2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مرسی‌ سارا جون. حالا برای آخر آگست من و ارشان میایم مهدی هم که اگه تا اون موقع کار پیدا کنه باهامون میاد اگه نه تو تورنتو و کلگری دنبال کار می‌گرده تا ببینیم چی‌ می‌شه فعلا به این نتیجه رسیدیم کار من چون امنیت شغلیش بیشتره من بچسبم به کارم تا اون اوضاعش معلوم بشه. سارا مهد کودکی که سر کوچتونه اسمش چیه؟

شهرزاد آره شهرداری تورنتو مهد داره (دولتی) زیاد هم هستند همشون هم ریتینگ بالا دارند با تعداد شاگرد کم. برای خانواده‌های نیازمند مجانی‌ هستش ولی‌ برای ما infant در میاد ماهی‌ ۱۹۰۰ احتمالا waiting list طولانی‌ هم دارند من که قیمتش رو دیدم اصلا بی‌خیال شدم.

امروز نشستم هر تاپیکی راجع به مهد تو تورنتو پیدا کردم خوندم. حالا دیگه بی‌خیال شدم تا خالم هفته دیگه بره اون دو سه تا دیگه رو هم ببینه اگه دیدیم خوبند که چه بهتر اگه دیدم نه دیگه حالا یکی‌ موقت انتخاب می‌کنم تا خودم بیام تورنتو. در ضمن وقتی‌ ۱۸ ماهش بشه انتخابمون بیشتر میشه (چون خیلی‌ از مهد‌ها از اون سن تازه میگیرند) قیمت‌ها هم میاد پایین یه زره دست‌مون باز تر میشه.
nasim jan esm mahd kodake ro yadam nist ama manageresh ye khanum irani ba masooliyate

badan rad shodam negah mikonam esmesho behet migam az 0 ta 6 sal migiran

shahrzad joon are azizam hamintur ke nasim joon goft mahd dolati ham hast age nabood ke ro tabloshoon neminveshtan privet!!! ama man migam nasim joon vasvas dashte bash to entekhab mahd kheyli moheme akhe

ma age toronto bemonim man hamoon fashion desige khodamo mikhonam badam bisiness khodam ro rah mindazam ya designe khone ye chizi ke kotah bashe

kolan be in natije residam ke vase kasi kar nakonam vase khodam kar konam makhsosan ke 2 ta bache daram saat karam bayad dast khodam bashe
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...