2777
2789
سلام دوست‌های گلم من یه سری پست‌ها رو نخوندم. حسابی‌ این مدت سرم شلوغه. اومدم یه خلاصه‌ای براتون بگم نگین این نسیم کجا رفت گم و گور شد. این آخر هفته رفتیم دنبال اون ماجرای آمریکای مهدی که گفتم بهش تهمت fraud زده بودند و ممنوع الورود شده بود خوشبختانه حل شد. برای کلگری هم آفر کارش اومد با حقوق بسیار بیشتر از اون چیزی که ما فکر میکردیم و باید از ۲ می شروع کنه. تصمیم گرفتیم همه وسایلمون رو بفروشیم تو کلگری یه خونه مبله اجاره‌ کنیم (یک ماه اول رو شرکت برامون تهیه میکنه) بعد که رفتیم تورنتو سر خونه زندگیمون دوباره لوازم منزل تهیه کنیم. بقیه وسایل رو هم حالا یا با هواپیما یا اتوبوس می‌فرستیم اونجا میریم تحویل میگیریم. از دیشب شروع کردیم جمع کردند که ایشالا ۲۹ آوریل خونه رو تحویل بدیم بریم به سمت کلگری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فی فی جون در واقع اگر شما در کانادا نباشید و child tax benefit رو بگیرید و بعدا بفهمن خیلی براتون بد میشه. بگذریم از ایکه الان دیگه خیلی سخت میگیرن و اینقدر ازتون مدارک مختلف میگیرن که عملا غیر ممکنه که بتونی دروغ بگی و اون پول رو بگیری. البته این مدارک رو اول کار نمیخوان ولی مثلا یک سال بعدش شروع میکنن. از من مدارکی که خواستن شامل اینها بود: گواهی پزشک اطفال مبنی بر اینکه این بچه تحت نظر بوده از چه تاریخی ، مدرک مهد بردیا در حد لیست حضور و غیاب همه سال، مدارک مالکیت خونه (در صورت داشتن وام مدارک وام) یا اجاره خونه، اگر بچه مدرسه بره باز مدرکی که از مدرسه میگیری و نشون میده که بچه میرفته مدرسه بازم در حد لیست حضورو غیاب ، ... و یک سری چیز دیگه که الا یادم نیست.
دلیل این سختگیریها هم اینه که اینقدر مردم نبودن و پولو گرفتن که اینها حساب کار اومده دستشون.
سارا جون اینها حتی بیمه بیکاری رو هم برای زمانی که در کانادا نباشی هم نمیدن وقتی بیمه بیکاری کسی بگیره اگه برای مسافرت حتی یک هفته ای هم بخواد بره خارج کانادا باید اعلام کنه. خوب اینها میگن این تسهیلات برای کسانیه که اینجا زندگی میکنن و لاغیر!
مرسی‌ سارا جون و شهرزاد جون.

وای سارا عین بچه‌ها عشق وسایل نو دارم از همین الان بین این همه کاری که دارم باز هی‌ میرم تو این سایت‌ها لوازم خونه میبینم.

شهرزاد درست میگه اگه اینجا نباشید به بچه پول نمیدن چون مالیات نمیدین که بخواین از مزایاش استفاده کنید. ولی‌ شهرزاد حقوق بیکاری میدن‌ها چون من تو سایتش نگاه می‌کردم (البته پارسال) تو FAQ یکی‌ از سوال‌ها همین بود نوشته بود میگیرین چون در واقع مالیاتش رو از قبل پرداخت کردی

والله شهرزاد هنوز داریم دنبال کار برای مهدی تو انتاریو میگردیم که اگه بشه با هم بیایم ولی‌ اگه نه که من و ارشان باید بیایم تا ببینیم مهدی چی‌ میشه. یه چکی‌ کردم ببینم می‌تونم به صورت supply اونجا کار کنم و کار تورنتو رو مرخصی بدون حقوق بگیرم دیدم خیلی‌ احتمالش پایینه که تو این زمان کم هم بتونم مدارکم رو تبدیل کنم هم کار پیدا کنم.
سلااااااااااام.
نسیم جان خیلی خوشحالم که کارهاتون داره بخوبی جلومیره وداریم همسایه میشیم :) درمورد بیمه بیکاری هم شهرزادجون درست میگه.یکی از دوستای ما درزمان بیکاریش یک مدت اومده بودایران. یکسال بعد بابت این موضوع جریمه شد.یادمه میخاست بره ازخودش دفاع کنه وبگه که نمیدونسته ولی نمیدونم کارش ب کجا رسید؟
ساراجون خوشبحالت.ایشالابسلامت برید وبرگرد.
بچه هاسعی کنید توی این رفت وامدنهاتون قوانین روبخوبی رعایت کنیدکه یکدفعه مثل این خانم گرفتارنشید ومجبور به دروغ گفتن نباشید.
قضاوت با خودتون
https://www.youtube.com/watch?v=DVbcTGgpNqY

سلام به همه دوستان

آره شهرزاد جون درست میگی‌ نمیدونستم

نسیم دقیقا!!!! منم اولین چیزی که به ذهنم رسید پست قبلیتو خوندم همین بود خرید واسه جدید به‌‌ به‌‌

ما هم اگه می‌رفتیم کلگری اینجا میفروختیم اونجا میخریدیم

صدف جون مثی عزیزمممم
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...