2777
2789
شهرزاد جون ما برای آگست میایم تورنتو که من از سپتامبر باید برگردم سر کار. راستش من خودم فکر می‌کنم بچه از یک سال و نیمگی که تادلر محسوب میشه اگه بره مهد بهتر از هوم دی‌کیر هستش چون بالاخره از اون سن یه سری آموزش‌هایی‌ میدن که مهمه ولی‌ واقع قبل از اون بی‌خودی فقط آدم داره پول میده و کارهایی‌ که میکنند هرکی‌ یه بار تو زندگیش بچه داری کرده باشه بلده. تازه بعد که تادلر بشن هزینه مهد میاد پایین. برا همین دنباله یه جایی‌ هستم برا ۶ ماه تا یه سال بعدش میزارمش مهد.
سلام
من 4 روزه رسیدم ونکوور.......

نسیم جان ایران همه جیز هست،سرلاک برنج نستله هم هست خیلی خوبه.پممرز و هاگیز مخصوصا با خودت بار نکن هم به راحتی گیر میاد هم الکی حجم زیاد تو بارت میگیرن
مغازه هایی هستن که مواد بهداشتی میفروشن،تو همین نی نی سایت میتونی شماره هاشونو برداری نزدیک جایی که میرین بخری یا مخصوصا خیابون مجدیه ظاهرا مرکزشه
پپستونک و شیشه شیر و...در صورت لزوم خیابون بهار هست یا یه سری مغازه تو خیابون ولیعصر
اگه داروی خاصی هست براش بیار.
شیرخشک رو منم همین مشکلو دارم مارکای اینجا و اونجا فرق دارن
الان نمیدونم چی بدم میشه راهنماییم کنی،?یه نقر بهم سیمیلاک پیشنهاد کرد
من تهران بودم این اواخر به به جونیورز خریدم مخصوص بچه های بزرگتره اما انگار مشبابهش اینجا نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نسیم اتفاقا منم کاملا باهات موافقم که بچه تا 2 سالگی اگر home daycare بره بهتره چون تو اون دوره آموزش خاصی نیاز نداره و بعدش بره مهد بهتره. از اون لحاظ گفتم شاید برای بچه یک ساله خوب نباشه اونجا جون بیشتر بچه هایی که اون موقع پیش خانمه بودن بالای 4 سال بودن و یک سری هم برای بیفور و افتر اسکول میومدن که بردیا اصلا اونجا رو به اون دلیل دوست داشت که میتونست با بچه های بزرگتر باشه. فقط یک بچه 1.5 ساله اونجا بود که بعضی روزها میومد. راستش آدم واسه بچه کوچولو وسواسش بیشتره باید خودت بری ببینی و انتخاب کنی. خونه خانمه ظاهرا تمیز بود ولی یک بوی خاصی میداد که من هر روز که بردیا رو برمیداشتم اون بو رو میداد البته اینها چیزهای مهمی نیست و من در مجموع از انجا راضی بودم چون خانمه خیلی مهربون و دلسوز بود و بردیا هم دوستش داشت . البته بردیا روزی 2.5 از اونجا میرفت یک مرکز بازی آموزشی که نزدیک خونه خانمه بود.
حالا تا اون موقع فرصت زیاده و میای بررسی میکنی و انتخاب میکنی.
راستی من روزی 30 دلار به رجینا میدادم از ساعت 7 تا 6 هم معمولا اونجا بود بردیا.
سلام به همه دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

