بچه ها اگه زن و شوهر هر دو دانشجو باشن اونوقت بازم باید تو صف مهد دولتی باشن؟ هزینه کمک مهد چی اونو زودتر نمیدن؟ راستی چرا شما در مورد کمک مهد چیزی نمینویسن چیز جالبی نیست اونجا؟ منظورم چهره جالبی نداره؟
نسیم چقدر بامزه است که اینجا وقتی مهد دولتیه قیمتش بالاتره. 1900 خیلی بالاست تا اونجاییکه میدونم برای بچه های یک ساله حدود 1200 تا 1300 باید باشه مهدهای معمولی. میدونی چیزی که برای من اینجا جالبه اینه که کشوری مثل کانادا که مهاجرپذیره و در واقع مردم رو باید به بچه دار شدن تشویق کنه عملا هزینه داشتن بچه اینقدر بالاست که اصلا نمیصرفه آدم به داشتن چند تا بچه فکر کنه. من همین الان بابت مهد بردیا باید ماهی 920 تا بدم بعد فکر کن که دو تا داشته باشم. میدونم که اکثرا وقتی دو تا بچه دارن ننی میگیرن که خیلی بصرفه تره اما به هر حال باز هزینه بالاست و در اصطلاح مهندسی سود به هزینه اش جواب نمیده. :)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انوشه جون بله بازم باید توی لیست انتظار مهد باشن چه پدر و مادر دانشجو چه شاغل فرقی نمیکنه. انوشه جون من هزینه کمک مهد یا سوبسید هیچوقت نگرفتم چون شامل حالمون هم نمیشد اما فکر نمیکنم چهره بدی داشته باشه و خیلیها میگیرن ولی فقط بخشی از هزینه مهد رو تا اونجاییکه میدونم کاور میکنه نه همشو . همه اینها ویتینگ لیست داره و زودتر هم بهت نمیدن.
شهرزاد اتفاقا دیروز تو یه forum بودم دقیقا یکی همین رو گفته بود گفته بود ما این همه مهاجر میگیریم چون نیرو کم داریم خوب امکانات بدین مردم بچه دار بشن. من که گزاشتم یه جوری بچه دوم رو بیارم که تا اون میاد ارشان سه سالش باشه که وقتی مرخصی زایمانم تموم میشه ارشان بره مدرسه که دو تا هزینه مهد ندیم. مهد هم شهرزاد محل تا محل قیمتش فرق میکنه تو منطقه vaughan یا حتا یه جاهایی تو richmondhill میشه با ۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰ جا پیدا کرد برا همین من الان تو vaughan دارم میگردم. ولی north york تازه از ۱۵۰۰ شروع میشه تازه دیروز یه جا رو دیدم خیلی عکس هاش شیک بود گفتم ببینم هزینش چقدره زنگ زدم میگه برا اینفنت ۲۵۰۰ آخه کی بچش رو میزاره اونجا؟
انوشه اصلا جلوه بعدی نداره شامل حال ما نمیشه من و مهدی در آمدمون بیشتر از اونیه که بهمون از این کمکها بدن. اگه میدادند خیلی کار من راحت تر بود.
دوستان من میخوام یک رشته کوتاه مدت دانشگاهی با اینده شغلی خوب در کانادا رو انتخاب کنم پیشنهادتون چیه؟ احتمالا در مونترال یا تورنتو ..کسی می تونه راهنمایی کنه؟
ECE برا مهد هستش. برا مدرسه دانشگاهها برای کسایی که لیسانس دارند یه دوره یک ساله دارن که در آخرش Bachelor of Education میدن. البته ورودش سخته یه جورایی هم نمرههای لیسانس رو نگاه میکنند هم میبینند قبلا سابقه تدریس داشتی یا نه یا یک سری پرسشنامه باید پر کنی که بهشون ثابت کنی توانایی معلمی رو داری. من تقریبا همه دانشگاههای انتاریو تقاضا دادم فقط Windsor قبول شدم Queen هم تو waiting list بودم که چون windsor قبول شده بودم گفتم درم بیارن
2500 خیلی زیاده!!!! نسیم جون موفق باشی در امر مهدیابی. میدونی بردیا الان مدرسه میره ولی هم امسال هم سال آینده مدرسه اش پارت تایمه لذا من باید پول مهد رو کامل بدم و بعد از اون که فول تایم بره مدرسه بایت بیفور و افتر اسکول باید پول بدم که اونم اصلا کم نیست مثلا امسال یک چیزی حدود 470 دلار میشد.
مرسی دوست جونا کار با بچه ها همون Day care هست ؟ و بهداشت دهان و دندان denturist میشه؟ درسته؟ من خودم لیسانس مترجمی زبان انگلیسی هستم اگر بخوام بینایی سنجی یا دندان بخونم باید از کجا شروع کنم ؟تو کدوم دانشگاه ها سرچ کنم ؟ دوره تحصیلی این دو رشته چند ساله ؟ از کجا می تونم سرچ کنم که بازار کارش خوبه یا نه ؟ اسم لاتین بینایی سنجی چی میشه ؟ ببخشید زیاد سوال میکنم میخوام اینجا تحقیق کنم که رفتم اونجا دیگه اقدام کنم و وقتم تلف نشه ممنون از شما دوستای خوبم ...