2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

salammmmmmmmmmmmmmmm

emruz karaye pas parsa dorost shod yani khabaresh omad ke hame chi ok hastesh va majeed ba kiyan raftan bilit begirand ehtemalan hamoon avayel may ma rahi hastim eshala

manam ba nasim movafeqam hatman delam mikhad kiyan va parsa madrese faranse beran

ye khobi dige ine ke age az alan ke bache hastan 2..........3 ta zaboon ro yad begiran bozorgtar beshan yad gereftan zabonaye dige vasashoon rahattare

dar morede nelisa sepid joon be nazare man alan zoode ke bezarish faranse roosh feshar miyad ye shoke jadide vasash bezar barash tabiei beshe hala ye sal invar onvar eb nadare khahar bazam har tor khodet va hamsaret salah midonid
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
نسیم جون رفتم پیدا کردم قانونشو. 55% حقوق سالیانه رو تا سقف حقوق 47400 میدن که میشه 501 دلار هفته ای اما باید از روش تکس ایالتی و فدرال کم بشه که با حساب کتابی که من کردم میشه ماهیانه 1750 دلار. :)
سلام
امیدوارم همگی خوب باشین،شهرزاد جون خدا روشکر که شما از این قضیه متضرر نمیشی و انشاله در ادامه هم همینطور باشه،
سارا جان سفرتون بیخطرباشه و بهتون خوش بگذره
ما بالاخره بعد کلی جواب نه شنیدن از اونرها بالاخره یه اپارتمان اجاره کردیم که البته صاحبش ایرانیه ولی بازم با ٤ماه اجاره پیش با ما قرارداد بست که البته برا ما خوب بود چون ما پیشنهاد ١٢ ماهم دادیم به قبلیا ولی قبول نکردن
الانم مشغول خرید وسایل خونه هستیم واز اول اوریل میریم اونجا.از اونجاییکه شوهرم یه امتحان تو ماه جون داره ومی خواد فول تایم درس بخونه من میمونمو این دختر وروجکم :)))))برا همین دنبال مهد کودک میگردم اگه اطراف یانگ و فینچ مورد خوبی سراغ داشتین ممنون میشم به من اطلاع بدین
سلام دوست جونای عزیزم.خوشبحالتون که رفتین یا دارین میرین یا تصمیمی گرفتین که برین.انشالا همیشه و هر جای دنیا هستین موفق باشین.
من که شدیدا دلم میخواد بیام اما موقعیتش رو ندارم.کلا دارم افسرده میشم از فکر اینکه بخوام تمام عمرم تو ایران بمونم. اگه دعاتون میگیره برای منم دعا کنین به آرزوم برسم و موقعیتش جور بشه بیام کانادا
بانوی شرقی عزیز سعی کن از روزهای زندگیت لذت ببری . میدونم بعضی وقتها شرایط سخت میشه اما همیشه باید امیدوار باشی که روزهای بهتری در راهه چه در ایران چه جای دیگه. لزوما مهاجرت به جای دیگه معنیش زندگی بهتر نیست خیلیها در ایران هستن و میتونن از زندگیشون لذت ببرن . امیدوارم روزی برسه که شرایط ایران اینقدر خوب بشه که ما هم برگردیم.
خواهشا دوستان عزیز که به کانادا مهاجرت کردید اگه می شه اسم یه وکیل مهاجرت خوب یا موسسه ای که مهاجرت کردید رو به من معرفی کنید.خیلی خوشحالم می بینم شما ها رفتید از ایران.همیشه خوشحال باشید.
خواهشا دوستان عزیز که به کانادا مهاجرت کردید اگه می شه اسم یه وکیل مهاجرت خوب یا موسسه ای که مهاجرت کردید رو به من معرفی کنید.خیلی خوشحالم می بینم شما ها رفتید از ایران.همیشه خوشحال باشید.
سلام کریستین عزیز
ما تازه یک ماهه که اومدیم کانادا و از طریق skilled worker اومدیم
وکیلمون اقای حمید آذری بودن که فکر میکنم کارش خوب باشه چون به ماهم معرفی کرده بودن ایشون رو .
دفترش خیابان ولیعصر روبروی درب بالایی پارک ساعی هستش و اگه خواستی شمارش رو هم برات میزارم
سلام به همه. دنبال اسم زیبا و شیک میگردم با حرف سین برای نینی دخی خالم که ونکووره
نام دخترونه که اصیل باشه و معنی زیبا داشته باشه
اسمهای دختر با س: http://www.namefarsi.com/نام-دختر-با-س/
کدوم قشنگتره به نظرتون؟

انتخاب اسامی زیبای ایرانی برای نی نی
در:

اسم ایرانی