بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستانى که ساکن تورنتو هستن میخاستم بدونم کسى دکتر زنان خوب سراغ داره اگر میدونید میشه بهم ادرس شماره تلفنشو بدید اگر هم دکتر زنان ترجیحا دان تان سراغ دارید بهم بگید که خیلى عالى میشه
دکتر جوون و مهربونی هست، تا حالش که بد نبوده به کارش وارده ،
نه من از فامیلی دکترم پرسیدم، گفت اصلا متخصص زنان ایرانی نداریم،برای ناباروری، یکی رو میشناسم خودم، تو نهال کار میکنه، مرد دو رگه هست انگار، فارسی بلده
چون سر آمد دولت شبهای وصل - بگذرد ایام هجران نیز هم
اره ترگل فکر کنم برا آخر مارچ اول آوریل که میشه حوالی عید بیایم ایران. فکر کنم بعد از ۱۲ سال اولین باری باشه که عید ایرانم. خیلی خوشحالم به خصوص که عید اول ارشانه. اون آیدن گلی رو از طرف من ببوسش.
منم تا اونجایی که میدونم برا دکتر زنان باید پزشک خانواده معرفی کنه البته به پزشکت میتونی بگی به کی معرفیت کنه. دکتر من هم خوب بود ولی تو میسیساگا هستش.
محبوب جون سفارت که اینجا بسته دفتر حفاظت منافع ایران تو آمریکا هم میگفت حتما باید حضوری بیاین. برا همین فرستادیم ایران بابای مهدی رفت دنبالش. ولی یکی رو پریروزها دیدم میگفت فرستادیم برا یکی از فامیلهامون داخل آمریکا اونها از داخل آمریکا فرستادند دفتر حفاظت منافع انجام شده.
عزیزم من تمام وسایلمو بجز تختخواب و لوازم برقی بزرگ ( تازه کوچیک ها رو با تبدیلش آوردم ) همه رو فریت کردم با لوفتهانزا کیلویی 2.8 ولی دلار ارز مبادله ایی درست یک هفته قبل از اومدن ما ارز دولتی رو برداشتند و ما 2500 اینتورا حدودا حساب شد
1140 کیلو رو 8 میلیون دادیم حدودا با کلیه هزینه هاش . همه رو خودمون بهتر از هر بسته بندی بسته بودیم بردیم گمرگ و فرستادیم
آره تو چون 2 سال گذشته نمیتونی اسبابتو به اسم خودت بیاری بارنامه رو به اسم یکی دیگه بزن هیچ محدودیتی هم نداری از نظر وزنی ولی بدون که از 30 کیلو که بیشتر میشه اتوماتیک میره حجمی حساب میشه یعنی وزن ابعادی بسته رو می سنجند نه وزن واقعی رو . یه فرمول داره که باید بسته هاتو توری ببندی که کمترین هزینه در بیاد :)))))
اینجا باید لیستشو موقع لندیگ بنویسه طرف کامل . یه بیست کامل تهیه کن . همه چی هم من آوردم جز مایعات .
من شماره اون باربری که من فرستادم رو فردا همین موقع ها برات میزارم اینجا اونجا همه دلال هستند و دزدند باید حواستون باشه
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.