دونه شما هم میدونید.

ما تورنتو بودیم شوهرم یک سال و یک ماه پیش اومد ونکوور من و ارشان دو هفته بعد از به دنیا اومدن ارشان. راستش تا اواسط آگست با شوهرم کلگری میمونیم بعد میایم تورنتو که من از اول سپتامبر باید بر گردم سر کار. فکر کنم ارشان بزرگ بشه مارکو پلو بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کاملاباشهرزادجون موافقم که همه چیز وابسته به مارکت داره و صد البته شانس.
نسیم جون بازیگوشی نکن و زوددتر دست وپاتو جمع کن ک وقت کمه خواهر :)
مامان سارا حون میبینم که شما هم دارید میاید اینجا و جمع نینی سایتی ها داره تو کلگری جمع میشه :)))
شهرزاد و نسیم و پلنگ صورتی
از همه تون ممنون

به سلامتی نسیم جون ایشاله بقیه اش هم فروش بره به خوبی

همسر من مهندس شیمی است

شهرزاد جون گفتم خونه کمه. چون دوستام که اونجان میگن برای اجاره خونه مناسب کم هست و البته قیمت ها بالا

ما مونترال هستیم

نسیم جون میشه جواب سوالم رو که صفحه قبل ازت پرسیدم درباره حمل وسایل با اتوبوس رو بهم بگی

زندگی اینجا واقعا سخت ها. شوهر یه جا خودمون یه جا...نسیم جون امیدوارم مهد خوبی پیدا کنی و بعد یه کار خوب نزدیک همسرت
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
مامان سارا سؤالت رو ندیدم الان هم یکم گشتم پیدا نکردم ولی‌ خوب حالا یه چیز کلی‌ میگم اگه جواب سؤالت نبود دوباره بپرس. اتوبوس greyhound یه بخش courier داره که باهاش می‌شه بار هم فرستد تو حجم خیلی‌ زیاد شاید به نفع نباشه و مبلمان و اینجور چیز‌ها رو نمیشه باهاش فرستد ولی‌ ما چون داریم اکثر قطعات بزرگ رو می‌فروشیم و و فقط داریم لباس و کتاب می‌بریم فوق فوقش ۲۰ تا جعبه میشه که برامون در میاد نزدیک ۵۰۰ دلار ولی‌ اگه میخواستیم mover بگیریم بالای ۱۰۰۰ دلار بود. تو گوگل اگه بزنی‌ greyhound courier یه بخش داره میتونی‌ وزن بارات و ابعادش رو بدی بعد بهت قیمت میده

حالا از این حرف‌ها گذشته واقعا دوری سخته. برا ارشان مهد پیدا کردم.ولی‌ ما به این نتیجه رسیدیم که چون کار من امنیت کاریش بیشتر از مهندسی‌ هستش قرار شده با هر قیمتی من کارم رو نگاه دارم و مهدی سعی‌ کنه کارش رو بیاره تورنتو ولی‌ خوب در نهایت تا آخر سال تحصیلی‌ آینده تلاش می‌کنیم و اگه نشه من میرم کلگری
سلام به همگی
من 2 تا سوال صفحه 253 پورسیدم وکسی جوابشو نمیدونه؟
ا1)همه شهرها مدارس ابتدایشون تک زبانه هست یا انگلیسی یا فرانسه؟من همیشه فکر میکردم در ایران که دوزبانه هست مدارسشون
وکسانی که در زمینه IT کار میکنند کدوم کالج معتبر هست برای آمورش ازراه دور(Distance learning)میخوام برای دورههای windows server?
سلام شهرزاد و نسیم عزیز ممنون از جوابهاتونchild benefitولی شهرزاد جون پسر من 2 سالشه حتما باید بره مهد یا تحت نظر متخصص اطفال باشه وقنی من توی خونه بیکارم چرا باید ببرمش مهد 1000$ پول بدم؟؟؟؟؟؟؟؟