2777
2789
بچه ها من از فردا دارم میرم سر کار رررررررر :)))))) هیجان دارم مممممممم

رزومه مو فرستاده بودم چند جا قبل ژانویه ، یه جا زنگ زد رفتم مصاحبه ، بد به مصاحبه دوم نکشید گفت ما از تو خوشمون اومده و بیا . البته حقوقش پایینه و کارشم در مقابل کار ایران من هیچی نیست ولی واسه اولین کار کانادایی و تجربه قبول کردم برم :)))

همش قسمته ، تا خدا چی بخواد . حالا از سر کار که اومدم میام مفصل میگم که اینها هیچی بارشون نیست ، تو مصاحبه متاسف شدم که بچه های ما با این معلومات و تجربه دنبال کلرن و یا ایران گیر کردن و اینها سر کارند.
میام براتون میگم :)))))
فعلا
برام دعا کنین
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مونا جان من به صورت انلاین برای دانشگاه مک مستر اپلای کردم. در مورد رکامندیشن نیاز نیست حتما استاد قبلیت باشه. کسی که شما رو بشناسه و این کار رو براتون بکنه. من خوودم یه نامه از یکی از بچه ها که تو اینترنت اشنا شده بودم گرفتم البته میدونی دیگه نامه نیست به صورت انلاین براشون لینکی فرستاده میشه و اونها اونو پر میکنند. فقط باید ایمیل کاری یا دانشگاهی داشته باشند. یاهو و جیمیل قبول نیست. در مورد ثبت نام و معدل باید بری تو خود دانشکده مورد نظر و ببینی ددلاین تا کی هست. مثلا برای من اول فوریه ددلاین هست.
بچه ها حراجی ها تو هر ماهی هست یا فقط نزدیک ژانویه؟ من نمیخوام از ایران زیاد همراه خودم بیارم ترجیح میدم همونجا لباس بخرم نظرتن چیه؟
برای پسرم چه مارکی کاپشن و شال و کلاه بخرم که تو سرمای تورنتو نلرزه؟
سلام دوستان
وای ممول کار پیدا کردی؟کارت چیه؟ایران کارت چی بود؟رشته ات چی هست؟
بمباران سوال.....از بس ذوق کردم کار پیدا کردی......آورین آورین
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
انوشه جان همیشه حراج نیست ولی‌ همیشه یکی‌ دو تا مغازه بالاخره حراج دارند ولی‌ آخر هر فصل حراج عمده دارند. به نظر من هم لباس زمستونی رو از همین‌جا بخر چون لباس‌های اینجا خیلی‌ سبک و گرم هستند ولی‌ لباس‌های ایران سنگین ترند و اینقدر هم گرم نیست. من خودم برا پسرم خیلی‌ از کارترز خرید می‌کنم هم قیمتهاش مناسبه هم جنساش بد نیست. چیلدرنز پلیس هم خوبه خیلی‌ هم حراج میزاره.
با سلام به همگی
یکی از بچه ها پرسیده بود که سرما اینجامیارزه که اینجازندگی کنیم ؟ به چی؟به داشتن کار؟بله
شما بگین با دلار 3300 از جیب خوردن-استرس تمام شدن پول-فشاررهای روانی که به آدم میباد واقعا کدوم سخته بعد هم سرما اینطور که ما در ایران داشتیم اصلا آزار دهنده نیست خونه ها وماشین ها و مراکز خرید واقعا گرمه بعد این مسئله به دید آدمها بستگی داره .من به ساسکنون-ریجاینا-ادمونتونو... به یک سکوی پرتاب نگاه میکنم اینجا دولت کمک میکنه شما از همان روز اول بیمه هستیدوهیچ هزینه های ماهانه بابت بیمه نمیدید-هزینه منزل کمه ومزایا بیشتری استان ساسکچوان-آلبرتا-منیتوبا نسبت به اونتاریو و بریتش کلمبیا داره وکلگری هم خیلی مدرنه وچیزی کمتر از ترونتو نداره وشهر بسیار پیشرفتهای هست
در استان سسکچوان البته کار خیلی زیاده ولی کارهای متفرقه ولی کاردر زمینه تخصصی نیاز به سابقه کار در کانادا یا تحصیلات کانادایی داره و خیلی آسون نیست ولی غیر قابل دسترس هم نیست
من نظرم رو در صفحه 173 -174-175گذاشتم وفندق عریز هم در مورد استان منتوبا نوشته شاید خوندن اون بد نباشه
برای فریت بار هم هی چی میتوانید بیارید از وسایلی که دارید ولی نرید بخرید یک سری وسایل که به نظر من حتما بیارید
1)بالشت . اینجا بالشت خوب از25 دلار هست تا 45 البته بالشت 9 دلاری هم دارند ولی پتو گرون نیست و2 تا پتو سفری برای روزهای اول کافیه ویک ست مالفه وبالشت برای اندازه 160*2
2)سینی چای ویک یا دو سرویس چای خوری بلوری یاکریستال
3)ترونتو را نمیدونم ولی اینجا زرشک وزعفران - نداره(سسکنون)
4)کفش خوشگل مهمونی زنونه ومردانه
5)ست کامل قاشق وچنگال-چاقو آشپزخانه-کارد وچنگال میوه خوری وجای خوشگل(کرستال یا بلوری) کارد وچنگال
6)ترمه و رو میزیهای وروتختی خوشگل
7)لوازم آرایش وعطروکرمهای مورد استفاده خودنون و بچه ها
8)قطره آهن و مولتی ویتامین کودکان -ابنجا من قطره آهن میگیرم 20$
9)کتری وقوری خوب اگه دارید-دم کنی برنج
10)سرویس عالی چدن-تفلون
11)اگر بچه زیر3سال دارید لباسهای توی خونه آشور-رولان با... چون اینجا لباسهای بیرون رو تو حراجها میشه خیلی مناسب پیدا کرد ولی لباسهای خونه هم قیمت لباسهای بیرون هست
12)اگر همسرتون اهل کت وشوار هست یک دست بیارید
13)اگر اهل کریستال و ظروف نقره هستید
14)فرش ایرانی یا ماشینی
15)کیف های زنونه ای که دارید
16)صندلی ماشین بچه مثلا اینجا مارک چیگو 250$ بود در حراج شده بود 180$
17)همون بدلیجاتی که دارید

