2777
2789
نسیم جون نلی جون و ممول عزیز دوستایی که ونکوور هستید
نظرتون درمورد محله ی کوکویتلم و پورت مودی میشه بگین?
خیلی دور نیست?
با توجه به اینکه منوشوهرم جایی مشغول بع کار نیستیم وقرار نیست باشیم,مورد خوبیه?
ظاهرا قیمتهاش به نسبت نورث و وست و داون تاون و... بهتره
میتونم جسارتا بپرسم شماها کجا میشینید و شرایطتون چیه? البته اگه دوس داشتید جواب بدیدا ناراحت نمیشم میدونم خصوصیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهسا جون من و مهدی از ککلتم خیلی‌ خوشمون اومد به نظر من خیلی‌ مدرن تر از خیلی‌ جاهای دیگه ونکوور هستش با قیمت کمتر میتونید امکانات بیشتر بگیرید نزدیک مرکز خرید بزرگ هم هست یه مغازه ایرانی‌ خیلی‌ خوب هم داره. تنها ایرادش اینه که باید حتما ماشین داشته باشین چون تو مسیر اسکای‌ترین نیستش. ما الان برنابی می‌شینیم نزدیک برنتوود مال ساختمونمون نسبت به آپارتمان‌های ونکوور شیکه ولی‌ من خیلی‌ از منطقهاش خوشم نمیاد ولی‌ خوب اون ور خیبونمون اسکای‌ترین هستش و مهدی راحت میره و میاد نزدیک اتوبان هم هستیم برای همین من راحت میرم تا نورث ونکوور و ککلتم. من خودم خیلی‌ با دانتون کاری ندارم همه کارهام همین دورو بر انجام میشه کلاس ارشان و مطب دکترش و دکتر خودمون هم نورث ونکوور و وست ونکوور هستش که از اینجا راحت تر میشه رفت تا از دون تون. مغازه ایرانی‌ هم میرم ککلتم که باز از اینجا نزدیک‌تره تا از دون تون. ولی‌ اگه کار مهدی نبود ککلتم رو انتخاب می‌کردم
والا یکی که با ما گفت تا یک سال دیگه اسکای ترینش راه میفته
ببین من یکبار،شب رفتم، حس کردم ازینجا که الان هستیم خیلی دوره ولی بقول کسی که باهامون بود،میگفت شما میگی دوره،منظورت از کجاس?از خونه مامانت از محل کارت از کجا هههه دیدم راس میگه برای من نباید فرقی بکنه

پس گفتی محل خوبیه...پورت مودی بهتره یا کوکوتلم? نزدیک کدوم مرکز خریده که گفتی?یعنی تو میگی برای کسی با شرایط من اگه اونجا باشیم لازم نیس جای دیگه بریم?همه چی اطرافش هس?
یکی از فامیلامون وست هستش ولی اونجا با این قیمتا اپارتمانهای قدیمی میدن که لاندریش تو طبقه است و اصلا دوس ندارم.

اینارو دارم میپرسم چون شب عید میریم ایران یه ماهه جمع کنیم،دیگه جدی بیایم!
واسه همین دارم تحقیق می کنم درمورد منطقه ای که بعدا قراره خونه بگیریم.

چی شد شما رفتید برنابی?
راستی شنیدم تو کوکویتلم هم ایرانی زیاده اره?
اسکای ترینش تازه یک سال دیگه شروع به ساختنش میکنند گفتند تا ۲۰۱۶ ساخته میشه. دوستتون ولی‌ کاملا راست گفته از کجا دوره؟؟ ههههه

به نظر من ککلتم بهتر از پورت مودی هستش. نزدیکش ککلتم سنتر هستش که مال بزرگیه با یه ربع رانندگی‌ هم میرسی‌ به مترو تون که بزرگترین مال بی‌ سی‌ هستش. ببین ما یکی‌ از دوستامون اونجان میگه من سالی‌ ماهی‌ یه بار هم نمیرم داون تون همه کارهام رو همین‌جا انجام میدم. من خودم آپارتمان نو باشه برام مهم بود و مثل شما با بودجه ما تو نورث و وست آپارتمان‌های قدیمی‌ به بودجمون میخورد.

