2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

shahrzad jon midonam che hese badiye va omidvaram ke in etefagh nayofte.man vaghti hamsaram khodesh az snc omad biron hame migoftan in karo nakon chon snc mesle kheyli az sherkathaye dige rahat lay off namikone va say mikone nirohasho ta jayi ke betone negah dare.vali200 nafar lay off kardan ba harf asone. va hata fekresh ham sakhte.inja ham vaziyate kari kheyli bade.aslan sherkatha niro k nemigiran hich hamash dar hale lay off kardan hastan.emroz yeki az dostam migoft to sherkateshon 20 nafar ro lay off kardan.are vase khodeshon kheyli adiye vali in ghaziye vase ma gheyre ghabele hazm hast.
are azizam dorost gofti baraye hamiz goftam vaye bar man chon male man fekr konam 6mah ke hichi 6sal ham shayad efaghe nakone.man 7sal to bimarestan kar kardam bad az 7sal har vaght miraftam bakhshe zayeman cheshmam ro mibastam az jelo otaghi ke tosh zaoo dasht tabiyi zayeman mikard rad mishodam.har chi behem goftan bia ampol zadano yad begir naraftam.dele gonjeshki daram man khahar
صدف جون میدونی همه چی به تمرینه باید تمرین کنی. تمرین کنی که حساس نباشی میدونم سخته ولی شدنیه مطمئنم همه ماهایی که مهاجرت کردیم آدمهای قوی بودیم کسی که قوی نباشه نمیتونه این کار سختو انجام بده ولی هر کدوممون تو یک زمینه قویتریم و باید زمینه های دیگه رو درست کنیم.
میدونی از دست دادن این پروژه رسما کمر شرکتو شکوند چون هر پروژه ای که slow یا stop میشد آدمهاشو میبردن رو این پروژه و اینجوری شرکت سرپا بود. بهترین مدیرها رو واسه این پروژه گذاشتن اما به هر حال هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست. و الان واقعا همه تو شوکن. من فکر میکنم همه 200 نفرو یکباره لی آف نکنن چون اگر بیش از 50 نفرو یکباره لی آف کنن باید حقوق 6 هفته شون (مطمئن نیستم چند هفته) رو بدن اینه که فکر کنم هر هفته یک تعدادی رو بفرستن خونه هاشون. خلاصه که در شرکت بحث بحث داغ لی آف است و بس.
دوبار ،هر بار یک عالمه نوشتم و این صفحه دیوانه یکدفعه بیرون رفت و همه اش از بین رفت !!!
خلاصه اش اینه که : شهرزاد جان نکران نباش .منهم شنیدم snc راحت لی اف نمیکنه ،کسی جه میدونه شاید فردا یک قرارداد جدید اومد توی شرکت .
منهم دلم استرداره .
برام خیلی دعا کنید جون یک co-op جدید برای position بنده اوردن که ایرانیه و بنده هم شدم مسول اموزشش !!!!! نکذاشتن اولین حقوقم رو بکیرم و بعد زهر مارم کنن ....من اینجا دیوونه نشم خوبه ،جون canadian job experiment جیزی نیست جز بازی با اعصاب و روان !!!!در حد مرک عصبانی ات میکنن که ببینن واکنشت جیه ؟اینهم کشف جدید من بود !!!
نسیم بدادم برس ،ما روز اول ،نلیسارو برای lester b pearson رجیستر کردیم ،حالا ابمیل اومده که اونجا جا نداره و فرستادنش yorkview .تا ٢ اوریل باید جواب بدیم ،همسرم هم مخالف افزایش استرس در این اوضاع قمر در عقرب برای خانواده است و میکه هنوز که نه تکلیف کار و نه خونه روشنه ،بی خیال فرانسه رفتن نلیسا بشم !!! جون هم برای بجه دوباره یک شوکه ،هم برای ما .به اندازه کافی هم شوک بهمون وارد شده !!!!بیشترش نکنیم بهتره ،کاملا کبج شدم !!!!
بچه‌ها سلام.

شهرزاد جون غصه نخور معمولا snc اول سعی‌ میکنه با نقل و انتقال‌های داخلی‌ جلوی lay off رو بگیره ولی‌ حتا اگه خدا نکرده lay off بشین خوب بهتون package میدن بعد هم چون بالای ۶ ماه کار تمام وقت داشتید تا ۶ ماه حقوق بی‌ کاری دارید که تو این مدت هم حتما کار پیدا می‌کنید.