ممول جان :
عزیزم ،مبارک باشه کارت !امیدوارم بتونی بزودی در راستای رسیدن به اهداف بلند مدتت قدم برداری .
اینجا مهم اینه که کار رو شروع کنی ،جون بهت ریشه میده . عزیزم نمونه مهاجر موفق خودت و خیلی های دیکه از بجه های این سایت هستید که موفق به ورود به بازار کار کانادا شدید ، نه من که بعد از ١٦٠ روز دست لرزانم به یک شاخه لرزان وصله !!!!دلتنکی هام هم به کنار که هرروز داره بیشتر میشه !!!!همه اش فکر میکنم اکر کار داشتم اینقدر دلتنک نمیشدم و اینجا به یک جیزی دلخوش بودم ،ولی الان جی ؟کاهی حتی میترسم دیکه نتونیم برکردیم ایران !!!!جون الان ٥٠٠٠ دلار هزینه مون میشه !!!!و این وحشتناکه !!!
صد کل جان .به یقین بهتره ادم بره جایی که از کارش اطمینان داره ،همینجا توی تورنتو هم خیلی ها زیر سه ماه مشغول کار میشن ،ولی برای من اتفاق نیفتاد . معلوم نبود ساسکتون هم مبومدم همینجور میشد یا نه ؟!!!!فعلا که حکمت خداوندی برای ما در دود شدن ماحصل ١٠ سال زحمتمون بوده و بس !!!
باز هم شکر ، تا اخرش میریم ببینیم جی میشه !!!
سپیا جان کسی که از روش اسکیل ور کر مییاد یغنی چه؟یعنی زندگی شما از طریق علم وبازوی شما تامین شده ما هم توشه 14 سال کار همسرم و11 سال کار خودم را برداشتیم و اومدیم کانادا.میدونی من سخنم تجزیه وتحلیل کار شما نیست . در ایرن دید درستی نسبت به همه جای کانادا نیست همه کانادا رو در سه شهر ترونتو-ونکور -منترال میبینند .من روی سخنم با بچه های داخل ایران هستش که بدونند بجر این سه شهر میتوانند به شهرها واستانهای دیگه ای هم بیان یک مثال میزنم
اگر شما پزشک هستید باید 3 امتحان موفق در رشته خودتون بدید تا وارد کار بشید در استان اونتاریو ولی در استان ساسکچوان با یک امنحان وارد حرفه خودتون میشید
اگر شما بخواهید امتحان رانندگی شهری بدید در اونتاریو 200$ میشه در ساسکچوان 22$
سپیا جان انشالله حتما موفق میشید وخانه آروزها تو بنا میکنید به دختر گلت نگاه کن که هر روز اینجا شکوفاتر میشه خدا رو شکر کن
سلام همگی خسته نباشید و موفق باشید چون واقعا لیاقتش رو دارید تلاش میکنید ساکن نیستید ترس ندارید و ریسک میکنید........
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.