2789
سلام دوستان

من بالاخره کارم اوکی شد واسه یوفت

ایشالا دیگه میام

خدا کنه تنهایی‌ از پسش بر بیام

دلم واسه نینیم میسوزه ماه جون به دنیا اومده و کوچیکه

مامانم اینا هم دارن واسه ویزا اقدام می‌کنن

ولی‌ اینقدر مشکل دارن که اگه بگیرن هم معلوم نیست بیان

باید دنبالِ خونه ‌ای بگردم که خیلی‌ به اونی نزدیک باشه، اگه چند تا ایرانی‌ جم بشیم من پیشنهاد مهدِ خونگی رو میدم

خدایا کمک

هنوز شماره دنشجویی ندارم که دنبال مهد یا خونه نزدیک به اونی بگردم

شمایی که نزدیک هستید بافته اون جا‌ها توری هست که مسکونی باشه با آپارتمانهای پر واحد
salam salammmmmmmm

akhey samayi azizammmmmmmmmmmmmmm eshala ke be harchi deletoon mikhad beresid va berid jayi zendegi konin ke doos darid

shadak joon be hich onvan hata age be shekamet az oon layehaye mohafez bastan ax nagir riskesh kheyyyyyyyyyyyyyli balast kheyyyliiiiiiiiiiii
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

be salamati shirin gol joon kodom yafti inja chand ta location dare downtown ya scarbrogh???n

home day care ham khobe age kasi ke vaqean behesh etemad dari peyda koni be nazare man bachatoono be kasi rahat nasporin khob beshnasid tarafo aval

badam qeymatesh ba day care dige kheyli farq nadare roozi 30 ta 35 dollare
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام به همهههههههههههههههههه امیدوارم تک تکتون خوب و خوش و سلامت باشید

با عرض پوزش بسیاررررررررررررررر بابت نبودن بنده در اینجا ، کلا در گیره فکرم زیاد اینجا نمیام ، بلاگ خودمم به زور آپ میکنم .
ولی خوب از طرفی کلی دلمم واسه همتون تنگ شده بود ، اگه راهنمایی از من میخواستین یا کمکی از من بر میومد تو بلاگم پیغام بزارید

امروز رفتم نسیم و ارشان گلشو دیدم ، گفتم بیام اینجا بگم که من بعد ترگل اولین نفریم که دیدم این گل پسر نسیم رووووووووو

هوراااااااااا

ارشان خاله هنوز نیومده دلم واست تنگ شده آخه ، نسیم کلی ماچش کن این گل رو .

امیدوارم روزگار بر وفق مرداتون باشه همگی
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
خوب دوستان دیروز با آقای همسر نشستیم حرف زدیم به این نتیجه رسیدیم که حالا برا ۶ ماه اول میتونیم کمی‌ هم از پس انداز هامون روی پولمون بزاریم و رنج قیمتیمون رو تا ۱۵۰۰ بالا بردیم. من هم سریع زنگ زدم اسم ارشان رو گذشتم رو waiting list مهد دم در خونمون. البته هنوز هم امیدوارم که خالم پنجشنبه که میره اون دو سه تا مهد رو تو vaughan میبینه یکیش رو بپسنده و مجبور نشیم اینقدر بدیم ولی‌ به هر حال با این برنامه جدیدمون حداقل اعصابم آرومه که بالاخره یه مهد خوب پیدا می‌کنم با این پول. سارا جون مهد خونه شما رو هم نگاه کردم اصلا infant نمی‌گیره تازه از ۱۸ ماه به بعد قبول میکنه یه مقدار هم مسیرش تو مسیر من نیست به هر حال مرسی‌ از کمکت. واقعا من شما‌ها رو نداشتم چی‌ کار می‌کردم.

شهرزاد گلم من حرفم رو پس میگیرم رفتم تو سایت PLASP دیدم اون‌ها هم همینقدر شارژ میکنند. راستش آدم تا خودش بچه نداشته باشه متوجه نمیشه این چیز‌ها رو. این تجربه مهد پیدا کردن برای من خیلی‌ جالب بود خیلی‌ چیز یاد گرفتم.

سمایی گلم من و سارا(ممول) هم امروز همین رو می‌گفتیم که فقط یه چند تا تاپیک خاص رو میریم سر می‌زنیم چون واقعا بازی از تاپیک‌ها اعصاب خورد کن هستند. غصه نخور گلم بالاخره کار شما هم درست میشه با این پشت کاری که من تو تو دیدم بالاخره راهش رو پیدا میکنی‌.

