2789
الان تو گوگل مپ نگاه کردم ببین با ماشین یه زره بیشتر از نیم ساعت رانندگیه ولی‌ میدونم قطار هم هستش که میره تا همیلتون و بعدش هم با اتوبوس میره دانشگاه. دختر یکی‌ از آشناهامون اتفاقا مکمستر میرفت و خونشون میسیسگا بود. یکی‌ میرسوندش ایستگاه قطار بعد از اونجا میرفت. همون طرف square one بگیرین خوبه و میتونید راحت برین و بیاین من هیچوقت این مسیر ساعت‌های شلوغ نرفتم ولی‌ فکر می‌کنم چون خلاف جهت ترافیک میرین نباید مشکلی‌ باشه. در مورد مهد هم خودت باید حساب کنی‌. من هم راستش همین مشکل رو دارم خونمون تا محل کارم حدود نیم ساعت راهه. من ترجیح دادم نزدیک خونه یه مهد بذارم ارشان رو چون حساب کردم که اگه یه وقت به هر دلیلی‌ نخواستم یه روز سر کار برم ولی‌ خواستم ارشان رو مهد بذارم (مثلا اگه وقت دکتر داشتم) مجبور نشم تا اونجا برم. ولی‌ خوب شرایط هرکس فرق میکنه خوبی‌ مهد دانشگاه اینه که اگه مشکلی‌ بود راحت بهش دست رسی‌ داری مگر اینکه کسی‌ رو تو میسیسگا داشته باشی‌ که اگه یه وقت بچه مریض شد یا مشکلی‌ بود بره بگیرتش.
در ضمن معذرت خواهی‌ نداره میدونم اومدن یه جای جدید اون هم با بچه خیلی‌ سخته خودمون هم وقتی‌ میومدیم ونکوور همه این داستان‌ها رو داشتیم. الان هم همش میگم اگه این رو میدونستم اینجوری می‌کردم یا اگه اون رو میدونستم بسان می‌کردم. فقط یادت باشه که من همه این حرفایی که میزنم نظر شخصیمه اگه بعدا اومدین اینجا با من موافق نبودی یه وقت کتکم نزنی‌ یا نفرینم نکنی‌

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نسیم جاان شما لطف میکنی که این همه اطلاعات در اختیار همه میذاری. برلینگتون هم به نظرم خوب اومد ولی میترس از خلوت بودنش دچار هوم سیک بشیم اول کاری. همسرم از برلینگتون خوشش اومده بود. الان فقط دوری راه اذیت میکنه نمیدونم می سی ساگا رو چیکار کنیم. تو نقشه زدم دیدم تا مک مستر 33 دیقه راهه. ولی خب از کجا تا کجا رو حساب میکنند نمیدونم. از طرفی هم ادم باید هزینه رفت و امد رو هم حساب کنه
ببین از برلینگتون تا میسیسگا ۲۰ دقیقه راهه یعنی اگه اونجا هم حوصلتون سر بره میتونید خوب بپرین تو ماشین و یه سر بیاین اینور. ولی‌ اصلا قراره ماشین بگیرین؟ چون اگه ماشین نداشته باشین خوب اونوقت یه زره بهتون سخت می‌گذره تو برلینگتون
تو میسیسگا اون منطقهیای که بهت گفتم من یه یه خوابه با د‌ن داشتم (د‌ن یه جورایی یه فرو رفتگیه که میشه ازش به عنوان اتاق کار استفاده کرد) نزدیک ۱۳۰۰ میدادم الان هم خالم این‌ها اونجان نزدیک ۱۴۰۰ دلار برای همون سایز میدن البته خونه اون‌ها دنش یه هوا بزرگ تر از مال خونه قبلی‌ من هستش و دو تا دستشویی‌ هم دارند
اینکه بخوایم ماشین بگیریم یا نه رو هنوز نمیدونیم. باید بیایم و ببینیم اوضاع چجوریه
ما یه مدت رفتیم یکی از شهرک های کرج زندگی کردیم یکسال نشد برگشتیم تهران چون واقعا حوصله مون سر میرفت. برای همین از این میترسیم که بیایم و نتونیم زندگی کنیم. از طرفی هم دوری راهش یکم اذیت کننده است. زمستونهاش جوری نیست که جاده بسته بشه؟
نه جاده بسته نمیشه تو این چند سالی‌ که من بودم دو بار برف ناجور اومده هر دو بار هم دانشگاه کلا تعطیل کرده. اینجا خیلی‌ سریع خیابون‌ها رو جمع میکنند. به خصوص اتوبان‌ها رو. ولی‌ خوب مسیر طولانیه من چون خودم پارسال نیم ساعت میرفتم میومدم میدونم که سخته باید خیلی‌ با رانندگی‌ حال کنی‌ مگر نه میشی‌ شبیه صندلی‌ ماشین