2777
2789
سلام مامانهای عزیز . یک سوال ازتون دارم اگر امکان داره کمکم کنید. نامزد خواهرم کاندااست میخواداز آنجا وسایل آرایشی وادکلن برای عروسیشون خرید کند وبیارد اگر امکان داره یک مارک خوب با قیمت بهم بدهید خیلی ممنون میشوم
سلام بچهها
من خواننده خاموش این سایت بودم
تازه ویزای مهاجرتمون اومده و استرسم تازه شروع شده
ما باید کبک بریم ولی در مورد کار شوهرم وخودم و وضعیت تحصیلی پسرم بسیار نگرانم.
من تو ایران پزشک هستم ولی میدونم اونجا هیچی نیستم و شوهرم هم فوق عمران داره .
پسرم اینجا کلاس اوله.
سطح زبان انگلیسی و فرانسه من در حد متوسطه و شوهرم در حد مبتدی.
من هیچ آشنای نزدیکی در کانادا ندارم لطفا در مورد کارو هزینه های زندگی و اینکه چه جیزهایی در ماههای اول ضروریه که با خودم بیارم به من اطلاعات بدین .
ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راز گل سرخ مرسی از پاسختون.
اگه در مورد خاص ما (رشته و تحصیلی و سطح زبان ما ) کسی اطلاعاتی داره خواهش میکنم به من اطلاعات بده.
تو این یک سوال دیگه هم دارم :چقدر پول همراهمون باشه برای بار اول ؟
کمک های social آیا واقعا وجود داره و اگه هست چقدره؟
باز هم ازتون متشکرم.
کاشی دوستان بهارک را زودتر راهتمایی کنند معلومه طفلی خیلی نگرانه
منم خواننده نسبتا خاموش این تاپیکم
من قصد مهاجرت به استرالیا را دارم ولی به تمام تاپیک های مهاجرت سرمیزنم
پروانه به خرس گفت: دوستت دارم... خرس گفت: الان میخوام بخوابم،باشه بیدار شم حرف میزنیم... خرس به خواب زمستانی رفت و هیچوقت نفهمید که عمر پروانه فقط 3 روز است... آدمای زنده به گل و محبت نیاز دارن ومرده ها به فاتحه! ولی ما گاهی برعکس عمل میکنیم! به مرده ها سر میزنیم و گل میبریم براشون, ولی راحت فاتحه زندگی بعضیارو میخونیم ! گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمر شکوفه هاست! بیائیم ساده ترین چیز رو ازهم دریغ نکنیم.
درضمن بهارک جون نسیم مامان ارشان تو این تاپیک خوب دوستان را راهنمایی میکنه باتوجه به اینکه پسرگلت کلاس اوله نسیم جون معلم هستش میتونه کمک کنه

پروانه به خرس گفت: دوستت دارم... خرس گفت: الان میخوام بخوابم،باشه بیدار شم حرف میزنیم... خرس به خواب زمستانی رفت و هیچوقت نفهمید که عمر پروانه فقط 3 روز است... آدمای زنده به گل و محبت نیاز دارن ومرده ها به فاتحه! ولی ما گاهی برعکس عمل میکنیم! به مرده ها سر میزنیم و گل میبریم براشون, ولی راحت فاتحه زندگی بعضیارو میخونیم ! گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمر شکوفه هاست! بیائیم ساده ترین چیز رو ازهم دریغ نکنیم.
سلام بچه ها. یه چند وقتی‌ ارشان بداخلاق شده نمیدونم چی‌ کار کنم. نمیدونم دندونشه یا چیز دیگه. بیشتر از ۵ دقیقه یه جا بند نمیشه همش گریه میکنه. انگار همش خوابش میاد به زور میخوابونمش ۱۰ دقیقه بعد بیدار میشه باز روز از نو روزی از نو.

بهارک جون در مورد وضعیت کاریتون خیلی‌ نمیتونم کمکت کنم میدونم پزشک‌ها خیلی‌ سختشونه که امتحان‌ها رو پاس کنند و وارد سیستم بشن. شوهرت باز احتمالا راحت تر میتونه وارد بشه. البته تو کبک باید فرانستون رو خوب کنید. در مورد پسرت حتما باید مدرسه فرانسه زبان بره. طبق قانون کبک اگه پدر و مادر تو مدرسه انگلیسی درس نخونده باشن بچشون حتما باید مدرسه فرانسه زبان بره. و فکر می‌کنم سال اول تو یه کلاس میذارنش با همه بچه‌هایی‌ که تازه اومدن و فرانسه بلد نیستن (تا چند سال پیش کبک اینجوری بود) مگر اینکه تو این چند سال سیستمشون مثل بقیه کانادا شده باشه در اون صورت بچه رو با همسناش تو یه کلاس میزارن و روزی یکی‌ دو ساعت میفرستنش پیش معلم زبان یا اون میاد تو کلاس باهاش کار میکنه. دولت هم یه کمک‌هایی‌ میکنه ولی‌ خوب اگه میخواین زندگی خوبی‌ داشته باشین بهتره روی ماهی‌ ۴۰۰۰ دلار حساب کنید.

در مورد اوردن وسایل نظرات متفاوته خیلی‌ از بچه‌ها وسایلشون رو از ایران اوردن و راضین خیلی‌‌ها هم همین‌جا خریدن و راضی‌ هستند. باید ببینین شما چجوری ترجیح میدین.

آهان یه چیز دیگه. وقتی‌ میاین اینجا اولش اجاره‌ نامه یک ساله امضا نکنید دست خودتون رو باز بزارید که هر جای کانادا شرایط بهتری براتون پیش اومد برین. به قول دوستان ساسکچوان یا مانیتوبا الان کار زیاده. من نمیگم از اول برین اونجا ولی‌ همه اونجا‌ها دنبال کار بگردین هر جا کار پیدا شد برین.
سلام دوستان کانادایى یه سوال داشتم

من ٢ سال که کانادا هستم تو این ٢ سال هر وقت خواستم ایران برم تو همین ماهاى ژانویه فوریه بوده برا همین چون الان همه چى خوب اف خورده خصوصا بعد از باکسین دى تونسته بودم کلى خرید کنمممممم امسال اگر خدا بخاد قراره بهار یا تابستون بریم ایران

برا همین میخاستم بدونم تخفیفى خوب فقط تو همین ماها ژانویه هستش یا نه تو بهار تابستونم همچین تخفیفیا خوب میزارن اگر بگیید چه ماهاى ممنون میشمم
سلام دوستان ساکن کانادا خوب هستید؟

لطفا من رو راهنمایی کنید شهر کلگری کانادا برای زندگی چطوره ؟ و یا کلا کدوم شهر کانادا رو برای زندگی پیشنهاد میدید که از هر لحاظ خوب باشه ..

در مورد پناهندگان کانادا اطلاعی دارید؟ وضعیتشون چطوریه؟ در مورد شلتر ها و کمک های دولتی که بهشون میشه چی اطلاعاتی دارید ممنون میشم من رو راهنمایی کنید؟
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435