2777
2789
سلام بچه هاااا خوبین

ممول جون خوشحالم پیدات کرذم یادت باشه شهریورماه باهات صحبت کرذم

وبلاگتو میخونم و هیلی برام مهیجه چون سرگذشتت, دوماه اینده ی منه

برای4 بهمن بلیط گرفتیم............مقصد ماهم ونکووره

امیدوارم بسلامتی جابجا شی وکاراتون راه بیفته و من از تجربیات دوماهه ات استفاده کنممم
هرچند یادمه خیلی خیلی از قبل.تحقیق میمردی و اماده سفر بودی درست عکس من

راستی تو قسمت سفر از مونترال به ونکوورت که گفته بودی صدای بچه ها اذیتتون میکرد,استرس گرفتم هههه همش میترسم پسر منم همین بلا رو سر مردم بیاره
هرچند زیاد هم بچه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروز ظهر با پسرا رفتم رستوران یه رستوران جدید چینی‌ هستش که نزدیک خونم تازه باز شده خیلی‌ خوش گذشت جاتون خالی‌ سر میز روبروم یه خانومی نشست بود با پسرش که نوجوون بود گٔل میگفتن و گٔل میشنیدن کلی‌ زوق کردم یه روز می‌شه که من و مجید با پسرامون میریم رستوران می‌شینیم گپی می‌زنیم حال می‌کنیم هههیییی الان هم حال می‌کنیم اما مرد که بشن یه حس دیگست فکر کنم!!!!

