2789
سما جون اینقدر من شلوغ بازی‌ در اوردم که حالا که یه مهد پیدا کردم همه بهم تبریک میگن. البته خودم اینقدر همه بهم تبریک گفتند احساس می‌کنم دارم پسرم و دوماد می‌کنم. هههه. تو چطوری خانومی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

salammmmmmmmmmmm eshala fareqo tahsili va domadiye hameye pesaraye ninisite heheheeeeeeeeeee

bacheha eteraf mikonam ke hanuz parsa ro khatne nakardam aslan delam nemiyad hey vaqt migiram hey kansel mikonam az bas bacham kiyan azyat shod

diruz ba majeed sohbat kardim be in natije residim ke khatne nakoninesh bezarim bashe hamontur

hala migam darim mirim iran mamana bebinan pedare ma ro dar miyaran geryeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
hheheheeeeeeeeeeeeeeee salam shahrzad joon are dige mage hamin karo konim

are khatne shodash az in lahaza ke migi behtare badam ke ehtemal ofonat inharfa kame bazam ina hame nazare mast khodesh bayad tasmim begire

vay eshala ke dodolesh joon salem bedar bebare az dast maman majeed makhsosan hala maman khodamo ye karish mikonam
vay sara afarin behet eftekhar mikonam
man enghadr pashimoonam arshawn ro khatneh kardam. man ham az tars maman babay mehdi kardam hanooz ham esmeh khatneh miad halam bad mishhe. albateh khod arshawn kheyli aziat nashod man o mehdi bishtar aziat shodim. rastesh man kheyli tahghigh kardam kheyli az in chizhayi keh migan khatneh behtareh inghadr ba darsad payineh keh khatneh shodeh o nashodeh farghi nemikoneh shohar khaleh man ham keh pezeshkeh migoft ageh vaghti pesaresh be donya oomad iran naboodand khatneh nemikardatesh. kholaseh keh seft o sakht roo harfet vasta nazar hichki be bachat dast bezaneh
سلام
من 10 ماه پیش برای ویزای اسپانسر شیپی همسرم اقدام کردم ... و الان pass request شد. "march 10,2013 "نسبت به قبل سرعت رسیدگی پروندها بیشتر شده است فقط باید مدارک را دقیق بفرستین تا نامه نگاری و کمبود مدارک نزنن. حتما برای شروع مدیکال معتبر هم ارائه دهید. روند اشناییتون را کاملا صحیح و طبق واقعیت بنویسید. از اسپانسرتون هم راجع به مدارکش و نحوه آشنایی با شما از کانادا درخواست مدارک اصل نمایید. به نظرم هزینه دلاری را هم تیکه تیکه نفرستید. از موسسه مهاجرتی گنجی هم ممنونم.
salam sama jonam.manam bad nistam khoda ro shokr.hanoz kelas zaban miram.cheghadr hame goftand ab dastetone bezarid zamin zaban yad begirid ghabl az omadan va ma gosh nakardim :( i
khodet chetori?che mikoni in rozha?
are sepide kojayi khahar biya bebinim chikara mikoni?
omidvaram onhayi ham ke dar rahe omadan hastan be salamat biyan in esteresha ham tabiyi hast va hame dashtand negaran nabashid ;)
sara jon manam k dokhtar daram va namitonam hich nazari bedam vali moghe khatne dadasham 11-12 sal pish ghashang yadame cheghadr ba mamanam gerye kardim
hellooooooooooooooo

SALAMMMMMMMMM khaste shodammmmmmmmmmmmm 2 .....3 rooze hamash mirim kharid kherto pert

hanuz vase bacheha hichi nagereftim faqat vase khodemon mano majeedd

darim hazer mishim ke berim iran ama aslan delo damaqesho nadarammmmmmmmmmmmmm vaqti be bargashtan fekr mikonam

dafe pish maman babam ta 2.....3 mah baed omadane ma gerye mikardan vase kiyan

heyyyyyyyyy