2777
2789
موون انوشه عزیز از راهنما ئیت.....شما هم دانشجوئی می رید.....انتخاب رشته فوق در دادن ویزا مهمه؟؟؟؟؟اگر باز هم اطلاعاتی دارید که فکر می کنید مهمه ممنون می شم راهنمائیم کنید>>>>
در مورد کتاب یک نوع پست هست که ققط کتاب ودفتر میتوانید بفرستید وواقعا میارزه ما حدود 100 کیلو کتاب فرستادیم .شهریور این نوع پست3 هزار تومان بود به کانادا الان نیمدونم واز پست تهران-پل صدر فرسنادیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه

صد گل جون باهات موافقم عزیزم درست می گی اما به قول سپیده ممکن بود اونجا هم کار یکی نگیره.چمیدونم.

عزیزم من ص 173 رو خوندم نوشتت رو

نمی دونم سوال من رو خوندی؟در مورد گرفتن جاب افر و اینا و این که شرکت هایی هستن که این کار رو انجام بدن برای

همون ساسکاچوان؟

ببین من تو جاب سرچی که زدم رشته ی من رو کار براش خوب هست اما اینا بیشتر رو حساب گذاشتن آگهی هست و می خوام بدونم در واقعیت به چه صورته؟
مرسی
سلام.امیدوارم همه خوب باشند هم ساکنین کانادا-هم کسانی که در راه امدن هستند و هم کسانی که دوست دارند بیان و امیدوارم هرچه زودتر بتونن.فقط اومدم بگم غیر از کلگری کجای کانادا الان دما +7 هست؟یک افتاب دلنشینی داره میتابه جاتون خالی بیخیال تخت و تشک شدم.میخوام زیرافتاب روی همین قالیچه ی ایرانی که اوردم بخوابم.
بچه لطفا اگه اطلاعات دارین کمک کنین
اگه کسی حامله باشه بیاد انتاریو تا قبل از ٣ ماه جایی هست که بیمه کنن؟ منظورم بیمه اورژانسی نیست بیمه ای که واسه دکتر رفتن و سونو دادن مشکلی نداشته باشه
مثلا همچین چیزی تو امریکا هست اما کانادا رو نمی دونم اگه هست لطفا راهنمایی کنین
مممممممنننننوووووونننننن
[خدایا شکر همه نعمتات]
مونا جان ما ویزای اقامت دائم گرفتیم لی وقتی رفتیم میخوایم اولش درس بخونیم. انتخاب رشته فوق تا جایی که من اطلاع دارم در ویزا تاثیری نداره ولی اگه بخوای برای همیشه اونجا بمونی قبلش یه سرچی بکن ببین چه رشته هایی بازار کار بهتری دارن تا بعدا بدردت بخوره.