2789

افزایش روزافزون تعداد دانشجویان خارجی در کانادا
روز سه شنبه 26Feb2013 وزارت مهاجرت کانادا با بیان مطلبی اعلام کرد در سال 2012 بیش از یکصد هزار دانشجوی خارجی در دانشگاههای این کشور مشغول تحصیل بودند.
وزیر مهاجرت کانادا، جیسون کنی، با اعلام اینکه شمار دانشجویان خارجی در دانشگاههای کانادا در سال دو هزار و دوازده به بیش از یکصد هزار نفر رسید، افزود این رقم در مقایسه با سال دو هزار و چهار افزایشی شصت درصدی را نشان می دهد.

افزایش مستمر پذیرش دانشجویان خارجی که در دانشگاههای کانادا مشغول تحصیل می شوند، در راستای راهبرد دولت این کشور صورت می گیرد چرا که مقامات کانادا دانشجویان خارجی را مهاجران بالقوه ای می دانند که برای رشد جمعیت و رشد اقتصاد این کشور بسیار ضروری هستند.

وزیر مهاجرت کانادا تصریح کرد دانشجویان خارجی غالب اوقات آمادگی آن را دارند که به کانادا مهاجرت کنند چرا که آنها در دوره تحصیل خود مزایای خوبی به دست می آورند، به یکی از دو زبان رایج در کانادا یعنی انگلیسی یا فرانسه مسلط می شوند و غالب اوقات تجربه کار نیز کسب می کنند.
جیسون کنی خاطر نشان کرد دولت کانادا امیدوار است بتواند بهترین و موفق ترین مهاجران را از نقاط مختلف جهان جذب کند.

در سال دو هزار و ده فقط در ایالت کبک بیست و شش هزار دانشجوی خارجی مشغول تحصیل بودند که یک سوم از آنها فرانسوی بودند. بر اساس توافق نامه دو جانبه ای که میان پاریس و کبک امضا شده است، دانشجویان فرانسوی که در دانشگاههای ایالت فرانسوی زبان کانادا تحصیل می کنند همان هزینه هایی را می پردازند که یک کانادایی ساکن کبک پرداخت می کند.
بر اساس گزارش رسمی جدیدی که اخیر در کانادا منتشر شده است، دانشجویان خارجی که در کانادا تحصیل می کنند سالانه بیش از هشت میلیارد دلار در این کشور پول خرج می کنند. از دیدگاه مقامات دولت کانادا، دانشجویان خارجی که در دانشگاههای این کشور تحصیل می کنند یک منبع بالقوه نیروی کار ماهر نیز محسوب می شوند چرا که آنها به لطف تجربه ای که در کانادا کسب می کنند، می توانند اقامت دایم این کشور را به دست آورند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از مونترال، تغییراتی که اخیرا در � برنامه دانشجویان خارجی مشغول تحصیل در دانشگاههای کانادا� ایجاد شده است به دانشجویان خارجی این امکان را می دهد که راحت تر از گذشته مجوز کار بگیرند.
برای بررسی شرایط خود در مورد ادامه تحصیل در کانادا و همچنین آمریکا میتوانید فرم ارزیابی ما را پر نمایید یا رزومه خود را با مقدار دانش زبان خود برای ما ایمیل کنید.info@ganjico.com
ganjico.com
آره مهسا جون معلم موسیقی‌ هستم. راستش british columbia نمیدونم دقیق چجوریه. تو انتاریو اگه بخوای معلم مهد بشی‌ باید بری کالج دوره ECE یا Early Childhood Education رو بگذرونی که برای کسایی که دیپلم هستند سه ساله ولی‌ مثل اینکه اگه مدرک دانشگاهی داشته باشین دو ساله می‌شه گذروند. بعد اگه بخوای معلم مدرسه بشی‌ بعد از لیسانس میشه با گذروندن یه دوره یک ساله تو دانشگاه Bachelor of Education گرفت که بعد باهاش میشه تو مدرسه کار کرد. من لیسانس موسیقی‌ گرفتم اول بعد رفتم اون دوره یک ساله رو گذروندم. البته مدرک اولیم برای آموزش کلاس چهارم تا دهم بود ولی‌ چون سن پایین رو ترجیح میدادم بعدش یه کرس چهار ماهه گذروندم که بتونم kindergarten تا سوم رو هم دست بدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شهرزاد مدرسه‌های تورنتو خودشون before و after ندارند؟ تو peel region یه مؤسسه‌ای هست به اسم PLASP که تو همه مدرسه‌ها پروگرام before و after داره هزینش هم خیلی‌ کمه. حتا PD Day هم برنامه تمام روز برا بچه‌ها داره.
ولی‌ در کّل من امیدوارم که تا سه سال دیگه که دومی‌ قراره بیاد و بره مهد ما هم در آمدمون بیشتر شده باشه و یه کم راحت تر بتونیم زندگی‌ کنیم
نسیم جون در واقع این مهد بردیا در حالیکه وابسته به مدرسه نیست اما عملا همه جوره متصل به مدرسه است و برنامه های بیفور و افتر اسکولش باز مرتبط به مهده اما من دقیقا از چند و چونش خبر ندارم ولی قیمتش همینه. تا جاییکه میدونم دور و بر ما قیمتها همینه.
سلام دوستان
با آرزوی سلامتی برای همه شما عزیزان سوالی داشتم لطفا اگر در این زمینه تجربه دارید به من کمک کنید ممنون میشم من برای کانادا اقدام کردم و الان در مرحله انتظار مدیکال به سر می برم 3 ماهه باردارم آیا برای انجام آزمایشات مدیکال مشکل پیش میاد یعنی باید صبر کنیم پس از زایمان یا اینکه می تونم آزمایشات و انجام بدم و برای زایمان به کانادا برسم ؟ ممنون میشم اگر اطلاعی دارید من و در جریان بگذارید ممنون
سلام بچه ها

باز قاطیم از این ممل کت مسخره

تو همین سایت می شه نمونش رو دید حالم بد می شه کلا

دیگه فقط همین تاپیکای علاقه رو بیام بهتره

چقدر عقده این به خدا این مردم

شادشادک عزیزم فکر کنم کلا برنامتون تغییر می کنه چون من دختر عموم بعد از اینکه پی ار شد حامله شد و خدا رو شکر می کرد که قبل از مدیکال نشد

چون بخوای بری ازمایش و اینا بدی باید به پروندتون نی نی رو هم اضافه کنین

یه کمی طولانی تر می شه فکر کنم
شادشادک از قفسه سینه عکس میگیرن که این اشعه ممکنه به جنین آسیب برسونه. یعنی حتی اگه احتمالش خیلی پایین باشه ، اگه من بودم این ریسک رو نمی کردم. من وقتی بچه دار شدم براشون زدم که یکی دیگه اضافه شده و اونها هم مدیکال رو بعدا برای هر سه تامون فرستادن.