شادشادک جون برات تو گوگل چک کردم میگه که چون باید حتما XRay بشی‌ و خوب تو دوران حاملگی‌ نمیشه باید هروقت مدیکال‌هاتون اومد بهشون خبر بدی که بارداری و مهلت تحویل رو براتون عقب میندازند تا زمانی‌ که بچه به دنیا بیاد. (الان دیدم انوشه هم همین رو گفته)

شیرین جون تبریک میگم. گلم پسر من هم آگست به دنیا اومده و راستش من هم اگه تا آگست همسرم تورنتو کار پیدا نکنه تورنتو تنها خواهم بود. خلاصه شرایطمون کمی‌ مشابهه با این تفاوت که خوب من تورنتو رو میشناسم و آشنا و دوست و کمی‌ هم فامیل دارم ولی‌ مطمئن باش تنها نمی‌مونی اصلا هروقت دلت گرفت نی‌نی رو بردار بیا پیش خودم. در مورد مهد هم کاش میشد ولی‌ من مسیرم به دانتون نمیخوره مگرنه از پیشنهادت استقبال می‌کردم. عزیزم دنبال مهد بگرد از الان حالا خونه پیدا میشه چون به خصوص تو دانتون مهد‌ها سریع پر می‌شند. من همین الانش هم خیلی‌ از مهد‌ها بهم میگن اصلا جا نداریم تا یک سال دیگه. تازه من تو دانتون هم نمی‌‌گردم. در ضمن هر دو مدل خونه رو پیدا میکنی‌ هم آپارتمان‌های پر واحد هستش هم خونه‌هایی‌ که زیرزمینش رو اجاره‌ میدن یا خونه‌های قدیمی‌ که از توش چهار پنج واحد در اوردن و واحد هاش رو جدا اجاره‌ میدن.

خاله سارا مرسی‌ از پیغام پر محّبتت من و ارشان هم دلمون برات تنگ شد باید بیشتر برنامه بزاریم.
دوستان این گوگل مپ خیلی عالیه هر ادرسی رو بدی اون مکان رو بهت نشون میده ازش غافل نشین:

http://maps.google.com/maps
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
پریا جون خیلی‌ خوبه واقعا. من اون موقعیی‌ که تو ونکوور دنبال خونه بودم یکی‌ از کارهایی‌ که می‌کردم این بود که آدرس خونه‌ای رو که پیدا می‌کردم میزدم این تو ببینم محلش چجوریه یا ظاهر ساختمون چه‌جوریه. الان هم که دنبال مهد می‌گردم همین کار رو می‌کنم
بچه ها یک سوالی ذهنمو مشغول کرده واقعا شما ها از زندگی در کانادا راضی هستید چند وقته وبلاگ ها رو میخونم بعضی ها خیلی چیزهای منفی می نویسند از سرمای طولانی گرفته تا بعضی چیزهایی که من همیشه فکر میکردم دیگه تو کانادا از این خبر ها نیست نمی دونم راست می نویسند یا دروغ ولی متاسفانه دیشب تا صبح از استرس نتونستم بخوابم همش می ترسم اشنباه نکنیم بریم کانادا اخه ما انگلیس هم می تونستیم بریم ..

پریا جون هر کشوری یک سری خوبی‌ داره یک سری بعدی باید بشینی‌ سبک سنگین کنی‌ و ببینی‌ چه چیزهایی‌ برای تو مهمه ممکنه اون کسی‌ که اون وبلاگ رو نوشته خواسته هاش با تو فرق کنه یا خیلی‌ مشابه باشه. به هر حال اکثر شهر‌های کانادا زمستون‌هاشون سرده و اگه نتونید ماشین داشته باشید ممکنه اوایل بهتون سخت بگذره. ولی‌ در ازاش همون شهر‌های سرد آفتاب خیلی‌ دارند یعنی در اوج سرما هم آسمون آبی آفتابیه. در ضمن که بعضی شهر‌ها مثل تورنتو، مونترال و کلگری در کنار این زمستون‌های سرد تابستون‌های بسیار دلچسب و گرمی‌ دارند که جبران میکنه. من خودم هوای این مدلی‌ رو به هوای انگلیس و ونکوور که زمستون‌ها همش ابری و بارونیه و تابستون‌ها هیچوقت خیلی‌ گرم نمیشه ترجیح میدم ولی‌ کاملا سلیقه شخصیه.