سپیده جون نگران نباش چرا آخه بیان از اول یکی‌ رو‌ترین کنند که جای تو رو بگیره؟ فکر کنم بیشتر میخوان برات کمک بیارن و همکار تا اینکه جای تو رو به کس دیگه بدن. در مورد مدرسه هم نگاه کردم yorkview اصلا بهتر از lester b pearson هستش یه خوبیش هم اینه که دوره راهنمایی‌ نداره برای همین بچه از بزرگ تر‌ها چیز‌هایی‌ که برای سنش زوده رو یاد نمی‌گیره. به نظر من بزارش yorkview بعد اگه دیدین نمیخواین همیشه میتونید دوباره جا به جاش کنید و بیاریدش مدرسه قبلیش. ولی‌ این مدرسه الانش با این تعریف‌هایی‌ که میکنی‌ هرچی‌ زودتر بیاد بیرون بهتره
سپید جون همون انگلیسی زبان بفرست نلیسا رو که یکم بزگتر میشه حرف میفته با دوستاش خودتون هم متوجهش بشین بهتره
همیشه خوب میشه عزیزم فقط استرس نداشته باش

شهرزاد جون ایشالله که واسه شما هم مشکلی پیش نمیاد
[خدایا شکر همه نعمتات]
salammmmmmmmmmmmmmmmmmm

akhey manam delam dare astar dar mishe kam kam

shahrzad joon eshala ke ley of nemishid agar ham shodid unemployment insurance hast dige fekr konam ta ye sal cover kone ke hatman baed chand mah dobare baretoon migardonan

sepide joon be nazare manam alan nazaresh faranse chon tyaze be in mohit adat karde yekam sabr kon
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
مرسی دوستان عزیزم. راستش من در حال حاضر روی پروژه دیگه ای کار میکنم و روی اون پروژه خدا بیامرز قرار بود بعدا شروع به کار کنم اینه که احتمالا در همین لحظه خطر در کمین من نیست مگر اینکه ظرف یکی دو ماه آینده پروژه جدیدی تعریف نشه. اما کلا حتی اگر خودم لی آف نشم از دیدن ناراحتی دیگران خیلی ناراحتم و احساس بدی دارم. به هر حال اینجا آمریکای شمالیه و شرایط همینه اینه که باید بهش عادت کنیم.
نسیم جون حقوق بیکاری رو گویا تا 10 ماه میدن ولی عددش اصلا قابل عرض نیست مثل اینکه بعد کسر مالیات میشه حدود 1300 تا.
سپیده جون الان هم واقعا شرکت قصدش لی آف نبود ولی پروژه ای وجود نداره تا جماعت روش کار کنن.
در مورد نلیسا هم راستش منم موافق فرانسه خوندن بچه تو این شرایط نیستم . من که اصلا اصراری ندارم بردیا فرانسه یاد بگیره .
شهرزاد فکر کنم بیشتر باشه ها. چون برای مرخصی زایمان هم با همون سیستم حقوق بیکاری استفاده میکنند من بعد از کسر مالیات ۱۸۰۰ دستم می‌مونه البته این بیشترین مبلغیه که میدند ولی‌ مطمئنم که حقوق تو از من بیشتره برای همین برای بیکاری فکر می‌کنم این مبلغ رو بگیری.

در مورد مدرسه فرانسه زبان هم بچه‌ها شما چند مساله رو در نظر نمیگیرید مساله فقط یادگیری زبان فرانسه نیست مساله اینه که اکثر مدارس فرانسه زبان خوب هستند برای همین شما اگه مجبور شید خونه عوض کنید خیلی‌ کمتر محدود میشید و شاید تک و توک مدارس فرانسه زبانی که خوب نیستند پیدا بشه. در ضمن کلاس‌ها در این مدارس خلوت تر هستند. بعدش بچه از سیستم فرانسه هروقت بخواد میتونه منتقل بشه به سیستم انگلیسی ولی‌ برعکسش امکان نداره. برای همین من همیشه به همه توصیه می‌کنم با مشورت با معلم بچشون بچه رو مدرسه فرانسه زبان بگذارند بعد اگه احساس کردند بچه سختشه همیشه جای پشیمون شدن هست ولی‌ اگه بچه رو مدرسه انگلیسی بزارید و پشیمون بشید هیچ کاری نمی‌تونید بکنید.