2777
2789
مرسی مهسا جان. والا اینقدر پروسه اش طولانیه که به اقدام نکردن بیشتر میخورهههههههههه!!!!!!
من خوشبختم برای داشتن دو چشم بینا، دو گوش شنوا، دو دست و دو پای توانا ، زبانی گویا، بدنی سالم و همسر و فرزند و خانواده ای خوب و سلامت و شاد. پروردگارم ، برای همه داده ها و نداده هایت سپاسگزارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساناز جان من منتظر میمونم که خبر بدی راستی یه سایت هم پیدا کردم که انواع رستورانها و کافی شاپها رو میشه توش پیدا کرد.
بد نیست آدم بعضی کافی شاپها رو از نزدیک و دقیقتر یه مطالعه ای بکنه.. ;)

ممول جان! :)

میشاد عزیز من رشته م ریاضی کاربردیه. ولی بعید میدونم دیگه دلم بخواد ادامه ش بدم یا کار مربوط بکنم.
مهسا جان ادرسی که گذاشتی دقیقا یک بلاک تا اسکای ترن خط کانادا لاین فاصله است و دو بلاک تا کالج BCIT دان تان.رایتش از لحاظ مرکزیت جای خوبیه و برای اقامت کوتاه مدت خوبه ولی نه برای زندگی دراز مدت.البته این جور مسائل سلیقه ای یه.
بعضی ها زندگی در دان تان رو دوست دارن ولی من به شخصه خیلی نه. رندگی در همجواری دان تان رو ترجیح می دم.حالا انشالله خودت می ای و از نزدیک می بینی.
چطوری نلی باسی جون-کم پیدایی؟اره منم بانظرت موافقم دان تان برای ابتدای مهاجرت و کوتاه مدت خوبه مثلاماتصمیم داریم یکسال اینجا باشیم.ولی دراز مدت منم نمیپسندم.مقر بیخانمانها اینجاست و عملا از ساعت 8شب به بعد نمیشه تنهابری بیرون همه جاتعطیله ولی ما ماه اول که خونه یکی ازدوستان بودیم و از اینجابیست دقیقه فاصله داشت شبها ساعت 12هم میرفتیم پیاده روی و هیچ مشکلی نبود.
سلام دوستان عزیز ،
بخاطر گل روی شیوا، گفتم یک یادداشت بگذارم که بعد از قضیه کافی شاپ ، مثل بچه های خوب چسبیدم به کلاسم و تمرکز کردم روی شرکت های مربوط به رشته خودم ، ازمایشگاهها و دانشگاهها .
هر کسی رو بهر کاری ساخته اند.
دوستانی که دارید میاید ، اصل ریز نمرات فارسی تون رو هم حتما "با خودتون بیارید . اینجا برای ارزیابی مدارک اون رو هم میخوان و الان ما نداریم و 2 تا 115 دلار ناقابل رو ریخیتیم توی حلقشون !!!! میگن پولتون رو هم پس نمیدیم . منکه میگم مهاجرت برای کانادا اصل تجارته .
امروز همسرم مثال جالبی زد . بخدا نمیخوام حس بدی بهتون بدم . ولی برای ما بعد از 10 سال زندگی در ایران و عادت به هرچه خوب و بد که بود ...با یک بچه و جدا شدن از کاری که بالای 14 سال توش بودی ....دقیقا " همین حسه :
دیده بودین توی فیلم های قذیمی انگلیسی ، لردها و لردزادگان میخواستن برن شکار ، میرفتن یک جا مستقر میشدن و یک عده هوچی میرفتن وسط جنگل و پرنده ها رو هو میدادن که پرواز کنن و بعد لردها وایسن و شکارشون کنن ؟!!!
الان حس ما حس همون پرنده هاست که توی اسمونن !!! هنوز نمیدونم آخرش شکار میشیم ومیخوریم زمین یا میتونیم نجات پیدا کنیم .خودتون میتونین تحلیل کنین هوچی هاش کی ها هستن و شکارچی هاش چه کسانی میشن .

امروز داشتم فکرمیکردم حال خانواده های آمریکایی و کردستانی چقدر عین همه !!! هر دودسته بچه هاشون رو فرستادن مدرسه و بچه هاشون دیگه برنگشتن خونه . خدا عزیزان همه رو حفظ کنه .
میبینم هم که تهران برف اومده . خدا به ما رحم کرده و اینجا هنوز برف نیومده .البته اصل سرمای اینجا هنوز درراهه واز اول هفته آینده دیگه همه اش دما زیر صفره .توکل به خدا . قسمت نشد قبل از زمستون ماشین بگیریم .وتجربه اولین زمستون ما در تورنتو بدون ماشین خواهد بود که امیدوارم خیلی سخت نباشه .
پلنگ صورتی جان تو downtown که همه چی تا دیروقت بازه !! :))))) من با مونترال مقایسه کردم از لحاظ امنیت خیلی بهتره حتی از امریکا هم بهتره .

زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.