این مورد دومی‌ که گفتی‌ رو نمیدونم دقیقا منظورت چیه ولی‌ خوب این رو بدون که نه اینجا نه هیچجای دنیا مدینه فاضله نیست اگه برای خودتون یه مدینه فاضله ساختین ممکنه خیلی‌ بخوره تو ذوقتون ولی‌ اگه قبول کنید که خوب بالاخره اینجا هم یه ایراداتی داره خیلی‌ راحت تر با شرایط کنار میای.

من قبلا هم گفتم من یه زمانی‌ نزدیک بود برم انگلیس ولی‌ خوب ترجیح اولم همین کانادا بود برای اینکه تو انگلیس به نسبت درامد افراد هزینه زندگی‌ بالاست و اکثر خونه‌ها خیلی‌ کوچیک و قدیمیه. هوای بارونی‌ هم که من متنفرم (نمیدونستم چند سال بعدش تو خاک کانادا قراره سرم بیاد) و طبق عادت تهران من جایی‌ رو دوست دارم که چهار فصل رو داشته باشه. یعنی زمستون (هرچند خیلی‌ سردتر از ایران)، بهار و پاییز (هرچند کوتاه) و تابستون گرم و آفتابی که بشه رفت استخر سرباز و ساحل و از این داستان‌ها (هرچند شرجی). ولی‌ خوب امکانات اجتماعی تو انگلیس بیشتر از اینجاست مثلا بیمه‌ دولتیشون موارد بیشتری رو شامل میشه یا مثل اینکه حتا بخشی از پول دارو رو هم شامل میشه. یا پولی‌ که برای بچه‌ها میدن خوب بیشتره. ولی‌ واقعا نمیدونم اگه با ویزای کار برین این موارد شامل حالتون میشه یا نه.

کلا کسی‌ بهت نمی‌تونه بگه چیکار کن چون هیچکس به اندازه تو خودت و شرایطت رو نمیشناسه
پریا جون دقیقا نسیم حرفهاش درسته ایده آل من با تو و یکی دیگه متفاوته. ضمن اینکه مهاجرت در کل کار سختیه بخصوص تا زمان پیدا کردن کار مناسب که استرس زیادی داره و نکته دیگه ای که من به ذهنم میرسه بگم اینه که اینجا معمولا زمانی خانواده در رفاهه که زن و شوهر هر دو شاغل باشن در غیر اینصورت زندگی میچرخه ولی خیلی مرفه نیست مگر مشاغل پردرآمد.
اینجا مسئله اصلی داشتن شغل مناسبه بقیه مسائل مثل سرما و بعضی حواشی منو به شخصه اصلا اذیت نمیکنه من با اینکه خیلی سرمایی هستم ولی چون از اول ماشین داشتیم اذیت نشدم اما میدونم بدون ماشین خیلی سخته تو زمستون. هر جایی ایرادهای خودشو داره ولی برای منی که 2 سال و نیمه اینجام و زمان زیادی محسوب نمیشه برآیند بودن در اینجا خیلی برام مثبته نسبت به ایران. و هرگز از اومدنم پشیمون نشدم.
پریا جون منم با بچه ها موافقم مهاجرت خیلی سخته خیلی سختر از اونی که فکرشو بکنی مخصوصا بچه داری که چند برابر میشه اصلا برخوردشون با تازه واردها مثل کسایی که چند سال هستن نیست بدون کردیت هیستوری انگار هیچی نیستی حتی خیلی از شرکتهای مخابراتی بهت سیم کارت هم نمیدن اگه امتحان رانندگی اینجا رو بدی و قبول نشی حتی اگه فقط کتپیشو بدی و قبول بشی دیگه ٣ ماه رانندگی با گواهینامه ایرانت رو شامل نمیشه که این خیلی ما رو شوکه کرد
اما باید بدونی چند ماهه اول خیلی سخته اما بعدش دیگه تموم میشه و به ارامش میرسی
کاش مشکلاتش فقط سرما بود
بقول دوستان باید ببینی چی از زندگیت می خوای نباید فکر کنی رسیدی اینجا همه چیز محیا هست همه چیز محیا میشه به شرطی که واسش زحمت بکشی
[خدایا شکر همه نعمتات]
مرسی نسیم ، شهرزاد و می می جون امیدوارم راه درست رو انتخاب کرده باشیم ...ممنون از همگی ...