2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شهرزاد تا اواسط آوریل گرفتار هست من هم این هفته کورتاژ کنون دارم، تا اواسط آوریل هم امتحاناتم شروع می‌شه یه دفعه بذاریم برا نیمه دوم آوریل
چون سر آمد دولت شب‌های وصل - بگذرد ایام هجران نیز هم
سلام به همه
مرسی میمی جون از لطفت عزیزم
ما چند روزی هست که داریم دنبال خونه میگردیم فعلا یه کاندوی موقت تا اول آوریل گرفتیم.ما داریم بین FINCH و SHEPPARD
دنبال یه خونه میگریم در حدود ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰وبرامون لاندری داخل خونه بهخاطر بچه مهمه.اگه احیانا مورد خوبی سراغ دارین ممنون میشم بهم اطلاع بدین.
اتی جون ممکنه یه خونه ٢ خوابه اونورها با این قیمت پیدا نکنی فکر کنم دوخوابه ها حدود ٢٢٠٠ میشن با لاندری در منزل
البته من خیلی اطلاعات از اونورها ندارم و احتمالا دوستای دیگه بهتر بتونن راهنماییت کنن
[خدایا شکر همه نعمتات]
سلام به همگی‌ از تهران.

راستش ما روزی که رسیدیم ایران تو فرودگاه بهمون گفتند که چون پاس ارشان صادره از ایرانه و بدونه اینکه باهاش از ایران خارج بشه داره وارد میشه باید بریم براش اجازهٔ خروج بگیریم. ما هم یه خریتی کرده بودیم شناسنامش رو با خودمون نیاوردیم. راستش یه نیم ساعتی‌ با مهدی هی‌ گفتیم ببریم نبریم بالاخره گفتیم میخوایم چیکار. بعد مجبور شدیم بریم استعلام بگیریم که خودش داستانی بود. اول رفتیم اداره گذرنامه بهمون گفتند باید برید دفتر ثبت احوال حسن آباد برای استعلام. بعد بابای مهدی هم این وسط گیر داد که فلانی گفته وزارت خارجه هم این کار رو میکنه ما هم چون بچه‌های حرف گوش کنی‌ هستیم اول رفتیم وزارت خارجه گفتند نخیر بعد رفتیم ثبت احوال حسن آباد بخش صدور شناسنامه برای متولدین خارج از ایران باز هم گفتند نه اشتباه اومدید باید برین حراست سه تا ساختمون پایینتر رفتیم حراست گفتند ما دو ساله دیگه این کار رو اینجا انجام نمیدیم باید برید ثبت احوال استان تهران خیابان میرزای شیرازی رفتیم اونجا گفتند شناسنامش ارشیو نشده خانوم سعی‌ کرد با ثبت احوال حسن آباد تماس بگیره که اون‌ها فایلش رو فکس کنند اون آدمی‌ رو که باید پیدا نکرد یکی‌ دیگه گفت بگو بیان اینجا دوباره برگشتیم حسن آباد امور شناسنامه متولدین خارج از ایران اونی‌ که از اول گفته بود بیاین گفت کار من نیست ولی‌ اون یکی‌ که مسئولش بود پیدا شد تو این فاصله اون گفت چرا اومدین اینجا من که نمیتونم این رو بدم دست شما شما برگردید میرزای شیرازی من هم این رو برا اون‌ها فکس می‌کنم خلاصه دوباره برگشتیم میرزای شیرازی تونستیم استعلام رو بگیریم و بالاخره امروز کار ارشان انجام شد و میتونیم از امروز به بعد با خیال راحت خوشی‌ کنیم. نکته منفی‌ داستان این بوده که برخورد‌ها اکثرا افتضاح بود همونجور که خودتون هم میتونید حدس بزنید ولی‌ نکته جالب این بود که ثبت احوال استان تهران انگار با همه جا فرق داشت همه خوش برخورد همه کار راه انداز. حتا اون خانومی که کار ارشان رو میکرد وقتی‌ زنگ زد به حسن آباد گفت خوب این‌ها باید زودی برن چی‌ کار کنند کارشون گیر کرده. در حدی برخورد این خانوم خوب بود که مهدی بهش گفت اگه کاندیدای ریاست جمهوری بشی‌ من بهت رای میدم. خبر دوم اینکه مهدی امروز یه مصاحبه گرفته سارنیا (برای دوستانی که نمی‌دونند یه شهریه چهار ساعتیه تورنتو) که خوب برای ما از ونکوور بهتره بخصوص که اگه من بیام تورنتو اون‌جوری میتونیم هر هفته همدیگه رو ببینیم قراره از اینجا زنگ بزنه بهشون برای مصاحبه دعا کنید درست بشه.

