2789
مهسا من اینقدر از ونکوور بد میگم که یکی‌ دو بار بیاد تو این تاپیک از ونکوور اومدن پشیمون میشه. ههههه. ولی‌ خداییش برای کسایی که اوضاع مالیشون خوبه و از محیط زیست هم خوششون میاد جای خوبیه مثلا مامان من که شمالیه اگه بابام نبود ول میکرد میرفت شمال زندگی‌ میکرد خیلی‌ با اینجا حال کرد. یا با تمام اون امکانات تورنتو اینجا هم میشه خونه پیدا کرد ولی‌ باید دو برابر اجاره‌ داد خوب کسی‌ که پولش رو داره براش مشکلی‌ نیست دیگه. همه که عین ما بدبخت بیچاره نیستند. تازه رومون زیاده میخوایم عین پول دار‌ها زندگی‌ کنیم.

شهرزاد جون الان پسرت رو کجا مهد میزاری؟

یکی‌ به داد من برسه یه مهد برام پیدا کنید تو رو خدا. فکر کنم هیچکس اندازه من دنبال مهد نگشته باشه. سال دیگه این موقع علاوه بر مشاوره مهاجرتی و امور مربوط به انتخاب پزشک و بیمارستان می‌تونم بخش انتخاب مدرسه رو گسترش بدم که مهد رو هم شامل بشه. فکر کنم من خیلی‌ وسواس دارم تو همه چیز این اخلاق گندم همش برام درد سر سازه. لباس عروس هم که می‌خواستم بگیرم یک هفته تموم از ۹ صبح تا ۷ شب همه مزون‌های تورنتو رو زیر و رو کردم. حالا اینکه مهد بچمه از اون مهمتره خودم هم نیستم که بتونم برم از نزدیک ببینمشون.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم نسیم جون بد نمیگی
خب نظرتو میگی.
سنجش رفاه برای آدمای مختلف,خب معیارای مختلفی داره
یکی میاد که کار کنه یکی میاد درس بخونه یکی هم مثه ما میاد فقط زندگی کنه,همین ههههه
اینجا به معیارای ما میخونه

من با اینگه دوست و اشنا تورونتو زیاد داشتم و از همه مهتر خاله و دختر خاله پسرخالم اونجان,و اینجا هیچکسو نداریم(البته بجز شما!) باز ترجیح دادم اینجا بیایم.

منکه معتقدم ادم زندگیشو هرجا شروع کنه,اگه ازونجا راضی باشه,محاله بتونه به جای دیگه,ولو بهتر,دل ببنده
حکایت شماست ههههه
امیدارم همیشه جایی زندگی کنی که احساس ارامش داشته باشی.
چه اینجا چه تورونتو چه شهر دیگه حتی تو ایران

راستی اقا ارشان ما,دندون در نیاورد??
هامون 7.5 ماهه بود دندونش درومد.
بعد ازون هم پدر ما درومد ههههههههه

اینم جز اون نکاته که میگم بعدا میفهمی منظورم چی بود هههههههه
nasim joon alan bardia PHOENIX childcare mire ke jozve madresashe(SENECA HILL public school) . muteasefane waiting liste in daycare kheili boland balast man 1 sal to waiting list boodam akharesh ham chon bardia gharar bood on madrese bere bardia ro sabte nam kardan. agar negah kuni mibini ke rate madrese va daycare har 2 balast.
omidvaram betuni daycare khub entekhab kuni vay man yade khodam mioftam ke cheghadr sakht bood baram o az stress dashtam talaf mishodam ama 1 jaee bayad az khastehat 1 kam begzari masalan man sare hamoon khanum hendie dige hes kardam chareyi nadaram va vaghean ham khub bood nemigam ali bood vali khub bood.
راست میگی‌ مهسا جون. من هم دیدم که کسایی که از اول اینجا وارد شدن چون عادت کردند راضی‌ هستند ما خیلی‌ زیادی هی‌ مقایسه می‌کنیم. ارشان هم هنوز دندون در نیاورده ولی‌ الان سه چهار روزه یه کم اسهال داره (دیگه ببخشید اینقدر وارد جزئیات میشم) همش هم جای پوشکش سوخته دیگه اینقدر این سوختگیش طول کشید و خوب نمی‌شد که دیروز بردمش دکتر بهش یه پماد داد که کمی‌ توش کورتن داره که کمک کنه زودتر خوب بشه. حالا نمیدونم از دندونشه یا سرما خرده.

مرسی‌ شهرزاد جون نگاه کردم از ۲ سال و نیم تازه میگیره. الان اسم ارشان رو بزارم تو لیستش ۲ سال و نیمش بشه ایشالا نوبتش میشه. ههههه. از یه طرف فکر می‌کنم بزارمش هوم دی‌کیر از طرفی‌ فکر می‌کنم بچه هم گناه داره هی‌ جا به جا بشه تازه به یه جا عادت میکنه بعد بخوایم جا به جاش کنیم. البته اگه دیگه مهد خوب تو رنج قیمتیمون پیدا نکنم چاره‌ای ندارم. البته دوباره دیروز بعد ازگشت و گزار فراوون سه تا مهد دیگه حوالی vaughan پیدا کردم که حالا خاله بنده خدام باید قرار بزاره بره ببینتشون. ولی‌ اگه این‌ها هم نشه دیگه چاره‌ای جز هوم دی‌کیر نداریم.
nasim joon day care nazdik ma vaqean aliye hamechizesh ama richmondhill hastesh

yeki ham to thornhill ke khososiye onam kheyli khobe ama az 2 sal be bala qabol mikone

yeki dige ham hast to yonge and centre thornhill onam khososiye man ama nemidunam cheture fekr nakonam bad bash
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
mersi sara joon
kheyli az mahd hay khoob az do sal ghabool mikonand ya inkeh kheyli geroonand too mahdoodeyeh North York keh mahd hay khob baray kelas hay infanteshoon az 1500 migirand ta 2500. akheh man ageh 2500 pool dashtam bedam keh digeh chera miraftam sar kar khandeh daresh ineh keh mahd shahrdari 1900 dolar migeh. baba mageh dolati nist. asla kaf kardam ba in gheymat ha. bad tazeh in seri khalam rafteh bood yeh mahd dideh bood migoft kasif haminjoori ba kafsh biroon mian too. migoft khod modir mahd ba kafsh rafteh bood roo moketi keh bacheh hay shir khar roosh chahar dast o pa miran. khob man keh delam nemiad bacham ro chenin jayi bezarim. felan faghat az khoda sabr mikham ta mahd ro peyda konam yeh nafas rahat bekesham. vali cheghadr khoobeh keh shoma ha hastin miam inja negh mizanam asabam aroom misheh.
vay are nasim joon dige hamash hamine man alan bacheha mo khodam bozorg mikonam mahi 3000 dollar daram save mikonam heheheeeeeeeeeeee

man mahde nazdik khone raftam qablan vase kiyan 3 rooz dar hafte onam mahi 600 dollar

migama age ma toronto mondim iyaresh man khodam take care mikonam fadash besham arshan jojooooooo ro biyar pish khodammmmmmmm

hala ma darim hazer mishim berim iran ye sar qablesh tasmim migirim age berim calgery ke vasayelamo mifrosham miram onja mikharam

enqade gijam nemidunam chikar konam beram narammmmm

mitarsam age naram 8..........9 sal dige pashimoon besham
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...