نسیم جان ممنون از راهنمائیت واقعا فکرم رو مشغول کرده این انتخاب بیمارستان، فکر نمیکردم به این زودی مجبور باشیم انتخاب کنیم فکر کردم مثل ایران هفته آخر تصمیم میگیری، کردیت ولی که خیلی به ما دوره میسیسگاست شاید دکترم همین موت سینایی رو بگه، نمیدونم
چون سر آمد دولت شبهای وصل - بگذرد ایام هجران نیز هم
شما چیزی راجع به بیمارستان یورک سنترال نشنینیدید از همه به ما نزدیک تر هست ، فامیلی دکترم نظرش اینجاست، ولی متخصص زنانم خیلی از اینجا خوشش نیومد برا ژنتیک تست که گفتم. ببین راسیتش هم برام زایمان مهمه هم بعدش، چون یک بار سزارین داشتم اگه درد ناداشته باشه میخوام اپیدورال طبیعی زایمان کنم، بعدش تو ایران حتا بیمارستان خصوصی نوزاد رو میزارن تو بغلت میرن شب اول من که واقعا اذیت شدم با شکم پاره بچه داری هم کردم تا صبح همش دخترم بیدار بود، فردا صبحشم مرخصم کردند کلا هیجده ساعت هم نموندم، اینجا چطوره چند شب نگهت میدارند، شب اول بچه رو نگاه میدارند یک چرت بخوابی؟ شما طبیعی بودی یا سزارین؟
چون سر آمد دولت شبهای وصل - بگذرد ایام هجران نیز هم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یورک سنترال هم نمیدونم ولی سانی بروک شاید بهت نزدیکتر از مونت سینائی باشه. به هر حال که وقتی دردت شروع بشه هم باز حسابی وقت داری برا همین خیلی به نزدیکیش فکر نکن. من طبیعی میخواستم نشد سزارین شدم شب اول بچم پیشم بود ولی شوهرم هم بود بعد که دیدیم گریه میکنه آروم نمیشه پرستار رو صدا کردیم اومد کمکمون. صبح هم برگشت من رو برد دستشویی پشتم رو دستمال کشید. بعد ارشان یه مشکل پیدا کرد ۴۸ ساعت مراقبتهای ویژه بود که خوب باز پرستارهای اونجا هم تو شیر دادن و اینها خیلی کمکم میکردند. اینجا طبیعی رو ۲۴ ساعت نگاه میدارن سزارین رو ۴۸ ساعت ولی اینجا چون اتاق هاش زیاد بود و جای خالی داشتند گفتند چون بچت مجبوره یه شب دیگه بمونه تو هم اگه بخوای میتونی بمونی. خود دکتره زنانت کدوم بیمارستانه؟ همونجا فکر کنم باید بری. معمولا وقتی دکتر مشخص میشه بیمارستان هم مشخصه.
فروشگاه هدیه ی گروه سیمیا برای ایرانیان خارج از کشور فعال شد!
کیک های شکلاتی بی بی ،دسته گلهای زیبا و سایر هدایا، سورپرایزهای فوق العاده ای هستند که از این طریق میتونید در مناسبتهای مختلف برای عزیزانتون در ایران ارسال کنید.
mamnoon dustaye golam, vase mahd az alan shoro mikonam alan gheymat haye khod unniv ro didam mahi 01800,1300$ kheyli balast man daneshjoo khaham bud va shoharam ham US yani fek mikonad mesle single mom hesab misham ya mitunam subsidy begiram govahinameam zir e 3 saal ast mashin ham nadarim vali vase toronto bayad hatman begiram
nasim joon bardia 6 mah pishe on khanume bood ke faghat 1 bar yadame goft vaghte dr daram o kolli mazerat khast ke dr vaghtesho avaz karde o natuneste ba dokhtaresh vase negahdarie bacheha hamahang kune kolan kheili khanume moratabi bod.
mamane shirin to felan vase subside register kon chon kheili khoshbinanane 6 mah tool mikeshe ta nobat behet berese bad az on madareketo barresi mikunan o behet miga ke vajede sharayet hasti ya na?
