2789
سارا جون با اینکه ختنه کردن تجربه سختیه و من هم یک بار سختیش رو کشیدم ولی اگر ازم بپرسی به نظرم اینکار وبکن ..
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
سلام به همه

خوبین؟

سارا جون منم مثل شهرزاد اگه جریان دین و اینا رو بذاری کنار من بودم این کار رو می کردم به خصوص که واسه کیان انجام دادی
و اینکه کاش همون اول انجام می دادی تا نی نی تر بود

صدف جونم خدا رو شکر که خوبین انشاالله همیشه شاد باشین راستی تو کسی رو منیتوبا یا ساسکاچوان نمی شناسی با
پی ار و اینکه یه سال اونجا باشن :))))))))))))))))))))

سپیده جونم خوبی طلا؟چه خبر از عموی ما می بینین همو از طرف من برو خونشون

راستی به لادن بگو دلم برای لوبیاپلوهاش خیلی تنگ شده بگو برات درست کنه جای منو خالی کنی

انوشه می خوای یکی دو تا ببر هر چند دیگه سفارت نداریم اونجا اما ممکنه جایی بری بخوای بذاری یا نمی دونم چه تیپی هستی اما ممکنه بخوای مثلا یه جشن مسلمونا بری مسجد ببری بد نیست

مهسا امدی ایران یا نه؟

نسیم الان تو هواپیمایی دیگه.بیا ببینیمت خواهر جان

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام خانمها خوبید؟

من راستش یکم ناراحتم ولی‌ می‌خواستم بپرسم آیا شما کسی‌ تو تورنتو دکتری میشناسید که کلومید تجویز کنه برا چند قلوی؟ ممنون میشم جوابم رو بدین
چون سر آمد دولت شب‌های وصل - بگذرد ایام هجران نیز هم
بهار عزیزم نمیتونم بگم چقدر ناراحت شدم میدونم حتما روزهای سختی داری قوی باش دوست عزیز. این تنها چیزیه که میتونم در مورد این دنیای بیرحم بگم اینکه باید قوی بود و امیدوار به آینده .
ای نو بهار خنـــدان از لامکان رسیـــــدی / چیزی به یار مانی از یـــار ما چه دیـــدی
خندان و تازه رویی سر سبز و مکشبویی / همرنگ یار مایی یا رنگ از او خریــدی

با خوبی ها و بدی ها، هرآنچه که بود؛ برگی دیگر از دفتر روزگار ورق خورد،

برگ دیگری از درخت زمان بر زمین افتاد، سالی دیگر گذشت روزهایت بهاری و بهارت جاودانه باد
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلا دوستان عزیز
من مدت زیادی هست که خواننده خاموش این تاپیک هستم(در تدارک اومدن به کانادا بودم) و خیلی از اطلاعات مفید دوستان بهره بردم و بسیار ممنونم.من وهمسرم به همراه دختر ۱۵ ماهم از اول مارچ در تورنتو هستیم .بالاخره هویت کاربری من اینور آب تایید شد و من تونستم پست بزارم:).خیلی خوشحال میشم که با دوستانی که در کانادا و در راه کانادا هستند در ارتباط باشم و باز هم از تجارب ارزنده شون استفاده کنم.
پیشاپیش سال نو همگی مبارک باشه و سالی شاد رو براتون آرزو میکنم.