2789
sogoli jan omidvaram safare khui dashte bashi va inja movafagh bashid.
dar vaghe mahd inja majani nist vali agar manzooret kindergardene ke jozve madrese hesab mishe bale az 4 salegi shoro mishe va 4 sale junior kindergarden va 5 sale senior kindergarden . dar hale hazer bazi az madares baraye kindergarden hanooz full time nashodan va 3 saat dar rooz hastan vali az septembere 2014 hameye madares full time mishan ke maulan saate madares beyne 8:40 ta 9 shoro mishe va beyne 3:20ta 3:40 ham tamum mishe. agar bekhay beri sare kar va karet tamam vaght bashe bayad hatman barnameye before va after school bezari .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام به همگی‌،

من بالاخره برای ارشان مهد پیدا کردم. امروز دوباره خالم رفت سه تا مهد دید دو تاش رو پسندید. یکیش خیلی‌ مهد معروفیه برای همین کلاس هاش خیلی‌ شلوغ بوده اون یکی‌ خلوت تر بود تازه خالم میگفت دو تا کلاس infant داشت یکی‌ برای زیر یک سال یکی‌ هم ۱۲ تا ۱۸ ماه. میگفت بچه‌های ۱۲ تا ۱۸ ماه امروز نشسته بودند خیلی‌ مودب نقشی‌ میکشیدن (یعنی خط خطی‌ میکردن) بعد معلمه کاغذ یکیشون رو گرفته بوده که به خالم نشون بعده بچهه شاکی‌ میشه داد و بیداد. معلم اون کلاس هم ایرانی‌ هستش. خلاصه داریم اونجا میزاریمش اسم مهد هست Child view جاش هم yonge و bantry
salammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

vay nasim joon mobarake khoshal shodam eshala ke razi bashi hamishe va khob az arshan moraqebat konan

khobe manam ba ye mahd khob ashena shodam age bekham parsa ro bezaram albate baed ye salegish hadeaqal felan ke khone hastammmmmmmmmmmm bahashoon

movazeb khodetoon bashid doostaye gollllllllllllllllll
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
مرسی‌ سارا جون و شهرزاد جون.

مرسی‌ از همه کمک‌ها و همفکریهاتون واقعا پریروز به سارا می‌گفتم که شما‌ها تو خیلی‌ موارد من رو از دور و بریام بهتر میشناسید.

سارا جون چه جالب میشه پارسا و ارشان با هم هم مهدی بشن. من هم زمانی‌ که ارشان رو میزارم یک سالش تموم شده دیگه. راستش دو سه ماه پیش ازم می‌پرسیدی می‌گفتم همین الان هم حاضرم بزارمش مهد برگردم سر کار ولی‌ هر روز بیشتر از قبل بهش وابسته میشم و امروز فکر می‌کردم وای اون روزی که می‌خواد بره مهد برا من هم خیلی‌ سخت خواهد بود. تازه وقتی‌ به مهدی گفتم مهد بچه‌های ۱۲ ماه تا ۱۸ ماه رو کلاسشون رو جدا کرده میگفت مگه زیر اون سن هم میان مهد گفتم از ۵ هفتگی مهد قبول میکنه میگفت کی‌ دلش میاد بچه اونقدر کوچیک رو بزاره مهد. البته در نهایت قانع شد که خوب بعضی‌ها به خاطر شرایط زندگیشون مجبورن.

همه خاله‌های محترم این تاپیک هم لطف کنید از طرف من دختر‌ها و پسر‌های گلتون رو ببوسید.
hiiiiiiiiii

are nasim joon kheyli khob mishe makhsosan ke taqriban ham sen ham hastan

manam aslan delam nemiyad bache kocholo mahd bere gonah dare ama kasi mizare ke vaqean majbore hich madari ham delesh nemiyad vase mamana sakhtare

kamelan mifahmam az vabastegi ke harf mizani bazi vaqta manam migam beram chand saati az khone door basham dooram ke hastam hamash delam vasashoon tang mishe o fekram pisheshoone
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
برای تبریک نوروز به عزیزانتان در ایران میتونید" گل های زعیم" و "شیرینی های بی بی " رو از طریق وب سایت گروه سیمیا ارسال کنید.

با ثبت سفارشتون پیش از 27 اسفند از Free Delivery بهره مند شوید.

www.simiaservice.com/gift
همه پست ها رو نخوندم

نسیم جونم خدا رو شکر مبارکه

اول همه تبریک گفتن فکر کردم دومی تو راهه ها

سارا جونم سلام چه عجب خانمی سراغتو می گرفتیم نبودی؟کار جدید خوبه درست شد همون کار؟

پس خدا رو شکر خوش گذشته بهتون با نسیم .آورین

صدف خوبی عزیزم در چه حالی چه می کنی؟