2777
2789
نسیم جان مرسی از جوابی که دادی
با این وضعیت دلار در ایران فکر نمیکنم بتونم انقدر خرج و برج داشته باشم تو کانادا.
بچه ها اگه از وضعیت وامهای دانشجویی کبک کسی چیزی میدونه لطفا به من هم بگین.
واسه PHD رشته عمران میخوام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان پرهام جان با وجو.د اینکه شما یه فرزند دارین شرایط اینکه بتونین ویزا بگیرین که بعد برای پنتهندگی اقدام کنین خیلی سخته

چون کسایی که ویزا می گیرن براتون برای پناهندگی براتون یه کنفرانسی چیزی جور می کنن که از اوون طریق ویزا بگیرین و اقدام کنین

که برای یه بچه کوچیک برای کنفرانس اصلا دلیلی نداره ویزا بدن.

در کل هم تا اونجایی که می دونم بیمه نمی تونین بشین و خیلی شرایط پناهندگی کانادا درست حسابی نیست و بیشتر سمت اروپا خوبه که اونم با این وضع دلار همه جا داغونه

اما در کل خودم به پناهندگی به چشم خوبی نمی تونم نگاه کنم یه جوریه.
بچه‌ها حالا من یه سوال داشتم بچه‌ها کار‌های ارشان درست شده ما برای ۱۳ مارچ داریم میریم ایران می‌خواستم ببینم برای ارشان چی‌ باید ببرم؟؟؟ شیرش رو که حتما می‌برم چون میدونم اونجا نیست rice cereal هم که باید از هفته دیگه شروع کنه رو فکر کنم باید ببرم چون فکر نکنم این مدلایی که اینجا هست اونجا باشه قطره ویتامین دی رو هم که باید ببرم. دیگه چی‌؟؟؟؟؟ الان با این تحریم‌ها پوشک خارجی‌ پیدا میشه مثلا پمپرز یا هاگیز؟ اگه چیز دیگیی‌ هم فکر می‌کنید بهم بگین. برا هواپیما هم اگه چیزی باید همرام باشه براش بگین.
نسیم جان اونطرف کاری ندارن چون ویزای مهاجرتیه خودشون گفتن مانعی نداره ولی فرودگاه امام گیر می ده. اونطرف با ویزای غیر مهاجرتی نمی شه زیاد برد. مارو از خداشون هم هست که پول بیشتر ببریم. دوستانی که تازه رفتید راهنمایی می کنید؟ شما حواله کردید؟
بهارک جون من خیلی اطلاع دقیقی از شرایط تحصیلی ایالت کبک ندارم ولی فکر کنم اگر برای هر رشته ای بشه وام تحصیلی گرفت اونقدر نیست که بشه باهاش یک خانواده رو چرخوند مثلا الان برادرزاده من دانشجوی پی اچ دی دانشگاه وسترن انتاریوست و فاند داره بهش ماهی 1000 دلار میدن.
مسئله مهم دیگری که وجود داره اینه که خیلی از کسانی که میان اینجا و میرن پی اچ دی میخونن به خاطر اینه که با ویزای دنشجویی اومدن ولی شما که پی آر دارید چرا میخواید برید دنبال خوندن دکترا؟ میدونی که بعدها کار برای کسی که دکترا داره خیلی خیلی سخت پیدا میشه و اصطلاحا میگن این آدم Over qualified هست و استخدامش نمیکنن یعنی در واقع معمولا تو شرکتها اصلا نیازی به چنین کسی ندارن مگر اینکه بعدها بشه تو همون دانشگاه کار پیدا کرد.
من خودم رشته ام عمرانه و الان کار میکنم شرکتی که من هستم شعبه مرکزیش مونتریاله ولی اصولا الان اوضاع کار شرکت ما و بقیه شرکتهای با فیلد کاری ما خوب نیست امیدوارم وقتی شما میاید اوضاع بهتر شده باشه.
شهرزاد جون برات یه ایمیل زدم نمیدونم گرفتی‌ یا نه؟ از سپیده شنیدم بردیا رو پیش یه خانومی می‌زاشتی که راضی‌ بودی راستش من هم سخت درگیر گشتن دنبال مهد هستم یه مهد میسیساگا پیدا کردم ولی‌ خونمون شپپرد و ۴۰۴ میشه و ترجیح میدم مهد به خونه نزدیک باشه تا محل کارم. اگه جای دیگیی‌ رو هم می‌شناسی‌ که هزینش مناسب باشه ممنون میشم معرفی‌ کنی‌
نسیم جون من ایمیلی نگرفتم . من معمولا ایمیلهایی رو که از طریق نی نی سایت فرستاده میشه رو نمیگیرم.
آدرس ایمیل من اینه؟ shahrzad_samani@yahoo.com
من بردیا رو 6 ماهی گذاشتم پیش یک خانم هندی به نام رجینا که خانم خیلی خوبی بود و تو بیسمنتش بچه ها رو نگه میداشت. ببین نمیتونم بگم واسه یک بچه شرایط ایده آلی بود اونجا ولی چون اون خانم شناخته شده بود و 20 سال بود که این کارو میکرد من بهش اعتماد داشتم و بردیا هم اونجا رو دوست داشت ولی باید خودت بری ببینی تا تصمیم بگیری شایدت برای یک بچه یک ساله خیلی مناسب نباشه. این خانم خونه اش فینج و دان میلزه بهتون نزدیکه.
تازگی یکی از دوستان یک خانم ایرانی رو معرفی کرده که اونم home daycare داره و میگه که خوبه خونه اش یانگ و استیلزه. حالا وقتی اومدی میتونی بری اینها رو ببینی. میدونم کار خیلی سختیه ولی بالاخره یک جای خوب پیدا میشه نگران نباش. تو کی میخوای بیای تورنتو؟
ساناز جان البته قانون ایران نفری ٥٠٠٠ تاست نه ده هزارتا.
اگه بتونید پول رو پخش کنید جاهای مختلف تو چمدون دستی و جیب و غیره که به چشم نیاد مشکلی نیست. ولی رندوم ممکنه ازتون بپرسن و با اعتماد به نفس باید بگید پنج هزارتا یا کمتر!! وگرنه شک کنن ممکنه بگردن یا میثلا تو ایکس ری یه دفعه یه بسته قلنبه پول ببینن حتما خفتتون میکنن!!!

اینور کاری ندارن فقط باید اعلام کنید که بعدا برای حساب باز کردن و اینها مشکلی بر نخورید
انوشه جان و تیستوی عزیز مرسی . تیستو جان ما دو نفریم دیگه . من دیروز از یک نفر شنیدم که شدیدا دارن می گردن دیگه خیلی دپرس شدیم با همسریم. دعا کنید ما رو نگردن باز هم ممنونم از راهنمایی شما