مواظب خودتون و گلهای باغ زندگیتون باشید
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
حالا که اومدم سری بزنم گفتم بیام یک کم اطلاعات درمورد کلگری هم بدم-ما در داون تاون یک اپارتمان یک خوابه اجاره کردیم ماهی 1300 دلار چون میخواستیم به همه جانزدیک باشیم ونخوایم در زمستان اول زیاد سرمای اینجا رو احساس کنیم.مثلا کلاس زبان من تا خونمون 5دقیقه راهه پیاده-محل کارهمسرم حدود10دقیقه-که باسیتیرین هم میتونن راحت برن چون سیتیرین ازجلواپارتمانمون رد میشه-مهددخترم هم که توی خود ساختمونمون هست و اونکه اصلا سرما رو نمیبینه.مخارج زندگی هم (خوردوخوراک ) ماهی 1000دلارحساب کنید.البته میشه اپارتمان ارزونترهم پیداکرد مثلادوخوابه ماهی 800 ولی خوب از داون تاون یکم دور میشید.نرخ بلیط اتوبوس و سیتیرین هم از اول ژانویه میشه هربلیط سه دلار .رفت و امد در محدوده دان تاون با سیتیرین رایگانه و برای اتوبوس و سیتیرین خارج از محدوده ی داون تاون تا2ساعت اعتبار داره یعنی اگر رفتید خرید و قبل از دوساعت خواستید برگردید از اعتبار همون بلیط قبلی میتونید استفاده کنید و اگر بیشتر از دوساعت شد باید دوباره بلیط بگیرید. واسه تی وی و تلفن و اینترنت هم ما باشرکت telusقراردادبستیم ماهی 25دلار .پارکینگ ماشین هم بعضی ساختمانها مثل ساختمان ما که دست شرکت خصوصی هست ماهیانه میشه 100دلار.واسه موبایل هم که شرکتهای مختلفی بابرنامه های مختلفی هستن که میتونید از ماهی مثلا 17دلاری استفاده کنید که شامل اینترنت نمیشه تعداد تماسهای رایگان در محدوده ی کلگری مثلا 10 تاهست یعنی شما اسم 10نفرکه بااونها بیشترین تماس رو دارید به شرکت میدهیدو هرچه تماس دریک ماه با این دوستانتون داشته باشید رایگانه ولی خارج از این لیست ده نفره هزینه حساب میشه واستون.میتونید هم یک ایفون5 بادیتا-تماس نامحدود-مسج نامحدود داشته باشید ماهی بین 40تا90 دلارکه باید قرار داد سه ساله ببندید.گفتم بین 40تا90چون توی کانادا باید برای بستن قرارداد درهرزمینه ای از دوستانی که قبلا اینجابودند و وارد هستندکمک بگیرید واگر این چیزها رو ندونید حسابی کلاه سرتون میذارند اونهم از نوع قانونیش-همین موبایل که مثال زدم یکی از دوستانمون که تازه اومده قرارداد بسته ماهی 90دلار ودقیقا همین مدل قرارداد باهمین شرکت رو یکی دیگه ازدوستانمون بسته 40دلار-ماهی 50دلار اختلاف اونهم به مدت سه سال حالا خودتون حساب کنیدببینیدچقدرمیشه؟یامثلا همین تل آس وقتی همسرم بهشون زنگ زد گفتند ماهیانه میشه 40دلار بعدهمسرم بهشون گفت ما چندتاازدوستانمون باشماقرارداد بستن ماهیانه 25دلار.اونها هم گفتند اره اون مدل قرارداد بایدیکسال قرارداد ببندید.همسرم هم گفت خوب چه اشکال داره یکساله قرارداد میبندم و اونها هم گفتن باشه خلاصه اینجا باید خیلی حواستون دراین موارد جمع باشه- واسه مهاجرها هم موسسات مختلفی هستند که برنامه های خاصی دارند مثلا اینجا یکیشون که من میدونم موسسه ی CCIS هست که مثلا هرماه برنامه های مختلفی دارند مثل بازدید از موزه-باغ وحش-مکانهای دیدنی اطراف-دیدن فیلم-رفتن به استخر و...که همه رایگان هستند ولی هنوز ما وقت نکردیم حتی یکبارهم برویم.این کلاس زبان هم که من میرم تامدت 4ترم فول تایم رایگانه واگرکسی بخوادبازهم ادامه بده باید هزینشو خودش پرداخت کنه.دیگه چیزی یادم نمیاد.اگرسوال خاصی داشتیدبپرسیدتاجائی که بدونم راهنمائی میکنم.هرچنداطلاعاتم درزمینه ی قوانین مهاجرت و کل پروسش ضعیفه
سلام دوستان. من هم یواش یواش دارم دوباره عادت می‌کنم به اینکه روز‌ها خودم و ارشان باشیم. هفته‌ای دوبار هم می‌برمش یه مؤسسه‌ای به نام gymboree که یکسری کلاس مخصوص نوزادان داره که کمک میکنه سریع تر رشد کنن. ارشان که واقعا تو این یک ماهی‌ که میره خیلی‌ فرق کرده خیلی‌ بیشتر به اطرافش توجه نشون میده. در ضمن خوب چون آدم‌های مختلف رو میبینه کمک میکنه که بعدا غریبی نکنه. امروز هم برای اولین بار وقتی‌ رو شکم بود نترسید و دستش رو بلند کرد یه توپ که جلوش بود رو گرفت.

سارا جون امروز که نوشتت رو خندم یه نگاه به ارشان کردم با خودم گفتم وای یعنی‌ میشه اون روز بیاد که با ارشان باهم بریم رستوران و عین آدم گنده‌ها حرف بزنیم. خدا اون موش موشیات رو برات نگاه داره. من که هی‌ وبلاگت رو نگاه می‌کنم قربون صدقشون میرم یه اسفند براشون دود کن.

شیوا جون هستم یه زره دستم بند بود. ارشان از روزی که واکسن زده همش می‌خواد تو بغل باشه. میام میخونم ولی‌ یه دسته نوشتن سخته.