نجمه جون عزیزم خیلی‌ ناراحت شدم ایشالله نی‌نی بعدی سالمه. راستش دو سه روز پیش اومدم یه سر زدم و خبر تو رو دیدم ولی‌ نمیدونستم چی‌ باید بگم تو این شرایط هیچی‌ آدم رو آروم نمیکنه برای همین برات آرزوی صبر می‌کنم.

سما شماره رو برات ایمیل کردم یا من برمی‌‌دارم یا مهدی. اگه برنداشتیم هم یعنی یه جاییه که صداش رو نشنیدیم یه sms برام بزنی‌ بهت زنگ میزنم.

آتی جون خوش اومدی عزیزم. سایت kijiji رو چک کردی؟

در آخر هم دوستای گلم سال نو همتون مبارک خیلی‌ خوشحالم که تو سال گذشته با شما‌ها آشنا شدم. به جرات میگم که دوست‌هایی‌ که تو این تاپیک پیدا کردم با همدلی و همراهیشون زندگی‌ رو برام شیرین تر کردند. امیدوارم سال آینده برای همه همراه با خوبی‌ و خوشی‌ باشه و همگی‌ به خواسته‌هاتون برسید
MANAM BE HAME DOSTAN SALAM ARZ MIKONAM.
TITI JON KHOB LEYBELE FARSI NADARAM.AZ HEFZ FARSI NEVESHTAN HAM SAKHTAME.MAJBORAM FENGILISH BENVISAM KHAHAR.AGAR BARCHASBE HOROFE FARSI DARI BEHEM BEDE KE HAM MAN RAHAT BESHAM HAM KHODET
BAHAR JON MANAM AZ KHODA MIKHAM YE NINI SALEM VA NAZ TO SALE JADID BEZARE TO BAGHALET.
SEPIDE JON OMIDVARAM SHOMA HAM TO HAMIN SHERKAT MONDEGAR BESHID VA SALE JADID RO BA SHENIDANE KHABARHAYE KHOB AGHAZ KONID.
NASIM JON RESEDAN BEKHEYR.AVALE KARI CHE HALI AZETON GEREFTAN VALI BAZAM KHODA RO SHOKR KE GHABL AZ TATILAT KARETON DOROST SHODE VA KHOBKE BEYNE PARVAZETON HOTEL GEREFTIN VAGARNE KE KHEYLI KHASTE MISHODI.
SAMA JON MAN MOTEASEFANE ONJAHA KASI RO NAMISHNASAM.OMIDVARAM EMSAL DIGE BETONI YEK RAHE KHOB KASHF KONI.
VASE HAMATON DOSTHAYE KHOBAM AREZO MIKONAM SALI SARSHAR AZ SALAMATI VA SHADI DASHTE BASHID.
salam
nasim va mimi aziz mamnoon az tavajoheton
mimi jan rastesh ma donbale ye khabe + den migardim be kheyli az site ha ham sar zadim felan ham ba ye agent irani mashgole gashtanim ama har chi mibinim yejash milange;))) dastresi be metro va fazaye khode khone...view va kholase az hame badtar nadashtane credit history. goftam shayad etefaghi kasi morede monasebi ro soragh dashte bashe.doa konin ma shabe eidi az bikhanemani dar biaym:))))
sale khobi ro dashtebashin
bazam mamnoonam