من راستش تو کیجیجی چک می‌کردم بعد اگه از عکس‌های یه خونه خوشم میومد میزدم تو گوگل مپ ببینم چقدر با وسایل حمل و نقل عمومی‌ با محل کار مهدی فاصله داره. بعد طبق تجربه‌های قبلیم میدونستم آپارتمان خوب رو میشه از اشپزخونش شناخت برا همین عکس اشپزخونشون رو نگاه می‌کردم اگه وسایلش استیل باشه معلومه براش خرج شده و خوب احتمالا بقیه‌اش هم خوبه. دیگه اون‌ها رو می‌رفتیم می‌دیدیم. چند جا تو دانتون دیدیم ولی‌ اون‌هایی‌ که از لحاظ کیفیت می‌پسندیدم با بودجه ما خیلی‌ کوچیک می‌شدن بعد اینجا چند تا رو دیدیم که پسندیدیم. ولی‌ همون موقع هم تو ککیلتم ساختمون خوب زیاد بود ولی‌ تنها ایرادش این بود که وقتی‌ تو گوگل مپ چک می‌کردم با وسایل حمل و نقل عمومی‌ یک ساعت تا داون تون راهه برا همین ردش کردیم. ولی‌ راستش رو بخوای چند شب پیش که خونه همین فامیلمون بودیم تو راه برگشت می‌گفتیم اگه میخواستیم اینجا بمونیم می‌رفتیم ککیلتم.
می‌می جان من ویند دارم راضیم خوبیشم اینه که از این قرارداد‌های سه ساله مسخره نباید ببندی بد توش گیر بیفتی قیمت هاشم مناسبه خیلی‌ من الان ماهی‌ ۴۵ دلار میدم در کّل کانادا با هرکی‌ بخوام می‌تونم هرچقدر می‌خوام حرف بزنم. بچه‌هایی‌ که چت آر هم داشتند راضی‌ بودند. ولی‌ معروف‌ترین‌ها راجرز هستش و بل و تل آس و فایدو.
می‌می جان من ویند دارم راضیم خوبیشم اینه که از این قرارداد‌های سه ساله مسخره نباید ببندی بد توش گیر بیفتی قیمت هاشم مناسبه خیلی‌ من الان ماهی‌ ۴۵ دلار میدم در کّل کانادا با هرکی‌ بخوام می‌تونم هرچقدر می‌خوام حرف بزنم. بچه‌هایی‌ که چت آر هم داشتند راضی‌ بودند. ولی‌ معروف‌ترین‌ها راجرز هستش و بل و تل آس و فایدو.
مرسی نسیم جون از راهنماییت پس از لحاظ انتن دهی مشکل نداشتی
اخه بعضی از اینها هر جایی خوب انتن دهی ندارن مثلا داخل ساختمونها قطع میشن

بازم ممنون از راهنماییت راستی انلیمیت اینکامینگش فیری هست ؟
[خدایا شکر همه نعمتات]
کانادا هم هواوی را به بهانه های امنیتی کنار گذاشت
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مدتی پیش بود که کمیسیون امنیتی کنگره آمریکا بعد از یک تحقیق یک ساله اعلام کرد که دو شرکت بزرگ مخابراتی چین یعنی Huawei و ZTE امنیت آمریکا را تهدید می‌کنند و باید از ادامه پروژه‌های آنها در این کشور جلوگیری کرد.

اعضای این کنگره اعلام کردند که این دو شرکت نمی‌توانند استقلال خود در برابر نفوذ دولت چین را حفظ کرده و ممکن است فعالیت‌های آنها به جاسوسی اقتصادی یا نظامی برای حملات سایبری منجر شود.

حالا اما یکی از مقامات پیشین سرویس امنیت اطلاعات دولت کانادا هم با چنین دلایلی حضور شرکت Huawei در این کشور و فعالیت‌هایش را تهدیدی جدی برای امنیت کانادا می‌داند. �ری بویسورت� معتقد است که دولت کانادا باید از فعالیت Huawei برای ساخت یک شبکه اطلاعاتی و مخابراتی برای دولت این کشور جلوگیری کند.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=600852176597040&set=a.385570458125214.113666.292333377448923&type=1&theater
می‌می جون راستش شده دیدم که یه جاهایی‌ که راجرز آنتن میده این نمید ولی‌ اینقدر این دفعات محدود بوده که اذیت نشدم. شنیدم مبیلیسیتی خیلی‌ جالب نیست ولی‌ به غیر از اون بقیه خوبن. آره هم اینکامینگ هم اوتگینگم با همین ۴۵ دلار هستش یکی‌ از مزایایی که برای ما داشته اینه که دیگه تلفن خونه نگرفتیم. من پلن ۴۵ دلاری رو دارم مهدی ۲۵ دلار که مال اون هم داخل شهری که زندگی‌ میکنی‌ هرچی‌ زنگ بزنی‌ یا بهت زنگ بزنن مجّانیه. برا همین وقتی‌ میخوایم به دوستامون جاهای دیگه کانادا زنگ بزنیم از موبایل من استفاده می‌کنیم ولی‌ اگه یکی‌ عین ما خیلی‌ تماس با جای دیگه نداره همون ۲۵ دلار کافی‌ هستش.
کیان جون به نظر من مشکل اینی نیست که اینا نوشتن مشکل اینه که تو کمپانی‌های بزرگ مخابراتی کلی‌ این کله گندهها سرمایه دارن و اصلا به نفعشون نیست که کمپانی‌های دیگه بیان کار این‌ها رو کساد کنند. به خصوص که این کمپانی‌های کوچیک خیلی‌ قیمت‌های بهتری هم دارند. و این خیلی‌ به نفع کمپانی‌های بزرگ نیست برا همین از هر راهی‌ که می‌تونن میخوان جلو پای این‌ها سنگ بندازن.
نسیم جون ببخشید هی مزاحمت میشم چندتا سوال

اول اینکه سشوار خوب!اینجا چه مارکی خوبه و برای خریدش کجا باید برم?

فروشگاهای معروف لوازم خونه مثه ظروف و وسایل اشپزخونه یا
ا وسایل تزیینی یا وسایل حموم و اتاق خواب و... کجاها هست?

الان که اکثرا حراج هستن,بعد عید اردیبهشت حراجی نیست?

بعد اینکه مال های معروف اینجا به چه اسمهایی هستن? من فقطpacific centre رفتم مه نزدیکمون بود
میخوام بیشتر بشناسم بقبهرو

دستت درد نکنه کت همیشه به سوالها جواب میدی