2777
2789
اِ اِ اِ اِ اِ نسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم
ما این همه اونور منتظریم که بیای آپ کنی اونوقت تو اومدی اینور بیخیال کامنت میذاری!!!!!!!!!!!!!

یعنی اگه زود آپ نکنی نفرین میکنم ها
نفرین های منم دو مورد بیشتر نیستند:

1 - حاملگی مجدد
2 - چاقی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیوا بذار فردا این مهدی رو بفرستم سر کار مینویسم وقتی‌ خونست به هیچ کارم نمی‌رسم. این هفته هم همش به کارهای عقب مونده از هفته قبلش که نیوشا اینجا بود می‌رسیدم ولی‌ فردا دیگه خودمم و ارشان هیچ کار خاصی‌ هم نداریم. راستی‌ بچه‌ها ارشان برای اولین بار موهاش رو کوتاه کرد اینقدر خنده شده شده عین مردهای گنده
سارا من هم همین کار تو رو می‌کردم نتونستن اینجوری دکتر پیدا کنم بعد مهدی از همکارش پرسید که این رو معرفی‌ کرد ببین من دکتر‌های تاپ تر هم تو تورنتو میرفتم ولی‌ اونجا اصلا عین اینجا پیدا کردن دکتر سخت نیست. اگه خواستی‌ پیش دکتر من بری بگو من زنگ بزنم باهاشون حرف بزنم.

این بیمه‌ رو بگیری دیگه همه چیز کاور میشه به غیر از اتاق خصوصی. این بیمه‌ اتاق سه نفره رو شامل میشه و اگه به خوای بری اتاق نیمه خصوصی باید شبی‌ ۱۶۰ دلار اضافه بدی اگه خصوصی بخوای ۴۰ دلار هم بیشتر از اون باید بدی. که من بیمه‌ محل کارم اون ۱۶۰ دلار رو میداد یعنی فقط شبی‌ ۴۰ دلار دادیم. ولی‌ این‌ها همه بستگی به بیمارستان داره. من دوستم یه بیمارستان زایمان کرد که کلا ۴ تا اتاق خصوصی داشت بعد گفتند پره و فرستادنش اتاق نیمه خصوصی. ولی‌ بیمارستانی که من بودم ۱۶ تا اتاق خصوصی داشت ۷ تا نیمه خصوصی و فقط یه اتاق عمومی‌ برا همین حتا کسایی که بیمه‌ اضافه هم نداشتن با همین بیمه‌ دولتی میفرستادند نیمه خصوصی. من در مورد بیمارستان‌های اینجا خیلی‌ نمیدونم ولی‌ حتما یه بیمارستانی پیدا کن که NICU داشته باشه. واقع که برا ما خیلی‌ خوب بود اولا که همون اول کار که ارشان به دنیا اومد دکتر اطفال اومد چکش کرد و خو دکتر‌های اطفال NICU برای امور نوزادان از همه بهترند. بعد هم که ارشان مجبور شد چند شب NICU باشه من و مهدی راحت می‌رفتیم اون بخش و میومدیم و لازم نبود هی‌ از این بیمارستان بریم اون بیمارستان. بعد اصولا من باید یه شب زودتر از ارشان مرخص میشودم ولی‌ بهم گفتند ما اتاق خالی‌ داریم تو هم که بچت اینجاست احتمالا مرخص شی‌ سختت میشه بخوای پیشش باشی‌ می‌خوای یه شب اضافه تر بمونی. بعد چون اینجا لزوما دکتر خودت سر زایمانت نیست بگرد یه بیمارستان پیدا کن که اکثر دکتر هاش خوب باشند. من تو کّل تورنتو سه تا بیمارستان پیدا کردم که این مدلی‌ بود. بیمارستان من فقط یه دکتر با ریتینگ پایین داشت بقیه همه خیلی‌ خوب بودند. بعد یه مزیت دیگه که داشت تو بخش زایمان که بودم یه پرستار فقط برای من بود. برا همین هروقت هرکاری داشتم سریع رسیدگی میشد ولی‌ بیمارستان این دوستم هر پرستار برای سه نفر بود و خوب اگه یکی‌ در حال زایمان بود تو میرفتی تا کار اون تموم بشه. کلا که با اینکه سیستم اینجا همه از یه جا پول میگیرن ولی‌ کیفیت بیمارستان‌ها واقع در یه حد نیست خیلی‌ تحقیق کن. آهان این رو هم بپرس که برای همسرت جای خواب هست. چون واقع مهم میشه. به خصوص که اگه یه وقت عین من به جای ۲۴ ساعت ۴ شبانه روز بیمارستان باشید.
سلام به همه دوستان.
سپیا ان برای کارت خیلی تبریک می گم.امیدوارم که تجربه عالی برات بشه و انشالله همینجا یا یه جای بهتر شروع به کار کنی.
محبوب عزیز امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی.من دوستم نی نی شو تو همین بیمارستان بدنیا اورد طبیعی و اسم دکترت هم خیلی برام اشناست به نظرم دکتر دوستم هم همین بود.البته دوستم اپیدرال می خواست که انقدر زایمان سریع پیش رفت که به اپیدرال نرسید .اون بنا به دلایلی خیلی از زایمانش راضی نبود.
متاسفانه دوستم ایرانه و هفته دیگه بر می گرده.نمی تونم اطلاعات بیشتری در مورد دکتر یا بیمارستان ازش بگیرم.
در مورد بیماستان هم یادمه اتاقش دو تخته بود ولی در اون موقع بیمارستان خلوت بود و کسی تو اتاقش نبود.
دو تا دیگه از دوستام هم تو بیمارستان saint Paul زایمان کردن که اتاقاش خصوصیه و دکترشون هم Anderson بود یکی طبیعی یکی سزارین و هر دو راضی بودن.
کلی مرسی نسیم جونی واسه راهنماییهات

