2777
2789
سپیا جان انشالله هر چی خیره همون براتون پیش میاد هوا اونجا خیلی سرد میشه خیلی مواظب باش که دختر گلت مریض نشه حسابی گرم بپوشین لایه لایه :))))
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
ما تو downtownدیشب داشتیم پیاده از یک رستوران برمیگشتیم خونه کلی مغازه باز بود و کلی آدم تو خیابون بود .
ولی خوب نلی درست میگه این یک چیز کاملا سلیقه ایی و من به شخصه معتقدم که سال اول بسیار خوبه که در مرکز شهر باشی .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هم در این مورد با پلنگ صورتی‌ و نلی موافقم. من دوست ندارم یه جا برم پیاده روی کنم که home less‌ها کنار خیابون هستند یا جمعه شب‌ها و شنبه شب‌ها پر آدم مسته. البته حتما کانادا از آمریکا امن تره هرجاش که بری هم همینطوره ولی‌ به هر حال این مشکل داون تون همه شهر هاست. البته واقعا مساله سلیقییه مهدی با همه این داستان‌ها دوست داره داون تون زندگی‌ کنه. ولی‌ خوب چون حرف آخر همیشه با اونه و اون هم باید چشم بگه ما تو این چند ساله که با همیم همش جاهایی‌ زندگی‌ کردیم که با down town بیشتر از نیم ساعت فاصله ناداشته ولی‌ تو down town هم نبودیم. مثلا جایی‌ که الان هستیم با اسکای‌ترین ۲۰ دقیقه با down town فاصلست. به نظر من که تو ونکوور home less خیلی‌ بیشتر از تورنتو و مونتریاله حالا یا به خاطر هواشه که به اون سردی نمیشه یا به خاطر اختلاف طبقاتی وحشتناکی‌ که اینجا هاست.
سپیا جون ممنون از اطلاع رسانی خوبت عزیزم من دقیقا درگیرمراحل ارزیابی مدرکم از ایران هستم مونده بودیم اصل مدارک رو بدیم یکی ببره کانادا و مراحل تا میریم انجام بشه کپی برابر اصل قبول نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها نسیم کاملا راجع به home less ها درست میگه زیادن . ولی به قول آناهیتا تا وقتی بچه مدرسه ایی نداری مشکلی نیست ولی بعدش باید بری . اینجوری اگه تو downtown کار کنی دیگه اتیاجی به ماشین یا مل و نقل عمومی نیست . ولی من هم دوست دارن بعدا به اطراف نقل مکان کنم ، برای سال اول اینجا خوبه

فی فی جان من یک شب بیشتر مونترال نموندم تو سایتم راجع به مونترال نوشتم با همون دید یک روزم میتونی بری پستمو ببینی عزیزم. ولی مونترال شهر دانشجویی و نایت لایفش قوی گرچه من دوست نداشتم .
کلا بی خانمانهای ونکوور از اینجا و تورنتو بیشتره بخاطر هواش.اما همین تعداد کم هم دراینجا هم معظلیه خودش-پلاس فیفتینها که ساعت 6 میبندن.یه مرکز خریده اینجا که یکی ازقسمتهاش هم the Bay مستقره . بعضی مغازه هاش فقط تا ساعت 9بازند که تعدادشون کمه.داخل خیابونها هم خیلی مغازه ها بسته هستند اگر هم باز باشند ادم واقعا میترسه-یکشب یکی از همسایه هامون میخواسته بیاد توساختمون ساعت 11شب بعد همزمان با ورودش یک بی خانمان هم وارد میشه اونم میخواسته اجازه نده اون بیاد داخل .بی خانمانه میزنه یه مشت تو صورتش.بیچاره تاچندروز زیرچشمش سیاه بود.همسرم بهش گفت خوب اگر اینجور اتفاقی واسه مابیفته باید چکارکنیم؟گفت مدیرساختمون گفته بااونها درگیر نشوید زنگ بزنید پلیس از روی دوربین مخفی پیداشون میکنه-خلاصه واسه این موارد هست که میگم ادم میترسه بعدازساعت 8 بیرون باشه تو دان تان.
سپیاجون اینجا ورود به بازار کار سخته ولی بعدش کسانی مثل شما که اهل کار هستند مطمئنم موفق میشوند ومثل ایران تو کارت نمونه میشی.الان هم حتما خیریتی هست شک نکن.شایدهمین کلاسها که داری میری بعدا باعث بشه کار بهتری گیر بیاری.برات ارزوی موفقیت میکنم.
بچه ها من تازه وقت کردم پستهای قدیم رو بخونم
چقدر نسیم و سپیا راجع به مدرسه اطلاعات خوبی دادید گرچه من هنوز خیلی راه دارم :)))))
من تازه دارم میرسم به فاز سپیا یعنی کلا 20 روه اومدم اون 130 روزه اومده و بنده تازه دنبال کار میگردم و دنبال عوض کردن رزومه باید باشم واسه هر جا
چند جا با رزومه اصلی خودم فرستادم ولی نمیشه هر جا رو فرستاد
بچه ها اگه تو ونکوور جایی رو میشناسید به من معرفی کنید تمام رزومه من کامل تو linkedin هست
تازه دارم سپیا رو درک میکنم که کم کم حساب بانکی خالی میشه
فی فی جون :
نه عزیزم . اینجا هیچ کپی برابر اصل روقبول ندارن .
یا ترجمه و اصل رو با هم بیار یا همونطور که قبلا " شهرزاد گفته بود ، اصل مدارکت رو بیار اینجا ترجمه کن که البته هزینه اش زیاد میشه ولی دیگه جای گیر و گور نداره.
ممول عزیزم ، امیدوارم در ادامه این راه ، به مراتب از من موفق تر باشی .
جمعه صبح برای کار داوطلبانه به مدت 2 ماه ، توی فیلد خودم مصاحبه دارم ....هنوز portfolio رو تهیه نکردم . تا امروز هیچ خبری نبود . یکدفعه عصری job Developer ام میل زد که درست اخرین روز کاری اینجا برام مصاحبه گرفته . البته میگم اونهم از نوع داوطلبانه اش !!!یعنی یک سنت هم بهم پرداخت نمیشه .باید هزینه ایاب و ذهاب هم بدم .
ولی اگر بشه ، عالی میشه ، چون دقیقا " شرکتش تولید قطعات خودرو است .
دوستان دعا کنید برام . برم سراغ portfolio !!
سپیا جان من مطمینم تو بالاخره اون کاری رو که دوست داری پیدا میکنی من کاملا درکت میکنم و برات آرزو میکنم بتونی پر انرژی بری جلو .