نسیم جان لطف میکنی‌ یه توضیح برا من بدی شناسنامه و پاس ایرانی‌ ارشان جون چطوری گرفتی‌؟چه قدر زمان برد؟ایران کی‌ گرفت؟چیز خاصی‌ می‌خواد یا هر کی‌ بره بهش میدان؟
مهسا جون مرسی‌ از راهنمائیت. خیالم رو راحت کردی چون هرکی‌ یه چیزی میگه. در مورد شیر سیمیلک بد نیست ولی‌ به ارشان نمیساخت دستشوییش سبز میشد برای همین من به ارشان آنفامیل میدم که برا بچه‌های بزرگش هست آنفاپرو یا آنفاگرو. تو بیمارستان هم همین مارک رو به بچه‌ها میدن دکتر ارشان هم میگفت نزدیک‌ترین شیر به شیر مادره. اگه تلفنت رو برام بفرستی‌ فردا پسفردا بهت زنگ میزنم یه کم تبادل اطلاعات کنیم.
محبوب جون اگه پدر بزرگ پدری بچه ایران هستش میتونه همه کار‌ها رو براش انجام بده ولی‌ اگه نیست یا در قید حیات نیستند باید برین یه آفیس notary public تو کانادا یه وکالت نامه بنویسین برا هرکی‌ میخواین تو ایران. بعد اون فرد میتونه بره دنبال کار ها. باید اول birth certificate رو ببرن وزارت امور خارجه اونجا بهشون یه برگه‌ میدن که باهاش می‌تونن برن ثبت احوال شناسنامه بگیرن بعد دوباره شناسنامه رو باید ببرن وزارت امور خارجه برای پاسپورت.

در ضمن یکی‌ برای من تعریف کرد که مدارک رو فرستادن آمریکا برای یکی‌ از فامیلاشون بعد اون‌ها از داخل آمریکا فرستادن دفتر حفاظت منافع و کارشون انجام شده. ولی‌ برای اون کار باید اول birth certificate رو بفرستین اتاوا foreign affairs تاییدش کنه بعد همه فرم‌ها رو پر کنید بفرستین برا فامیلتون آمریکا که اون‌ها بفرستن دفتر حفاظت منافع. (البته چون من این رو فقط شنیدم و خودم از این مسیر اقدام نکردم مطمئن نیستم بشه ولی‌ یکی‌ میگفت این کارو کرده و گرفته).
نسیم دوست من بچه اش امروز تو ونکوور بدنیا اومده می خواد برای شناسنامه و پاسپورتش از ایران اقدام کنه.Birth certificate رو لازمه بفرسته اتاوا که تایید بشه یا نه؟خیلی فرصت نداره چون اونایی که براش می خوان ببرن ایران تا 8 فوریه می رن.
ممنون نسیم جون بابت توضیحی که دادی عزیزم

یه سوال دیگه چجوری می‌فرستن براتون؟با پست؟یا کسی‌ میاره؟ مشکلی‌ پیش نمیاد چون پاسپورته؟

مگه اتاوا هنوز کار می‌کنن که بفرستیم اونجا؟
محبوب جون کسی‌ داره میا‌ره متأسفانه از ایران نمیشه پاسپورت رو پست کرد. اتاوا وزارت امور خارجه کانادا باید تایید کنه مگرنه سفارت که بستست. باید birth certificate رو بفرستید به علاوه یک نامه که توضیح بدین چرا باید این مدرک authenticate بشه.
بهارک جون معمولا رشته‌های مهندسی‌ خیلی‌ فرقی‌ باهم نمیکنند. مهدی مکانیک می‌خوند ترم اول رو کامل خودش پول داد ولی‌ از ترم دو به بعد چون نمره هاش خوب بود scholarship می‌گرفت. در ضمن به عنوان Research Assistant و Teacher Assistant هم تو دانشگاه برا استادش کار میکرد که یه پولی‌ می‌گرفت و زندگیش می‌چرخید ولی‌ خوب اون موقع مجرد بود و یه اتاق اجاره‌ کرده بود و زندگی‌ میکرد خانواده اگه بخوان فقط با اون پول زندگی‌ کنن نمیشه. البته میتونید مقداری هم وام بگیرین تو انتری میگن OSAP ولی‌ هر استانی اسم خودش رو داره این وام ها. اگه بری تو سعیت دانشگاه‌ها اطلاعات خوبی‌ میگیری. برای پذیرش هم اگه معدل لیسانستون خیلی‌ بالاست و نمره زبان خوبی‌ هم دارید که مستقیم اقدام کنید ولی‌ اگه نه متوسط هستید باید یه استادی رو تو دانشگاه پیدا کنید قانعش کنید که شما رو بگیره بعد دیگه هیچی‌ مهم نیست قبولتون میکنند.