وای پلنگ صورتی‌ امروز که سخنرانی‌ اوباما رو میدیدم کلی‌ گریه کردم. بمیرم برای خانوادهاشون. واقعا همونجور که اوباما گفت آدم امشب دوست داره عزیزانش رو یه کم محکم تر بغل کنه و بهشون بگه دوست‌شون داره. همش هم فکر می‌کردم اوباما چقدر سریع اومد تسلیت گفت و به بازماندگان دلگرمی‌ داد که حتما سعی‌ می‌کنیم کاری کنیم که چنین حوادثی تکرار نشه. ولی‌ چقدر فرق بین این‌ها و حاکمان کشور ما که هیچگونه مسئولیتی در مقابل اون بچه‌ها قبول نکردند. آدم دلش می‌سوزه حیف اون بچه‌ها نبود آخه. بعدشم هیچی‌ به هیچی‌ یعنی هر لحظه ممکن این حادثه تکرار بشه.
سلام دوستان وای سارا (مامی کیان) چه جالب ..

نسیم جان عزیز بخوام بدونم هزینه ترمی برای آموزش چقدر میشه از کجا متوجه بشم و من که رشته ام شیمی کاربردی دانشگاه آزاد است چه چیزهایی رو میتونم انتخاب کنم؟ در ضمن خانم گلی من همزمان با درس از این کارهای دست پایین برای خرجم میتونم انجام بدم یا حتما باید ساپورت مالی داشته باشم؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سپیا جان ، شیوا جان ، آناهیتا جان و نلی جان از همتون ممنون بابت کامنتاتون توبلاگم برای همتون زیر کامنتاتون پیغام گذاشتم
شیوا جان با جزییات بیشتر نوشتم مسکن رو باز هم میگم .
سپیا جان آی دی تو اضافه کردم به یاهوم

مهسا جان معلومه که یادم میاد ایشالا سفرتون راحت باشه ، بیشتر از بقیه خود پدر و مادر اذیت میشن ، من خودم عاشق بچه ام ولی اون هواپیما استثنا بود :)))))))))))) آره من چون خودم تورلیدری کردم یه مدت جزییات شهر رو خونده بودم الانم زود یادگرفتم ، توهم ایشالا راه می افتی فقط نزار کار هاتو روز آخر مثل من بیچاره شی.

بچه ها مواظب خودتون باشید . من یکم خلوت شدم میام اینجا هم مینویسم ، فعلا هر چی تو بلاگم مینویسم باز هم حرف مونده واسه زدن. سوال مهمی بود تو بلگم بزارید میخونم جواب میدم .

زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
سلام
خیلی وقته نیومدم ولی دورا دور خودنم پستها رو.

شیوا جان مدرک زبانتون رو فرستادید خبری از نامه انتظار برای مصاحبه و ..... نشده یا شده ؟؟؟؟ کمی برام توضیح میدی؟ ممنون میشم.

ما در حد همون فایل نامبریم و مدرک هم که نخواسته بودن کلا.

مرسی.
من خوشبختم برای داشتن دو چشم بینا، دو گوش شنوا، دو دست و دو پای توانا ، زبانی گویا، بدنی سالم و همسر و فرزند و خانواده ای خوب و سلامت و شاد. پروردگارم ، برای همه داده ها و نداده هایت سپاسگزارم...
سلام مهلا جون نمیدونستم اقدام کردید فک میکردم فقط تو فکرشید
امیدوارم موفق باشید

ممول جان یه سوال داشتم.الان شما تو داون تاون خونه گرفتید?خیابون seymour تقاطع smithe st رو میشناسی? جای خوبیه برای ماه اول ,که بیایم اونجا?برای دوماه اول که موقت میایم,قرار شد وکیل یه اپارتمان کوچک مبله کرایه منه برامون تا بعدا حالا جایی رو بگیریم
به ما پیشنهاد کرد برای اولش داون تاون براتون بهتره.فعلا یه اپارتمان تو این منظقه پیشنهاد کرد از عکساش بدم نیومد حالا میخواستم درمورد مکانش هم سوال کنم بنظرت وبه? به وسایل نقلیه عمومی نزدیک هست? تو نقشه زیاد مشخص نیست