2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

نامردا معماری رو چرا نذاشتن ؟

بچه ها نمی دونم صنایع هم تو این لیست گنجونده شده؟

کلا که به طور اختصاصصی نیست اما مثل دوره های قبل هست؟ قبلنا می کردن تو این رشته صنایع رو هم
سلام

وای چقدر اینجا خوبه ادم چقدر اطلاعات میگیره
ما شنبه پیش وکیلمون بودیم بهم گفت دیگه شورع کن انگلیسی خوندن از قردا میرم کلاس

من خیلی استرس زبان رو دارم من و شوهرم جفتمون زبانامون خیلی قوی نیست منظورم از قوی در حده کار کردنه به نظرتون تو محیط چقدر طول میکشه راه بیفتیم؟
مامان گلاره جون تو محیط اصلا ادم راه نمیفته باید حتما کلاساتو بری و فیلم زیاد ببینی رفت و امد با انگلیسی زبان زیاد داشته باشی تا انگلیسیت خوب بشه
[خدایا شکر همه نعمتات]
سلام به همه
ممنون نسیم جون و مصی جون
سوالم همین بود و جواب کامل گرفتم برم سرچ کنم ببینم از مونترال چقده
ما اینجا ماشین نداشتیم که بخواهیم بفروشیم یا رانندگی کتیم. خونه ما در داون تاون هست و وسایل نقیه عمومی هم اینجور که شنیدم در مونترال یکی از بهتریناس و برای ما بی مشکل بوده

در مورد مدارس
اینجا به مدرت مدارسی هست که 50 50 باشن
پسر من اول دبستانه مدرسه فرنچ میره و 2 ساعت در هفته انگلیسی داره که یعنی هیچ!
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
مامان سارا جون به نظر من کسایی که میخوان بچشون 2 زبانه بشه باید اگه تو استان کبک هستند بچه رو مدرسه انگلیسی و اگه جای دیگه هستند بزارن مدرسه فرانسه زبان. اینجوری تو مدرسه یه زبان و تو محیط زبان بعدی رو یاد میگیرن. اولش یه کم سخته ولی خیلی زود راه میفتند.
سلام وممنونم که همگی به من کمک میکنید راستش ما در خونه فارسی صحبت میکنیم وترجیح میده که اول انگلیس یاد بگیره
درضمن به همه کسانی که میخوان بیان با نظر mimiکاملا موافق هستم تو ایران معلمهای خیلی خوبی هستند که میشه زبان یاد گرفت واقعا باید روزی 17 رکعت زبان بخوانید اصلا از زبان غافل نشید سعی کنید قبل از آمدن ieltsآکادمیک بگیرید چون اینجا کالجهای خوب هم ielt میخواهد
در سایت http://www.kijiji.ca/
ببنید شغل مورد نظر خودتون رو پیدا کنید و ببینید چه مهارتهایی براش لازمه اگ دورهای در ایران میتوانید برید حتما این کار بکنید.مثلا منIT کار میکردم یک دوره WINDOWS SERVWR یک هفته ای اینجا برام 2500$ هزینه داره اگر کسی درست راهنماییم کرده بود در ایران با هزینه خیلی کمتر من میتوانستم این دورهها رو بگذرونم
سلام به دوستای عزیز .

خسته نباشین . اونهایی که قصد مهاجرت به کانادا رو داشتن و رشته تحصیلیشون تو لیست مشاغل اعلام شده نبوده چیکار میکنید ؟ برنامتون چیه ؟ من که دپرس شدم .... کجا رو پیشنهاد میدین ؟

کسی بوده واسه کبک اقدام کنه ؟ به نظرتون تا سال دیگه کبک پرستار میخواد ؟ چقدر پروسش طول میکشه ؟

ممنون اگه راهنمایی کنید بچه ها ......
salam...
mamane sara jon inja namidonam chera vaziyate ejare khone va kharide khone inghadr bad shode.yeki az dostaye ma mikhastan khone bekharan migoft az inja taraf khonasho mizare vase forosh va masalan fardash k ma tasmim migirim berim bebinim migan forokhte shod.akharesh ham yek khone saat 12 shab to bongah kharidan dar hali ke 2 nafar kharidare dige ham neshaste bodanad va ina chon mablaghe balatar pishnahad dade bodan kholase mitonan khone ro bekharand.
سما جون رشته اول مهندسی صنایع نیست ولی شاید بشه یکجوری ربطش داد اگر کار مدیریت مهندسی کرده باشید. اما در واقع رشته اول و دوم ربطی به مهندسی صنایع نداره . در کل مهندسی صنایع تو لیست نیست دیگه.
اما خیلی از مهندس صنایعها بعدش ام بی ا میخونن و اون میتونه به رشته اول مربوط باشه.