نسیم جان شما میخوای بری می سی ساگا؟ یکی از دوستان نی نی سایت همین شهر رو به من پیشنهاد کرده. میشه در موردش اگه چیزی میدونی بهم بگی؟ راستی از کجا باید بفهمیم که مهد ویتینگ لیست داره یا نه؟
انوشه جون متاسفانه نه ولی سال اولی که کانادا بودم اونجا بودم بعدش هم که درسم ویندزر تموم شد سه سال اونجا زندگی کردم موقعیی هم که خونه خریدیم چون میخواستیم پیش خرید کنیم مورد خوب اونجا پیدا نکردیم مگر نه به نظر من بهترین جای تورنتو هستش. خود میسیسگا شیشمین شهر بزرگ کاناداست برا همین اکثر امکانات رو داره و مجبور نیستی دم دقه بری تورنتو. رفت و آمدش هم خیلی راحته با ماشین که دو سه تا اتوبان اصلی ازش میگذره که راحت هرجای شهر بخوای میتونی بری برای رفتن به دون تون هم قطار و اتوبوس داره که نیم ساعته میتونی بری دون تون. فقط سعی کن حول و هوش square one جا پیدا کنی که رفت و آمدت راحت باشه. من و مهدی که همش میگیم در اولین فرصت که اوضاع کار و زندگیمون مشخص بشه خونمون رو میفروشیم میریم میسیسگا یه جا رو میخریم. راستی یه شهردار داره ۹۲ سالشه ۴۲ ساله شهردار میسیسگاست ببینیش عاشقش میشی عین جوونها انرژی داره. اون جوری که اون بالا پایین میپره من نمیتونم دو سال پیش با مشعل المپیک دویید. حتا CNN در موردش برنامه درست کرده بود به عنوان یه شهردار موفق که تونسته یه شهر رو از هیچی به شیشمین شهر بزرگ کانادا تبدیل کنه اون هم بدون هیچگونه بدهی.
تو اون منطقه هم ساختمونهای Daniels و Tridel خیلی خوبن. Tridel ساختمونش بهتره ولی Daniels یه کوچولو جاش بهتره. اگه اون منطقهای که من میگم برین نزدیکتون یکی از بزرگترین کتابخونههای تورنتو هستش، یه ورزشگاه هست یه مرکز کارهای هنری هستش و یک مرکز خرید خیلی گنده که بعضیها میگن بزرگترینه تو تورنتو بعضیها میگن دومین بزرگترین که حالا خیلی هم فرق نمیکنه مهم اینه که بزرگه. دو سال پیش یه محل جشن و فستیوال هم درست کردند که واقعا تابستون هر آخر هفته فستیوال توش برقرار بود. در طول هفته هم مجانی فیلم میزارند اونجا، کلاسهای ورزشی برگزار میکنند. خلاصه که خودش به تنهایی بدون نیاز به تورنتو شهره ولی خوب با تورنتو هم با ماشین فقط ۲۰ دقیقه فاصلست.
تنها ایرادش اینه که مغازه ایرانی نداره مغازه ایرانی بخوای باید نیم ساعت رانندگی کنی بیای North York. که خوب این برای ما مهم نبود حالا ممکنه برا یکی خیلی مهم باشه. یا اکثر ایرانیها تو اون منطقن که خوب ما هر بار خونه کسی میخواستیم بریم باید میومدیم تا اونجا ولی خوب ما چون ماشین داشتیم خیلی سختمون نبود
ممنونم نسیم جان از اطلاعات خوبت اگه ما دانشگاه مک مستر بریم به نظرت میتونیم تو شهر می سی ساگا زندگی کنیم؟ راهش دور نیست تا دانشگاه؟ اتوبانش تا دانشگاه ترافیک میشه؟ به نظرت من اگه پارسا رو ببرم مهد دانشگاه بهتره یا تو همون می سی ساگا دنبال مهد بگردم؟ اگه ما بخوایم اینجا خونه بگیریم که بتونیم راحت به همیلتون هم رفت و امد داشته باشیم کدوم قسمتش دنبال خونه بگردیم؟