باید بیمارستانهای ونکوور رو با این موردهایی که تو گفتی چک کنم ببینم کدوم خوبه .

هنوز health insurance ما نیومده یعنی باید اصولا بعد سه ماه بیاد ، ما فرستادیم همون ماه اول ویکتوریا هنوز هیچ خبری نشده نمیدونم کی خبری میشه الان البته تقریبا 40 روزه اومدیم.
پس باید صبر کنم بیمه بیاد بد لطف کنی معرفی کنی منو به این دکترت . چون الان بخوام برم باید پول ویزیت بدم کلی :)))) خداروشکر فعلا داریم این سه ماهو بدون بیمه سر میکنیم .

اینجا دکتر خانوادت تو رو معرفی میکنه به بیمارستان و پزشک زنان ؟ اونوقت آدم باید خودش بگه که چه بیمارستانی رو میخواد درست میگم ؟ خودم باید دکتر زنان هم پیدا کنم بگم من اینو میخوام تو این بیمارستان . درست میگم ؟

بعد اینجا و تمام شهرهای کانادا یک سری بیمارستان دولتی هستند که بیمه قبول میکنند باید اول ببینم کدوما خصوصی هستن کدوما دولتی مثل مدرسه هاشون .

زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
سلام بچه ها
من ترگل هستم..قبلا" کم و بیش توی این کلوپ میومدم..اما الان مدتیه که به دلیل بچه داری فقط گاهی سر میزنم و مطالب رو میخونم..
نسیم جونم حال ارشان گلم چطوره؟ پس کی میاین ایران؟ عید اگه اومدی حتما" خبرم کن عزیزم.
سارا جون (memol) من وبلاگت رو خوندم..خیلی خوبه که از تجربیات قبل و بعد از رفتنت مینویسی..خواستم بپرسم که برای فریت کردن بار دقیقا" چکار باید کرد و اینکه کیلویی چقدر میگیرن؟ تو همه لوازم زندگیتو بردی؟ مبلمان؟ سرویس خواب؟ ظرف و ظروف؟
راستش نسیم در جریان هست که من سال 2011 PR گرفتم..اما بدلیل شرایط کاری شوهرم فعلا" ایران هستیم..اما پارسال 6 ماهی رو اومدم کانادا و اونجا زایمان کردم..توی همون بیمارستان credit valley توی می سی ساگا و با نسیم شرایط تقریبا" مشابهی داشتیم..جالبه که پسر من دقیقا" یک ماه از ارشان بزرگتره و حتی دکتری که زایمان من و نسیم رو انجام داد یکی بود :) وااااااااااای نسیم...یادش به خیر..چقد خاطرات خوبی بود اون دوران بارداری..اما برای من قسمت زایمانش یکم مشکل بود متاسفانه!
سعی میکنم از این به بعد بیشتر بیام و باهم در تماس باشیم..خیل خوبه که اینجا انقدر خوب همه با هم اطلاعات share میکنن :)
راستی اینم بپرسم که من چون تا به حال دو بار وارد کانادا شدم و چون 2 سال از گرفتن PR میگذره فکر میکنم نتونم بدون دادن گمرکی بار فریت کنم اونجا نه؟ البته به این فکر کردم که از طریق دخترخالم که شاید به زودی کارش درست بشه و با وسایل اون بفرستم چیزامو! اما بازم نمیدونم آیا محدودیتی برای میزان بار ارسالی هست یا نه؟ اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا" راهنماییم کنه..مرسی
