2789
سلام به همه

نسیم جونم الان می خوام به گیتی زنگ بزنم بعد بهت زنگ می زنم می گم چی گفت

مرسی پریا جونم

آره راز جون واقعا فقط باید خدا توکل داشت

نجمه جونم من مهندس معمار و همسری مهندس صنایع من دارم کلاس interior می رم با مدرک خیلی عالی از انگلیس که

همه جا اکی هست.

سطح زبان هم راستش رو بخوای تا شروع می کنم خوب می شم و امیدوار به محض اینکه می ذارم کنار خیلی یادم میره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوستان تورنتو یی سلام

من خیلی‌ استرس دارم ، پیدا کردن خونه نزدیک یوفت، مهد واسه نی‌نی، جا افتادن تو شهر نو، جاهای خرید، حراجیها، دوست پیدا کردن...

به کمک و رهنمایتون احتیاج دارم.

من گواهی رانندگی از کبک دارم، آیا باید دوباره تورنتو امتحان بدم؟
مامان شیرین گل. من هم تابستون دارم بر می‌گردم تورنتو. دنبال مهد هم دارم می‌گردم ولی‌ فکر کنم مسیرم با تو خیلی‌ فرق داره. اگه تو گوگل بگردی دنبال ontario daycare inspection لیست همه مهد‌ها با نتیجه inspection شون میاد. در ضمن اگه حقوق خانوادتون پایینه میتونی‌ subsidy بگیری اونجا هم نگران تنهایی‌ نباش قرار میزاریم هم دیگرو میبینیم. ایرانی‌ خیلی‌ زیاده تو تورنتو. چند ساله کبک گواهینامه گرفتی‌؟ اگه بالای سه سال باشه فکر کنم برات تبدیلش می‌کنن ولی‌ اگه زیر سه سال باشه باید دوباره امتحان بدی
http://www.health.gov.on.ca/en/public/publications/ohip/ohip_eligibility.aspx
طبق این شرایط باید اقامت داشه باشی‌ یا با شرایط این وبسایت ویزا کاری باشی‌،تازه چند ماه هم باید از اقامتت تون انتاریو بگذره تا بهت بیمه‌ درمانی بدن، استانهای دیگه هم فرق میکنه من خبر ندارم ولی‌ بیمه‌ کاری اگه شرکت قبول کنه با بقیه فرقی‌ نداره اونهم اگه جایی‌ اینجا کار کنی‌ بعد از سه‌ ماه اون شرکت بیمه‌ میکنه
چون سر آمد دولت شب‌های وصل - بگذرد ایام هجران نیز هم
من درباره اون اطلاعات خودم جایی‌ نخوندم ولی‌ شوهر دوستم گویا جایی‌ خونده بود ولی‌ اگه اینجا رو بخونید تعداد تقریبی که در هر رشته میخوان رو نوشته، این وبسایت وکیل خودم هست سما جان معمار هم میخوان
http://hoori.ca/%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D9%86%DB%8C%D8%B1%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5/
نسیم جان همسایه ما همبر ریور ماما هست دکترم هم اونجاست ولی‌ از منطقه ش میترسم خطرناک هست تو تورنتو جا سیاه پوستها است، حالا نمی‌دونم واقعا کجا برم دو تا دوستام هم مونت سینایی زایمان کردند خیلی‌ راضی‌ بودند ولی‌ به خونه ما خیلی‌ دوره ما بالای الگین میلس و 19 هستیم
مامان شیرین برو به این لینک:
http://www.toronto.ca/children/gcmapx.htm
روی مهد مورد نظرت که کلیک کنی بقیه اطلاعات مربوط به اون مهد مثل ریتینگ رو هم بهت میده.
اما موضوع مهم اینه که معمولا مهدهای با ریتینگ بالا(بالای 3.5) همه لیست انتظارهای طولانی دارن گه گاها تا بیش از دو سال هم میرسه. اینه که حتما از الان زنگ بزن به چند تا مهدی که مد نظرته و برای بچه ات جا رزرو کن. البته در زمان انتخاب میتونی home day care رو هم در نظر بگیری گه به نظر من برای بچه زیر 2 سال مناسبه.
مامان شیرین در واقع تنها نگرانی مهمت همون پیدا کردن مهده جاهای خرید و حراجیها رو ظرف چند روز میتونی متوجه شی دوست هم به راحتی پیدا میکنی اینجا پر از ایرانیه و امیدوارم بتونی خیلی زود جا بیفتی و دوستان خوب پیدا کنی.
مامان شیرین جان، تورنتو که غربت نداره اسمش شده تهرانتو پر ایرانی‌ هست، به قول دوستان میای اینجا خواستی‌ همدیگرو میبینیم، خونه هم من این هفته خونه یکی‌ از دوستم دعوت داشتم یک آپارتمان رنتال بود بدک نبود نزدیک u of t آدرسش اینه خواستی‌ یک زنگ بزن به مدیرش 77Howard Street, Toronto, ON
شهرزاد جون یه سوال داشتم این خانومه که پسرت رو پیشش می‌زاشتی تو اون مدت هیچوقت مریض نشد یا مسافرت بره؟ یه دوستی‌ به من گفت ایراد هوم دی کر‌ها اینه که اگه یه وقت معلمش مریض بشه یا بخواد جایی‌ بره میمونین که چی‌ کار کنین. من رو ترسوند؟ تجربه تو چجوری بود؟
من تا الان یه مهد تو میسیسگا پیدا کردم با ریتینگ خوب و شهریه ۱۱۰۰ دلار برا infant یکی‌ هم تو vaughan پیدا کردم که از اولی‌ به نظر بهتر میاد ولی‌ حالا قراره سه شنبه خالم بره ببینه ولی‌ شهریش همونه. هیچکدومشون هم waiting listi نیستند گفتند برا august جا دارند. اسم اولی‌ هست active kids دومی‌ هم dazzling stars اگه احیانا کسی‌ تجربه‌ای داره از این دو جا بهم بگه خوشحال میشم البته میدونم احتمالش کمه ولی‌ گفتم خدا رو چه دیدی
بهار جون ولی‌ حسابی‌ دقت کن همه بیمارستان‌ها خوب نیستند ما خونمون markham بود نزدیکترین بیمارستان بهمون هم north york general ولی‌ چون قبل از من یکی‌ از دوستام اونجا زایمان کرده بود من هم سر زایمانش بودم و برخورد‌هاشون رو دیدم دلم نمی‌خواست اونجا برم گشتم دیدم کلا سه تا بیمارستان تو تورنتو هستش که بخش زنان زایمان خیلی‌ تاپی دارند. mount sinai و sunny brook و credit valley که من رفتم credit valley با اینکه مسیرش یک کم دور بود ارزشش رو داشت تو بخش زایمان که یه پرستار فقط برای من بود. تمام معاینات رو هم خود دکتر انجام میداد نه پرستار ها. بعد هم که زایمان کردم اینقدر شب اول کمکم کردند پرستار‌ها که نگو. بعد بیمارستان ۱۴ تا اتاق خصوصی داره برای همین احتمال اینکه اتاق خصوصی بگیری خیلی‌ زیاده اون هم چه اتاق‌های شیکی هرکی‌ میومد دیدن من میگفت اینجا رو از کجا پیدا کردی عین هتل می‌مونه. تازه اتاق من از اتاق ترگل کوچکتر بود تو اتاق ترگل که راحت میشد یه دست گل کوچیک بازی‌ کرد.