2777
2789
سلام نسیم جون ببخشید عزیزم رمزو فراموش کردم مشتاق دیدن عکساتون هستم ممکنه برام ایمیل کنی
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

salammmmmmmm

nasim joon residan bekheyr

ey baba hala mikhayd berid calgery???eshala ke kare hardotoon vase toronto dorost beshe biyayd haminja bemonid

ma darhal kharid kardanim hamchenan dige 20..............25 rooz ta raftanemoon monde

mifahmam nasim bargashtani sakhte manam nemidunam bargashtani chikar konam faqat saey mikonam behesh fekr nakonam ke hale alanam kharab nashe
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام به همه

خوبین؟

سارا جون ماشاالله به این آرش و آران من هر وقت اسمت رو می بینم وبلاگت رو نگاه می کنم.خدا براتون نگه داره این دو تا گل رو

عزیزم یه خانمی هستن به اسم مامی ندا که منترال هستن نمی دونم می شناسیشون یا نه.

نسیم رسیدن به خیر .ما که قسمت نشد ببینیمت.از دور می بوسمت گلم.

ببینم این عکسای وبلاگت تو فیس بوکم هست؟

اگه نه که رمز بده خواهر جان
سلام دوستان عزیز

امروز یه روزنه امید برای ما باز شد شوهرم یه دوستی داره ونکور اةنجا یه garden داره و چنتا کارگر کانادایی امروز به ما پیشنهاد داد اگر بتونم براتون ویزای کار بفرستم شاید بتونید از این طریق زودتر بییاید حالا من و شوهرم تو ابرا هستیم از خوشحالی دعا کنید درست بشه

نسیم جون به نظر شما میتونه از این طریق برای ما کاری بکنه؟؟
هیلا جون نمیخوام ناامیدت کنم ولی job offer ضوابط خاص خودشو داره و یک چیزی هست به نام Labor opinion که اول باید اون فرم رو پر کنند و چنین مشاغلی معمولا تو این لیست قرار نمیگیره. اصولا هم برای هر کاری که بخوان جاب آفر بدن باید در چند نوبت آگهی بدن و اگر کسی از خود کانادا کاندید نشد اونوقت میتونن برن سر وقت خارج از کشور. واسه چنین کارهایی که رده پایین کاری قرار میگیره معمولا چنین چیزی امکان پذیر نیست.
اما من اینها رو طبق اطلاعات خودم گفتم و ممکن هم هست جور دیگری هم بشه.
سلام به �دوستان خوبید؟نسیم جان رسیدن به خیر
یه سوال دارم میخوام برای آرتین از ایران پاسپورت بگیرم ولی گفتن خودش باید باشه گفتن از فرودگاه کانادا یه نامه خروج بگیره بیاد ایران اینجا براش پاسپورت بگیرید.قبلا گفته بودی که برای ارشان از ایران راحت پاسپورت گرفتی ولی میخوام بدونم �از فرودگاه اینجا هم نامه گرفتی؟؟؟یا نه؟؟من الان وکالت دادم که ایران بگیرن ولی نمیدونم میدن یا نه. بعد یه سوال دیگه برا پاس ایرانیش عکس هم میخواست؟؟
سلام شهرزاد جون ممنونم از راهنمایتون ،اره ما زیادی امیدوار شدیم ولی این دوست شوهرم گفت وکیلش گفته یه ٢٠تا٣٠ هزار دلار خرجشه که شوهرم قبول کرده بده فقط بره البته به همین راحتی نیست. اگر هم این روش نشدهمون روش دانشجویی درپیش میگیریم
اخه شوهرم اینجا استعفاشو نوشته و قصد داره شش ماه فقط زبان بخونیم و مدرک ایلتس بگیریم که برنامه هامون فقط برای رفتن باشه
دعا کنید
من خیلی از کانادا متنفر شدم...

ماه پیش به همسرم ای میل زدن که تو تروریستی و تو صلاح های کشتار جمعی ایران مشارکت داشتی...!

1 ماه فرصت داری از خودت دفاع کنی...

همه استادای همسرم و من و خانواده بهش میگیم از خودت دفاع نکن فحششون بده و بگو من عمرم رو گذاشتم پای مطالعه و تحصیل و هیچ نسبتی با نظام ایران ندارم و براشون هم کاری انجام ندادم...از کجا معلوم شما به من ویزا بدین و برای گناهی که نکردم منو بِکشید کانادا و تو فرودگاه دستگیرم نکنید؟

بچه ها نیاز به راهنمایی دارم...
به احتمال 90 درصد ریجکت میکنن واسه اتهامی که نکرده...آش نخورده و دهن سوخته به این میگن.

فقط خواستم اینو به دوستانی که عاشق کانادا هستن بگم که بدونن کانادا هم دیگه اون کانادای سابق نیست... و با ایرانی ها خوب تا نمیکنه
ما که داریم میریم مصاحبه امریکا. و فقط 7 ماه عمر گرامی مون رو بلا تکلیف گذروندیم برای کانادا
حیف...
حیف
.