وای ترگل چطوری؟ آیدن گل من چطوره؟ دارین میاین که بمونین؟؟؟ وای چقدر سوال کردم. باورت میشه دیروز به فکرت بودم. داشتم تو موبایلم نگاه می‌کردم رسیدم به شمارت بعد گفتم ترگل اینا قرار بود برگردند که پاس چی‌ شد. والله ارشان هنوز شناسنامه و پاس نداره فرستادیم ایران ببینیم بابای مهدی میتونه بگیر یا نه اگه بگیر برای عید حتما میایم. اگه کارمون درست بشه حتما قرار میزارم همدیگرو ببینیم. مامانت چطوره؟ وای بچه‌ها اینقدر عجیب بود هم من هم ترگل بعد از ۲۴ ساعت که تو بیمارستان بودیم سزارین شدیم دکتری هم که سزارینمون کرد یکی‌ بود. فکر کنید تو بیمارستانی که ۱۰ تا دکتر زنان داره چقدر این عجیبه. البته این آقا آیدن قرار بود فقط ۱۰ روز از ارشان بزرگتر باشه ولی‌ عجله داشت ارشانم که تنبل جا خوش کرده بود شد یه ماه.
ترگل جان من تا ۹۰۰ کیلو هم شنیدم که فریت کردن... راستش فکر نمیکنم اصلا محدودیت بار وجود داشته باشه... از نظر وزنی و حجمی البته... وگرنه فرش و طلا و زعفرون و ... یک سری اجناس محدودیت دارن. در ضمن ممکنه وسایل نو هم محدودیت داشته باشن.. حواست هم باشه که از خرید وسایل بیشتر از ۶ ماه گذشته باشه که نو محسوب نشن.
سلام به همگی
مونا جون برای دانشگاه برای سال جدید تحصیلی(سپتامر)اکثر دانشگاها تا آخر مارچ وقت ثبت نام دارند-بله شما باید حتما 3 نامه ار اساتید داشته باشید .IELTSآکادمیک یا تافل یا... حتما ضروری هست و معدل یالای 16
بچه ها من در سسکتون هستم خاطرات سپبا جان درست وارزشمند هست البته همه کانادا اینطور نیست مثلا در استان سسکچوان وآلبرتا کار خیلی راحتر پیدا میشه وکرایه آپارتمان ومالیات کمتره
نسیییم جونم..
من و آیدن هم خوبیم..آیدن دیگه میشینه و روز به روز داره هوشیارتر میشه...نمیدونی چقد دلم میخواد هرچه زودتر تو و ارشان رو ببینم..فهمیدم که خدا رو شکر شناسنامه ارشان درست شد..ایشالا پاسشم میگیرین و عید میاین ایران :)
من برنامه ام هنوز دیقیقا" مشخص نیست..اما شاید تابستون یه سفر بیام کانادا و ایشالا تا یک سال یا یک سال و نیم دیگه move میکنیم اونجا..تو هم که حتما" تا اون موقع اومدی تورنتو ایشالا و اونوقت ارشان و آیدن دوستای خوبی برای هم میشن :)
مرسی آناهیتا جان از توضیحاتت..اما من میخوام در وهله اول بدونم که آیا امکان آوردن لوازم بدون دادن گمرکی برای من هنوز هست یا نه؟