2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام دوستای عزیز من همش میام اینجا رو میخونم میرم امیدوارم همه دوستان عزیز به هدفهاشون برسن
راستی کسی از بچه ها از ممول خبر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قرار بود بره مصاحبه کاری بعدش بیاد برامون بنویسه ناپدید شد!!!!!!!!!!!!!!
خواهش می کنم گلاره جان

امیدوارم بتونین به سلامتی برین

اول خیلی سخته به شما با ایم دلار اما وقتی انشاالله کار پیدا کردین و افتادین رو غلتک درست می شه باید صبر کنی اما می ارزه
سلام به همه دوستان
اگر هوای مشهد کردی این سایت رزرو هتل اپارتمان های مشهدی هم برای رزرو هتل و هم به دو نفر از اعضا سایت به قید قرعه سفر به مشهد هدیه میده توی
قسمت اعضا ثبت نام کنید التماس دعا www.hotelafzar.com
نسیم جونم باید یه کسی رو پیدا کنم که حداقل یک سال اونجا بوده باشه و بتونه تضمین کنه که ما اگه کمکی بخوایم اونا هستن

نسیم مصی هم موافقت کرده حالا هیچ کس رو پیدا نمی کنم.می بینی؟

حالا باید یه سری ببینم می تونم وبلاگ و اینا پیدا کنم
نسیم جون خوبی>؟ ولنتاین خوش گذشت؟ جایی که رفتین کجا بود اطراف بود؟امیدوارم خستگیتون در اومده باشه
سفر با نینی 6 ماهه خیلی خیلی مزه می ده.بعدا منظورمو می فهمی هههههههه

نسیم جون مغازه ی کاترز که نزدیکمون باشه کجاس؟انگار نزدیکترینش نیو وست مینستره؟ شما از کدومش خرید می کنی؟

کلا مغازه ای وسایل بچه و نوزاد داشته باشه کجاس؟ یه مقدار تو لاندن دراگ هست ولی زیاد متنوع نیس
مثلا من مسواک انگشتی پسرمو فراموش کردم بیارم اینجا نمی دونم از کجا باید تهیه کنم

یکی هم... نخندیا ههههه قلموی رنگ مو رو فراموش کردم بیارم! حالا من موندم و یه رنگ مو و ریشه ی موی در اومده ههههه
اینجا ظاهرا فقط اپلیکاتور هست اره؟جایی نیست تهیه کنم؟؟ کم مونده با انگشتم رنگ کننم موهامو بخدا!
مرسی‌ مهسا جون. شما چی‌ خوش گذشت؟ چی‌ کار‌ها کردین؟ ارشان خوب بود خوشبختانه البته جا خوابش که عوض میشه شب دیرتر می‌خوابه و نصفه شب یه بار بیدار میشه ولی‌ خوب دیگه.

من هم میرم هامون نیو وستمینستر برا کرترز. وسایل بچه میتونی‌ بری Babies R Us البته ماله اینجا اصلا به بزرگی‌ و کاملی مال تورنتو نیستش ولی‌ باز هم بهتر از هیچیه. Super Store هم یه چیزهایی‌ داره Walmart هم همینطور. ارشان که هنوز بی‌ دندونه ولی‌ فکر می‌کنم تو super store مسواک انگشتی دیدم.

ههههه مامان من هم مشکل قلمو پیدا کرده بود ولی‌ پیدا کرد نمیدونم از کجا خودش میرفت گشت و گزار برا خودش از یه جاهایی‌ خرید میکرد که من حتا اسم‌شون هم نشنیدم ولی‌ یه آشنا داریم پورت مودی آرایشگاه داره بذار از اون بپرسم بهت میگم. ممکنه اصلا بشه از خودش خرید.

ببین من باز هم میگم بیا یه بار هامون رو ببریم این کلاس ارشان یه حالت زمین بازی‌ سرپوشیده داره برا بچه‌های زیر ۵ سال یه ساعت‌هایی‌ ساعت بازی‌ آزاد دارند. هم ما با هم آشنا میشیم هم هامون بازی‌ میکنه در ضمن من می‌تونم یه مهمون مجانی‌ ببرم. حالا هی‌ من میگم هی‌ تو بهم محل نزار بعد که ما رفتیم تورنتو میگی‌ دیدی نسیم رفت من تنها شدم هههههه